- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пари за училище
Зависи. По принцип 3 или 4 на ден, но е имало и случаи, когато са ми давали по 2, щото нямат повече дребни ;д[/code]
по 5, харча 1-2 лева и другото складирам ;д От както сме почнали тая учебна година съм събрал около 100 лева
Около 5лв., ама аз не ги харча.
Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect again.
Женско съм
10 лв. на седмица![]()
Правя се, че тu вярвам, а тu сu мuслu, че ме лъжеш ..
http://www.facebook.com/pages/Only-You/139575892787800
35 на седмица.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Не ми дават пари. А и на мен не ми трябват. Последно пари съм получавала във 1 клас. Единствено ако ни искат от училище за допълнителни тетрадки, застраховки и т.н., а това става в началото на всяка учебна година.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Всеки път различно 3-5 лв. ,но харча най-много 2лв. за кафе и някоя си глупост. А пари за автобус не давам нашите ми вадят карта за целия месец.![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
40 на седмица ^^ (уча в друг град) , от които харча към 20 най-много 30 и останалите в касата![]()
Nulla
Обикновено колкото си взема, но максимум 5-6 лева![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Варират от 3 до 5 секи път различно
Дават ми по 5 лв. Харча 1,50 за Нести (студен чай) , 0,90 за дъвки и 0,85 за Бейк ролс . Всичко друго отива в спестявания . И като тръгна да излизам през уикенда имам повече пари .
Дават ми по 20 за 2-3 дни , общо 50 на седмица и в края на седмицата съм на червено , как се оправяте и спестявате бе хора , тоя живот е скъп
![]()
на едно момиче от класа и дават по 100 кинта на седмица.... и като се случи да и дадат по-малко, да речем 60, тя изпада в депресия и започва да се жалва, че е в труден период![]()
... на мен ми дават по 25 на седмица и си се чувствам прекрасно
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
4 лв на ден, но имам карта за автобус и не плащам за транспорт. Не са толкова много, защото най-евтиният джоб започва от 2,50, а само с един джоб за цял ден не се наяждам :Д ... Успявам да спестявам някои дни, но не винагиНай-вече когато си приготвя нещо от вкъщи и си взема плод ми остават пари, иначе ми остават само 20-ина стотинки или нищо. Ако излизам след даскало ми дават допълнително.
4 лева..
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Първоначално написано от ZeroPoinT
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
20 на седмица![]()
There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .
4-5
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek