- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колк0 Време Ви е Не0бхоиМо За..
Еми ставам към 5,30 или 6.
Зависи.. 1-2 часа
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Ставам 6 без 20, обличам се, закусвам нещо дребно и пия кафе, оправям се и тръгвам 6,30(Пътувам близо час...)
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Леле, и аз... Как го правите,бе, хора?Първоначално написано от zlatit0o
Днес,разбира се, се успах и трябваше да се приготвя за точно 6-7минути и с такси до училище и ПАК закъснях. И най-лошото е,че не просто съм си включила алармта за по-късно, ами явно съм я спряла съвсем и нямам спомен за това.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
леле, всички сте много бързи.... навивам си аларма за 5.45 ... тя звъни през 5 минути и принципно до към 6 - 6.5 съм се събудила .. пускам си телевизора и отивам да си правя 3в1 .. пия си го в леглото до 6:30 и ставам .. минавам през банята, избирам си дрехи, оправям си чантата, обличам се, пак в банята за спирала и евентуално молив и в 7:10 излизам от нас /изпуснах да кажа за косата - само си я реша .. евентуално някой път си изправям бретона/ живея на точно 30 секунди от училището, часовете ми започват в 7.30 .. когато в 7:10 изляза от нас, минавам през едно момиче, което живее на моя етаж, докато я изчакам да се обуе и да си облече якето става 7:15 и в 7:16 сме в училището
подробен план ви давам ;ддд
Как по дяволите го правиш?Първоначално написано от PinkPan7her
Аларма; 6 и 30,повтори 6 и 45,повтори 7,00 повтори 7 и 15
опааа![]()
пак се успах
![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
аз живеех по далечко .. ходех с такси ..ставах 5 и 30 до 6 и 30 бях готова без да се гримирвам .... и към седем като отида в даскало там се гримирвах![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Амии значи започвам училище в 7:30, ставам към 6:55, включвам пресата, отивам до банята,слагам лещите,после се обличам, оправям си косата, гримирам се и съм готова горе долу за 20-25 минути. Тръгвам от нас 7:25. Интересно как никога не закъснявам, мама ме кара и всяка сутрин ми дърдори, че ще закъснея
![]()
еми аз като съм от 7:15Първоначално написано от dream1707
![]()
Шматка съм!Трябват ми 20 минути минимум.Първо си мия лицето и зъбите.После си слагам малко пудра и коректор.Слагам си гланц и си правя прическа.После се обличам и си приготвям чантата.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ставам 5 и 30 пия кафе ,мия си зъби ,очи и т.н. Изправям си косата гримирвам се ,обличам се и тръгвам . 7 и 30-40 някъде съм в даскало вече![]()
ZaicheNaXeroin
Алармата ми е за 6:50 До 7:05 се мия , после си включвам пресата понякога , ако не набързо я насмотвам с ластичкаПосле се гримирвам набързо до 7:25 и вече облякана обута тръгвам в 7:35
![]()
Гадове,вие в колко почвате бе?
Ставам в 6 и 15-мия лице зъби,обличам се,пия кафе,гримирам се колкото мога при положение че не мога да си отворя очите и тръгвам в 7 без 10,щото живея далече и да отида там да пуша една цигараа..и то става 7 и 30.
Брях,брях
Ми, да ти кажа това ми е практика от миналата година, защото се случи 10-тина пъти майка ми да ме буди в 7, щото съм се успала.Първоначално написано от PullMeCloser
Като цяло, никога не съм имала проблем със ставането, щото имам режим от малка, ама все пак през зимата ме мързи едно такова![]()
Та, като звънне, просто изключвам алармата и ставам. Без да се замислям, замисля ли се - ще си остана в леглото.![]()
Ставам в 6 без 20 ,къпя се до 6 ,обличам се до 6:05 гримирам се до 6:25
оправям си косата до 7 без 15 ,ям и в 7 без 5 тръгвам![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Понеже почвам лекции по различно време ,всеки ден ставам в различен час.
Първата ми работа е да отида до банята,после си правя кафе задължително,а докато го пия се обличам и се гримирам.Най-накрая си оправям косата за около 10 мин и тръгвам.Всичко това ми отнема час -час и половина,но аз обичам да си правя спокойно нещата и затова ми трябва повечко време за приготвяне.![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
хахх, аз ставам в 5:30 .. оправям се и в 6 тръгвам към спирката![]()
Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||
Събуждам се в 6:45 обличам се (още от вечерта съм си приготвила дрехите) измивам се, гримирам се (руж и спирала) изправям си косата и в 7:15 вече съм готова за у-ще![]()
Ставам 6:20,обличам се,оправям си косата,измивам се,гримирам се и към 6:55 излизам.
15-30 мин. зависи дали ще си изправям косата
Ставам в 6;30,мия се ,зъби, лице,тяло всичко..Изправям си косата, гримирам се и заминавам към 7:30 ч.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ми на мен времето ми стига(първа смяна съм).Ставам 06:10,измивам си лицето с гел за измиване на Balea(Soft & Clear),обличам си дрехите,мятам си една спирала,леко си намазвам устните с балсам на Nivea(с нар),слагам си обиците,правя си някаква прическа и 06:30 съм готова.
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
ставам в 6 ... душове глупости.. обикновените работи всяка сутрин.. тичам да си направя кафенце с мноооого мляко и карамел или ванилия.. тичам обратно да се облека .. сресвам косата... (винаги пусната) не слагам грим и слизам в хола да си пия спокойно кафето.. оправянето ми е точно 10 мин , но за сметка на това .. докато стана и се излежавам и т.н. минава мн време.. и в крайна сметка пак съм закъсняла
алармата ми звъни в 5 и 30 и ставам веднага, мия се, обличам се, слагам си крем за лице, гримирам се и ми остава време просто да седя и да слушам музика педи да тръгна към 6 и 30 :д