.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 128

Колк0 Време Ви е Не0бхоиМо За..

за да се опраевите за у-ще ? за първа смяна? Гримирате ли се и в колко ставате? и какво правите първо ?
    момиче!

I ♥ machoka Супер фен
    Ставам в 7 включвам пресата,отивам до банята,обличам се,гримирам се,оправям си косата и съм готова ;д около 20 минути макс
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на lubovvv
    алармата ми е в 7, аз ставам с 7.10, мия си очите, реша си косата, защипвам я с някоя фиба да е по прибрана и в 7.30-5 тръгвам
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Спя до 7 без 5 ... обличам се, връзвам си косата и тръгвам в 7 ;дд

Е ако случайно реша някоя сутрин да се оправям... ми отнема към 20-30 минути... +излежаването ;д

Е стига бе, вие ме утрепахте Аз ставам в 7 без 20, закусвам нещо дребно, обличам се, преса ако има нужда, нещо грим ако имам време и излизам в 7 и 20

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз ставам в 6:20 и имам общо 40!!! минути да се оправя. Душ, зъби, лице-20-25 минути. Слагам само малко коректор на сенките под очите, евентуално спирала и пудра- 5-10мин. Косата-зависи от вида и, но ако и правя нещо ми трябват най-много 10мин.
    Everything changes, but beauty remains ...

Ставам 6,6:10,обличам се,отивам до банята,после си правя сандвичи за училище,оправям си косата,гримирам се и излизам.Около 40-50 минути.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    На мен ми трябват около 30-45 минути .. Ставам в 06:40 - малко се излежавам .. Оправям се, ям, слагам си лек грим и някъде в 07:10 тръгвам за училище
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    in my house
    Аз ставам в 06:00, душ, пия кафе, обличам се, прически, гримове и в 07:20 излизам от нас.
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Ставам в 7. Мия се за 5 мин, обличам се за 5 мин и си изправям косата, реша я или и слагам там фибички за 5 мин . 7 15 тръгвам от нас.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Стана в 7:20-30 измия се, облека се, среша се и заминавам..
    П.С - Тези главни букви в заглавието ужасно ного ме дразнят..
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Имам аларма за 7 без 15, но в повечето пъти не я чувам. Сестра ми ми съобщава в 7, че е станало време да ставам. Ставам, мия си зъбите, сресвам се, обличам се и тръгвам за училище в 7 и 10. Ако реша да се гримирам - в 7 и 20 (и се моля да не закъснея)

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Супер фен Аватара на zoreto
    Ставам в 7 45 понеже нямам 1 ви час и съм от 9. Минавам през банята душ,обличам се, закусвам,,връзвам си косата и 8 15 излизам от нас

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ставам в 7,отивам до WC,обличам се,закусвам,мия зъбите и очите,реша се и гледам малко тв,и в 7 и 45 излизам.У-щето ми е на 10мин от нас.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Само аз ли съм на даскало от 7:30 о.О

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Само аз ли съм на даскало от 7:30 о.О
    Е аз ко да кажа като съм от 7 и 20

Ставам в 6 без 15 (ухаа ) Измивам се , обличам се (понякога закусвам) Нагласям си чантата , гримирвам се , изправям си косата , ако остане време сядам и на компа .. и тръгвам ;d

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Ставам 7 без 10 или 20 и се мотам и заспивам по диваните ( в банята) обличам се... понякога забравям и косата да си среша излизам 7 и 10
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    20 мин, ако си слагам и лещите.

Ставам, банята, кафето + закуската+ новините , мия си зъбите, обличам се, грим, прическа, оправям си чантата с нещата и излизам.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Ако ще ходя за първия час..ставам 5.15,мхм
    Душ,зъби,обличане - 30 минути.
    Грим - 30-40 минути...понякога и час. Само спиралата ми отнема поне 20 минути
    Да си оправя косата още 30-40 ...

Към 7.20 тръгвам.

Амаа,това рядко се случва.Обикновено ставам към 8.30 и съм в училище точно след голямото /10.10/

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Ставам в 6:30 ..пия вода, отивам до тоалетната след тва се обличам стоя малко на компютъра и излизам
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

По принцип е така:алармата бие в 06:00, после в 06:05, 06:10, 06:15 - слагам толкова много, защото често ми се е случвало да съм заспивала късно и да не мога да стана от първите 1-2 - но ако стана в 06:00 до 06:15 да съм се облякла/изисква толкова време, защото през повечето време съм със затворени очи/, после до 06:40 се оправям в банята + грим.Докато направя и изпия едно кафе то става 06:50 и аз вече трябва да съм сложила униформата и тръгвам за спирката, автобуса идва 06:54 и това е.Косата...повечето пъти си правя плитки и на сутринта ги махам или с някакви фибички я оставям чуплива.
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Ако ще ходя за първия час..ставам 5.15,мхм
    За училище и аз ставах по това време, оправях се до 7

Сега за лекции се приготвям за 20-30 мин, мога и за по-малко, ако се налага.... :>
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Ставам в 6:10.40 минути се оправям.6:50 тръгвам от нас.
    Женско съм ;]

Супер фен Аватара на nymphadora
    Въй,много сте бързи всичките . Аз ставам в 6-6:10 и в 7:10 тръгвам за даскало.

anonymous708973
    Guest
    Явно само аз съм моткава.

Ставам 5.50-6 и тръгвам от нас в 7 :Д
    Не си взимам душ сутрин и дори не закусвам.
    Мия си лицето (5 мин) , изправям си косата (10 мин), правя си нещо за даскало (5-10 мин), гримирам се (10 мин), обличам се (5 мин) и останалото време нямам идея къде отива, нито седя на компа, нито пред ТВ-то сутринта. Супер мотка съм.

За втора смяна ми трябват 20 мин :ДД

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си