.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128
    Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Еми ставам към 5,30 или 6.
    Зависи.. 1-2 часа
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Ставам 6 без 20, обличам се, закусвам нещо дребно и пия кафе, оправям се и тръгвам 6,30 (Пътувам близо час...)
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Впрочем, искам само да се похваля. Телефонът звъни, аз го изключвам и ставам. Като войник съм.
    Благородно ти завиждам...
    Леле, и аз... Как го правите,бе, хора?
    Днес,разбира се, се успах и трябваше да се приготвя за точно 6-7минути и с такси до училище и ПАК закъснях. И най-лошото е,че не просто съм си включила алармта за по-късно, ами явно съм я спряла съвсем и нямам спомен за това.
    Everything changes, but beauty remains ...

леле, всички сте много бързи.... навивам си аларма за 5.45 ... тя звъни през 5 минути и принципно до към 6 - 6.5 съм се събудила .. пускам си телевизора и отивам да си правя 3в1 .. пия си го в леглото до 6:30 и ставам .. минавам през банята, избирам си дрехи, оправям си чантата, обличам се, пак в банята за спирала и евентуално молив и в 7:10 излизам от нас /изпуснах да кажа за косата - само си я реша .. евентуално някой път си изправям бретона/ живея на точно 30 секунди от училището, часовете ми започват в 7.30 .. когато в 7:10 изляза от нас, минавам през едно момиче, което живее на моя етаж, докато я изчакам да се обуе и да си облече якето става 7:15 и в 7:16 сме в училището
    подробен план ви давам ;ддд

I ♥ machoka Супер фен
    Впрочем, искам само да се похваля. Телефонът звъни, аз го изключвам и ставам. Като войник съм.
    Как по дяволите го правиш? Аларма; 6 и 30,повтори 6 и 45,повтори 7,00 повтори 7 и 15
    опааа пак се успах
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

аз живеех по далечко .. ходех с такси ..ставах 5 и 30 до 6 и 30 бях готова без да се гримирвам .... и към седем като отида в даскало там се гримирвах
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Голям фен Аватара на bet3to
    Амии значи започвам училище в 7:30, ставам към 6:55, включвам пресата, отивам до банята,слагам лещите,после се обличам, оправям си косата, гримирам се и съм готова горе долу за 20-25 минути. Тръгвам от нас 7:25 . Интересно как никога не закъснявам, мама ме кара и всяка сутрин ми дърдори, че ще закъснея

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Цитирай Първоначално написано от dream1707
    Само аз ли съм на даскало от 7:30 о.О
    еми аз като съм от 7:15

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Шматка съм!Трябват ми 20 минути минимум.Първо си мия лицето и зъбите.После си слагам малко пудра и коректор.Слагам си гланц и си правя прическа.После се обличам и си приготвям чантата.
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Ставам 5 и 30 пия кафе ,мия си зъби ,очи и т.н. Изправям си косата гримирвам се ,обличам се и тръгвам . 7 и 30-40 някъде съм в даскало вече

Повече от фен Аватара на PredrusalotoZaiche
    Алармата ми звъни в 5 без 10,за да може към 5 и 30 да съм станала вече ...взимам си душ,пия кафе,гримирам се,оправям си косата и към 7 трябва да тръгвам.
    ZaicheNaXeroin

Алармата ми е за 6:50 До 7:05 се мия , после си включвам пресата понякога , ако не набързо я насмотвам с ластичка После се гримирвам набързо до 7:25 и вече облякана обута тръгвам в 7:35

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Гадове,вие в колко почвате бе?
    Ставам в 6 и 15-мия лице зъби,обличам се,пия кафе,гримирам се колкото мога при положение че не мога да си отворя очите и тръгвам в 7 без 10,щото живея далече и да отида там да пуша една цигараа..и то става 7 и 30.
    Брях,брях

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Благородно ти завиждам...
    Леле, и аз... Как го правите,бе, хора?
    Днес,разбира се, се успах и трябваше да се приготвя за точно 6-7минути и с такси до училище и ПАК закъснях. И най-лошото е,че не просто съм си включила алармта за по-късно, ами явно съм я спряла съвсем и нямам спомен за това.
    Ми, да ти кажа това ми е практика от миналата година, защото се случи 10-тина пъти майка ми да ме буди в 7, щото съм се успала.
    Като цяло, никога не съм имала проблем със ставането, щото имам режим от малка, ама все пак през зимата ме мързи едно такова
    Та, като звънне, просто изключвам алармата и ставам. Без да се замислям, замисля ли се - ще си остана в леглото.

Повече от фен Аватара на sunnnnnnnn
    Град
    in ur mind
    Ставам в 6 без 20 ,къпя се до 6 ,обличам се до 6:05 гримирам се до 6:25
    оправям си косата до 7 без 15 ,ям и в 7 без 5 тръгвам
    Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото

Супер фен Аватара на sladkalady
    Понеже почвам лекции по различно време ,всеки ден ставам в различен час.
    Първата ми работа е да отида до банята,после си правя кафе задължително,а докато го пия се обличам и се гримирам.Най-накрая си оправям косата за около 10 мин и тръгвам.Всичко това ми отнема час -час и половина,но аз обичам да си правя спокойно нещата и затова ми трябва повечко време за приготвяне.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

хахх, аз ставам в 5:30 .. оправям се и в 6 тръгвам към спирката
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Събуждам се в 6:45 обличам се (още от вечерта съм си приготвила дрехите) измивам се, гримирам се (руж и спирала) изправям си косата и в 7:15 вече съм готова за у-ще

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Ставам 6:20,обличам се,оправям си косата,измивам се,гримирам се и към 6:55 излизам.

Град
    the state of disorder
    15-30 мин. зависи дали ще си изправям косата

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ставам към 6.10 - 6.20 и се оправям до 7.00 ... или само се мия и обличам и гледам тв или се оправям за това време
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра

Re: Колк0 Време Ви е Не0бхоиМо За..

Ставам в 6;30,мия се ,зъби, лице,тяло всичко..Изправям си косата, гримирам се и заминавам към 7:30 ч.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Ми на мен времето ми стига(първа смяна съм).Ставам 06:10,измивам си лицето с гел за измиване на Balea(Soft & Clear),обличам си дрехите,мятам си една спирала,леко си намазвам устните с балсам на Nivea(с нар),слагам си обиците,правя си някаква прическа и 06:30 съм готова.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

ставам в 6 ... душове глупости.. обикновените работи всяка сутрин.. тичам да си направя кафенце с мноооого мляко и карамел или ванилия.. тичам обратно да се облека .. сресвам косата... (винаги пусната) не слагам грим и слизам в хола да си пия спокойно кафето.. оправянето ми е точно 10 мин , но за сметка на това .. докато стана и се излежавам и т.н. минава мн време.. и в крайна сметка пак съм закъсняла

алармата ми звъни в 5 и 30 и ставам веднага, мия се, обличам се, слагам си крем за лице, гримирам се и ми остава време просто да седя и да слушам музика педи да тръгна към 6 и 30 :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си