- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колк0 Време Ви е Не0бхоиМо За..
Хах, най-забавното в темата е, че повече от половината девойки дето са писали нямат време да си вземат един душ сутрин, но затова пък пресата е първото нещо дето се включва.
По темата: От доста време вече не ходя на училище. Лекциите ми последната година бяха сравнително късно, но обикновено където и да ходя започвам да се оправям поне час и половина преди това, задължително си вземам душ и пия кафе (задължително докато слушам музика), иначе просто не се чувствам човек. Обличането и грима ми отнемат не повече от 15 минути.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Напоследък съм свикнала много до късно да лежа и ако трябва да стана преди 10 ми е супер криво. Обаче за оправяне както ми е кеф поне час и нещо. Къпане 20 минути, още толкова обличане, оправяне на коса, грим. Да си направя закуска и кафе, да седна на спокойствие да си ги изям/изпия, телевизия да гледам или компа. И за училище ставах час и нещо предварително, нищо, че живеех на 50 метра от входа му.
Ставам в 7:30, отивам до банята, обличам се, оправям си косата. Излизам в 8:00.