- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колк0 Време Ви е Не0бхоиМо За..
Почват да ме будят около 6.20 , ставам към 6.45-60.50 .Обличам се , мия си зъбите и очите , ръчвам някоя или друга фиба или ластик в косата (и там каквото още правя) , мятам си чантата на рамото и хващам пътя (около 7.00-7.05)...![]()
![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Сега съм 2ра смяна, но попринцп за 1ва ставам в 6 и 15 - 20, отивам в банята, през това време включвам пресата. Обличам се, слагам лещи ( понякога и фдт ) , изправям си косата и към 7 излизам от нас.
ставам 6:50 /уж..редовно се излежавам до 7 - 7:15/ минавам през банята ,изправям си косата за 5 мин,слагам си молив и спирала ,обличам се и тръгвам .
Hostis Honori Invidia
Леле... Бързи сте всички.
Аз ставам в 6:45. Пускам компютъра, за да видя времето, минавам през тоалетната, душа, миене на лице, зъби. След това се обличам първоначално, гримирам се, след това се преобличам още няколко пъти, докато реша точно какво да е(накрая първият ми избор е най-правилен, уж), през това време оправям чанти, папки и какво ли не. Накрая оправям косата по някакъв начин(най-често само я реша, защото сутрин ен ми се занимава с глупости), обувам се и тръгвам в 7:30.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Аз съм 7 и 15Първоначално написано от LoveChocolate
И почти винаги ползвам такси.
Аз си навивал амармата за 5:30,защото ако я навия за 6 и 20, значи да стана чак в 7:20. Тоест я изключвам и я настройвам да звънне след 40 мин, после лежа 10мин, за да се събудя и чак в 6:20 ставам. Понякога по-късно. И аз не закусвам иначе, а като говоря с някои мои приятелки, правят същото, което и мен-душ,грим, даже понякога са по-бавни от мен и им остава време за кафе/закускаПървоначално написано от PinkPan7her
Аз няма начин да успея, колкото и да искам. За втора смяна и аз се оправям за 20мин. Явно заспалото ми състояние оказва влияние.
Everything changes, but beauty remains ...
Ставам в 06:00, поне тогава ми бие алармата. Гледам да ставам най-късно във 6:15. Отивам в банята, мия си зъбите и лицето, та това ми отнема 15 мин.![]()
. В 6:30 включвам пресата и мацвам малко грим, докато се гримирам пресата е загряла и се изправям. В 7, 7 и нещо съм готова, обличам се за 5мин. и чакам да дойде една приятелка до нас и в 7 и 15 най-късно тръгваме (у-щето ми е мноооооого далече |( )
естествено това не са точни часове, казвам приблизително ...
ставам в 6,00 - 6,10 : wc, обличам се, оправям си косата, гримирам се и към 6,45 излизам![]()
ами докато свикна ставах 7:25 , ама сега почнах малко така така и винаги 7:40 тръгвах за у-ще
![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ехе, аз не съм на даскало вече, но си имам друг задължения, затова ставам в 8:00. Е, понякога ставам и по-късно, но когато имам работа трябва да се оправя по-бързо:
10 минути душ
2 минути миене на зъби
3 минути миене на лице
5 минути закуска
20 минути грим, прическа, обличам се и си събирам нещата и така...
Общо 40 минути.
Алармата ми почва 6.30 през няколко минути...
общо взето ставам обаче в 7:00 - 7:05.
Оттам - зъби, лице, тоалетна;
обличам се,
сресвам си косата и се връзвам (обикновено опашка),
спирала + молив,
оправям си чантата,
...и това до към 7:10 - 7:15...
в 7:20 тръгвам (часовете ми са от 7:30), оставащото време от 5-10 минути запълвам като стоя седнала на леглото и гледам тъпо, или малко на компютъра, или ако съм в настроение хапвам нещо.
Така де, цялото приготвяне ми е около 10 минути![]()
Ставам в 7,00
закусвам,до тоалетна,мия си зъбите,лицето-7,15
обличам се гримирам,оправям си косата до 7,40
обувам се и 7,50 съм в даскалото![]()
Божее....30мин.? Вие ме убихте!![]()
Аз ставам в 6:20 - мотая се до 6:25 в банята, после до 6:30 избирам какво да облека, след което се обличам,гримирам се, оправям си косата, пръскам парфюм и съм готова за излизане.И всичко това за 15 минутки.![]()
Охххххх, това ставане рано сутрин... : ((
Ми аз ставам доста трудно. Алармите ми звънят час и половина през 1-2 минутки, надигам се към 6 - 6 и 15, правя кафето, минавам през банята за около 5-6 минути, мога докато си мия зъбите да изляза и да си отделя дрехи за обличане ;д Грим за около 10 минути, косата за около 5-10 минути, обличам се бързо, чантата за 2 минутки готова, оглеждам се за последно и излизам ;д По принцип излизам към 7 и 15, часа започва в 7 и 30.. Общо взето мога и за 15 минути, а ако се туткам и за час и нещо ;дд
Момиче ^^
Сутрин, обед, вечер, все едно и също време ми трябва за приготовление, а то е около час, за да мога спокойно да се помотая из банята, после да си поизправя косата(или въобще да я докарам в приличен вид), да се гримирам, да си наглася чантата и... да ми остане малко свободно време, че много мразя веднага да излизам, след като се наглася.
Ставам точно в 6:30.
Минавам през банята, правя си закуска + изяждам я, понякога си правя нещо и за пиене, но повечето пъти си наливам една чаша вода, приготвям си чантата, обличам се, слагам на котката храна и вода, взимам ключовете.. и съм out. Тръгвам в 7 без 5, най-късно в 7.
За втора смяна ми трябва най-малко час за да се оправя. Супер много се отплесвам и се размотавам. А сутрин съм на автопилот и нямам никакви проблеми.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първа смяна:Първоначално написано от swetygiRl
Ставам в 6:30 , оправям се - обличам си униформата , гримирам се , като преди това съм пуснала пресата да загрее. Изправям се / къдря се и съм готова. Отнема ми около 30-40 мин. цялата тази подготовка.
За втора смяна е много по - лесно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ставам в 7 без 10 или 15. Зависи.. (часовете ни започват в 8ч. )
Отивам в банята, връщам се- включвам пресата. През това време се обличам, гримирам, оправям си косата ала бала...и съм готова. Тръгвам от нас 8 без 10 или 15 и едвам стигам на време![]()
awerw♥
Май само аз ставам в 5 без 15.![]()
Be my wicked lover, but don't be my friend.
Ставам в 6:40,отивам до WC,мия лице и зъби,обличам се,гримирам се,слагам си хилядите обеци,парфюми,глупости,опр вям си леглото,слушам музика и в 7:25 тръгвам за даскало.
20 минути са ми напълно достатъчни, макар че ставам 2 часа по-рано, 10 минути в банята, докато съм там пресата вече е на 200 градуса, изправям се, гримирам се и се изстрелвам.
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Събуждам се в 5:25 ставам в 5:30.. душ, обличам се, закусвам, моткам се около 20 мин, гримирам се, рядко косата ми не е в ред, а ако не е ми трябват най-мн 5-7 мин да я оправя. Тръгвам в 6:40![]()
Сега съм втора смяна, имам достатъчно време..
Когато съм първа, ставам в 6 и 15, мия си лицето и зъбите, слагам си лещи,оправям си чантата, обличам се и тръгвам в 7 и 10. Доста се мотая из нас и се чудя какво да облека и така се получава.![]()
Ами.. Около 30 минути - обичайните нещаа..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!