Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
Егати глупавата причина за раздяла... можело след 1-2 години да не сте вече заедно... WTF ?!

Да, принципно настина е така - няма нищо сигурно в тоя живот, днес си с тоя човек, утре вече може да не си, но пък да скъсаш приятелката си щото евентуално може би след няколко години няма да сте заедно... адски глупаво изглежда. Трябвало е да си останете заедно и да си изживеете хубавите моменти, пък каквото стане... Ти какво изобщо си очаквал да ти отговори на въпроса "С мен ли ще си след 2 години?"... много ясно, че не знае и няма как да знае... Всичко се случва, но това е една от най-тъпите причини за раздяла... И какво? По-добрия вариант за теб е бил да те излъже благородно, както го наричаш ти, като ти каже "Да, разбира се че ще съм с теб цял живот даже!" и като скъсате след няколко месеца да може да й натякваш "Ама ти ми каза друго" ли?
Добре аз на къв език да ви кажа,че не ЕВЕНТУАЛНО не МОЖЕ БИ не АКО а НИЕ ЩЕ СКЪСАМЕ ?!?!?! Са като ви казвам,че е така е така ! Интересното в една връзка е когато незнаеш кво ще стане може утре се разделите може след 2 години нищо не се знае ... но аз я познавам познавам и техните и когато говорих с нея тя неискаше да си признае,че и тя така мисли !Нейните думи бяха еми щом така мислиш немога да те спра.. и я питам добре кажи не съм ли прав ?! И тя:Може и да е така незнам !

П.С:Ако беше ми казала "да ще съм с теб" щях да спра такъв човек съм 1-2 мили думи и всичко ми минава и забравям ... но просто и тя го знае !