- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колк0 Време Ви е Не0бхоиМо За..
Ами не ходя вече на училище, ама едно време ставах към 7 и 7.20 баща ми ме караше на училище. Не се гримирах, слагах само гланц, миех си лицето и зъбите и набързо се обличах. Общо ми трябваха 10-15 мин. А вие от колко почвате, че тругвате 7.30/40 от вас? Не са ли часовете от 7.30?
Сега ходя на работа, ставам в 6.25, мия си лицето, зъбите, слагам грим, понякога си изправям косата, пригтовям си закуска и 7 без 10 излизам. Общо взето правя сутрин най-наложителните неща, не бих станало 30 мин. по=рано ъа да си навия косата например. А и тук никой не ходи така на работа супер нагласен, така че![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ставам в 6, взимам си душ, обличам се, оправям си леглото, гримирам се , оправям косата (за последните две отиват 7 минути ;д), закусвам обилно, оправям си чантата и аут в 7.
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
По принцип трябва да ставам 7 без нещо,но ставам към 7-7 и 5-7 и 10 ;ддд . Преди си включвах пресата,но сега нямамобаче ще си купя нова
! Минавам през банята,обличам се,гримирам се (понякога взимам малко гримове за даскало ,там да се дооправя..;х) или ако изглеждам много добре сутринта случайно, не се гримирам,само коректор и гланц ,но много рядко ;д ;д ...оправям си косата със сешоара и четката,ако има нужда и тръгвам към 7 и 25-30-35 в най-лошия случай ;д .Часа ни започва в 7,30,но какво да направя ;д пътя до даскало ми е 10-15-20 минути,зависи
Но сега съм втора смяна ,което не означава,че времето ми стига или че не се успивам понякога![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
офф т'ва даскалоо .. липсва ми мамка му![]()
иначе .. почвах в 8.
Успивах се (всеки божи ден) и си ставах към 7 - 7.30 ..
Коса, гримове, дрехи ми отнемаха поне час-два ..
Последната година почти спрях да се гримирам, защото яко ме хвана мързела!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ставам в 6:45 , отивам в банята, обличам се , връзвам си косата и тръгвам .. около 20/30 мин.
Ако не се успивам ставам в 6.30-един бърз душ,зъби работи,обличам се,гримирам се малко,а за прическа рядко остава време,правя си кафе и 7.30-35 тръгвам за училище![]()
Случвало ми се е и да имам само две минути след като съм се успала. Но 10-15 минути са ми достатъчни като включим и оправянето на чантата.
Отивам до wc, мия се, оправям си чантата, обличам се, ако предната вечер съм се изкъпала си изправям бретона, оправям си набързо косата, закусвам и сядам на компа ако имам още време.
Ставам в 6:15 излизам 6:45.
Събуждам се в 6:00 , до към 6 15 се излежавам след това ставам, мия/моткам се до към 6 30 после обличам се , слагам една спирала и един гланц, връзвам си обикновено косата или я правя на някакви шантави прически , и вече 7,00 излизам за автобуса![]()
![]()
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
20-30 минути
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Алармата ми е 6:25. Излежавам се 2-3 мин., хапвам нещo малко, отивам до банята, после се обличам (евентуално си гладя и дрехите, ако са за гладене.. ;д). Отивам да сложа храна на папагалите, слагам си лещите, оправям си косата ии ако остане време си слагам спирала и гланц.. Ако има нужда може и малко коректор. Ии така, към 7:05 - 7:10 излизам от нас (7:30 почваме училище).
ставам в 6:30, минавам пррез банята и тоалетната, малко грим, обличам се, закусвам, реша се и излизам някъде 7:20 от нас
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Ставам доста рано - м към 5-5:15-5:30, час, час и нещо ми трябва, но се мотая.
![]()
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Вече съм студентка, но то е горе долу същото. Ставам към 6.30. Влизам в банята, после си правя кафе, докато го пия се обличам и слагам малко грим. Ии към 7.15-7.30 излизам.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Много ми е проблемна сутринтаАлармата ме буди няколко пъти обикновено от 6:30 до към 6:50. Като стана включвам преси и тем подобни, които ще ми трябват за прическата която съм решила да си направя, през това време избирам дрехи и закусвам ииииии излизам от нас към 7 и 40
попринцип ставам около 7:45/50. предостатъчно време да стана, да измия очи, зъби, лице... едно бързо Nescaffe!!! включвам пресата, тя за няма и 2 минути е готова.. но изправям само върхове, тъй като косата ми е Малко чуплива (иначе трябва да стана 6:35)... гримирам се (само спирала и черен молив [понякога и малко фон дьо тен]) и съм готова... и 15 вече съм се се обула и тръгнала)
Ставам в 6:40-6:45,оправям се,излизам от нас към 7:05-7:10 и в 7:20 почваме даскало.
20 мин.
Ставам в 6:50, отивам в банята, оправям се, след това си изправям косата ( връзвам я или еввентуално я къдря, но, ако я къдря ставам по-рано ), малко фдт + пудра + спирала и доооста парфюм и съм напълно готова. Понякога дори хапвам на бързо нещо. Най-късно 7:30 излизам от нас, а вече звънеца е бил и са заключили вратите
![]()
![]()
.. е поне живея буквално на две крачки
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз като съм първа смяна се оправям по-бързо, отколкото за 2ра. Таа като съм 1ва започваме в 7.30, ставам в 6.10, не се излежавам, душ, закуска и кафе, малко грим, оправям си чантата за деня и излизам към 7-7.10.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Впрочем, искам само да се похваля. Телефонът звъни, аз го изключвам и ставам. Като войник съм.![]()
Благородно ти завиждам...Първоначално написано от PinkPan7her
![]()