.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Споделям

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от RoCkSpOt
    Нейните думи бяха еми щом така мислиш немога да те спра.. и я питам добре кажи не съм ли прав ?! И тя:Може и да е така незнам

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Тъпо си постъпил. За какво й задаваш такива въпроси, първо? Какво очакваш като отговор? Очакваш една лъжа. Очакваш да ти каже "Ще бъдем вечно заедно, докато смъртта ни раздели", но тя откъде да знае как ще се развие връзката ви и дали ще стане? Всъщност мацката е постъпила като пич и ти е казала откровено как стоят нещата, а ти не би трябвало да я късаш за това, а да мислиш по същия начин, като зрял човек, който знае че няма нищо сигурно и че плановете за съвместно бъдеще са за глупаци, особено на тия години (15-16-17?).
    А това че я познаваш толкова добре, че да знаеш каква ще е след 1 година... Ти дори и майка си не познаваш бе, а па за едно момиче в пубертет си тръгнал да правиш заключения. Няма начин да познаваш някого толкова добре, че да предвидиш какво ще стане с него след 1 година. Като цяло си си пропилял шанса, можело е връзката ви да се развие добре и да заживеете заедно, да направите семейство ЕВЕНТУАЛНО (нали искаш лъжата да стане истина, или греша?), но ти си решил че е невъзможно и не си положил грам усилия да се бориш за това. Липса на воля от всякъде, никаква борбеност и никаква вяра в човека отсреща. Абе може би пък за добро сте скъсали, дали й трябва на нея човек като теб? Сто на сто ще срещне някой, който няма да я зареже само защото не е казала, че ще умре с него

така и така ще умреш след някво време. самоубии се сега по-добре.
    REGGAE BOOM <3

anonymous708973
    Guest
    Добре аз на къв език да ви кажа,че не ЕВЕНТУАЛНО не МОЖЕ БИ не АКО а НИЕ ЩЕ СКЪСАМЕ ?!?!?! Са като ви казвам,че е така е така !
    Я си успокой нервите малко. Никой не е тук да ти чете изблиците.
    Прави ли те щастлив в тоя момент? Ако да, бъди с нея.

Като тръгвах с един бивш, ЗНАЕХ, че ще замине за чужбина. И кво - трябваше да се откажа още в началото ли? Преди да имаме вълшебна година заедно? Да не съм малоумна?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Добре аз на къв език да ви кажа,че не ЕВЕНТУАЛНО не МОЖЕ БИ не АКО а НИЕ ЩЕ СКЪСАМЕ ?!?!?! Са като ви казвам,че е така е така !
    Я си успокой нервите малко. Никой не е тук да ти чете изблиците.
    Прави ли те щастлив в тоя момент? Ако да, бъди с нея.

Като тръгвах с един бивш, ЗНАЕХ, че ще замине за чужбина. И кво - трябваше да се откажа още в началото ли? Преди да имаме вълшебна година заедно? Да не съм малоумна?!
    Не е същото ! Има огромна разлика ! Едно е да замине друго е да те зареже поради други фактори ...
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си