.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Цитирай Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
    кво било
    аз се правя на фотографка и снимам цветенца по цял ден?
    никой не ти вре снимките им в лицето, така че
    обоснови се,че съм си сменил мнението.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

ами прочети си първите три поста, примерно

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    кво било
    аз се правя на фотографка и снимам цветенца по цял ден?
    никой не ти вре снимките им в лицето, така че
    обоснови се,че съм си сменил мнението.
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ...аз ти казах, че си сменяш мнението.
    :7

Супер фен Аватара на BadAss
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от BadAss
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Съвременното изкуство, драги, е най-субективното нещо на тази планета.. като почнеш от изобразително, минеш през музика и стигнеш до литература, театър, драма.
    Границите, рамките и догмите отдавна паднаха.

Това значи ли че ако започна да мацам с лайна по стената мога да се нарека артист, а вас некомпетентни, защото не разбирате изкуството ми ?
    Да, можеш да се наречеш артист и това да е най-великата ти творба за теб дори, но би трябвало да си наясно, че ако някой не ти харесва творчеството това не го прави некомпетентен

Красотата/изкуството/любовта и т.н., всичко е там, където го виждаш ти. Не е нужно друг да го вижда. Не съм изучавал изкуство, говоря разни клишета, в които вярвам просто и съм приел за свои убеждения по принцип
    А не мислиш ли че ако е така както ти го казваш нямаше да съществува терминът "изкуство" ? Нямаше да има оперни/естрадни/поп певци, нямаше да има музиканти от световно ниво защото Сульо и Пульо могат също да грачат мислейки си че пеят ? Нямаше да има театрални постановки защото всеки ще се има за гениален актьор и за никой няма да представлява интерес да ходи да гледа. Нямаше да има и картини на световно известни творци,които се продават за хиляди долари само защото и аз (примерно) мога да надраскам нещо на листче и да го окача на хладилника. За това много правилно са го казали че талантът не се оценява. На практика е много лесно да си артист, и повярваш ли си че наистина си такъв (а очевидно не си), тогава вече става лошо.
    Мисля, че е напълно безопасно всеки да се мисли за какъвто си иска, защото в крайна сметка общото одобрение и харесване от публиката бута творецът напред към слава и известност и оттам към евентуална промяна в изкуството ако този човек допринесе с нещо ново към изкуството
    И дори да рисуваш с лайна и да се смяташ за велик, какво? Ще имаш определена публика (слабо вероятно да пробиеш в мейнстрийм изкуството) и толкова, не виждам къде е проблема и какво му е лошото?

Тъпо е да се мислиш за певец при положение че имаш гласови възможности колкото прасе на заколение. Тъпо е да се мислиш за музикант при положение че цъкаш Guitar Hero по цял ден. Тъпо е да се имаш за художник при положение че не знаеш от кои два цвята да получиш трети желан. Това не е изкуство. Това е самозалъгване.

Мега фен
    Бадасс, а не е ли така ?
    Погледни шибания ютуб.Всички обитаци имат качени клипове, един се прави на гей, друг се прави на жена, 3ти се мисли за смешен и докато има хора да ги гледат, това ще продължава.

Не,не съм казвал,че мойте фотоси са професионални,аз не правя снимки,просто е смешно как всеки се води големия фотограф и прави най-различни снимки и вече разправя как се занимава много с фотография и не знам си какво,а всъщност няма нито една истинска и добре направена снимка за да проличи,че е истинско изкуство.Има само кокиченца,рекички и мравки.

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Бадасс, а не е ли така ?
    Погледни шибания ютуб.Всички обитаци имат качени клипове, един се прави на гей, друг се прави на жена, 3ти се мисли за смешен и докато има хора да ги гледат, това ще продължава.
    Така е, но никога няма да се съглася че това е изкуство и че въпросните индивиди са артисти разбираш ли
    идеята на всичките ми постове до тук е такива хора да не се окачествяват като артисти, нямам против тях..всеки може да прави каквото си иска но да не претендира че е артист..
    Защото на мен ми е най-лесно да взема две клечки за китайско, 2 метални кофи и да почна да джасам и да казвам че съм барабанист и съм достоен да свиря на една сцена с металика примерно.

ами прочети си първите три поста, примерно
    Давам ти пример за хора,които се мислят за фотографи.

Първият пример са тези,дето снимат с апарат за 100 лева и снимат цветенца и въпреки че снимките са им ужасни те се радват и се кефят - ок,няма проблем.НО те започват да пълнят снимките си във всички фотографски форуми като се изявяват като талантливи и добри фотографи,като правят нещо изключително банално и не показват нищо ново освен по-лошо качество от обикновено.

Другите са тези,които мама и тати им купуват скъпи апарати за по 3-4 хиляди.Няма проблем,щом имат пари хората..но следва момента в който те пак снимат цветенца и мравчици с този апарат,но на всичкото отгоре и започват да се изявяват и да коментират,че са 'професионални фотографи' само щото са снимали някоя баналност с на тате парите..

За това говорех,не съм си сменял мнението.

Should ever be forgot...

you're weird
    i like you

Мега фен
    Бадасс, а не е ли така ?
    Така е, но никога няма да се съглася че това е изкуство и че въпросните индивиди са артисти разбираш ли
    идеята на всичките ми постове до тук е такива хора да не се окачествяват като артисти, нямам против тях..всеки може да прави каквото си иска но да не претендира че е артист..
    Защото на мен ми е най-лесно да взема две клечки за китайско, 2 метални кофи и да почна да джасам и да казвам че съм барабанист и съм достоен да свиря на една сцена с металика примерно.
    Тогава защо имат милиони гледания всяка седмица?Пример - шон доусън.За мен това е най-бездарният комедиен актьор и все пак хората го харесват щом го гледат.

А примера ти с пръчките и кофите не е много удачен.Има улични музиканти, които са уникални с подръчни средства и не можеш да отречеш, че не правят изкуство.
    http://www.youtube.com/watch?v=BGPkLV-6lUU

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Съвременното изкуство, драги, е най-субективното нещо на тази планета.. като почнеш от изобразително, минеш през музика и стигнеш до литература, театър, драма.
    Границите, рамките и догмите отдавна паднаха.

Това значи ли че ако започна да мацам с лайна по стената мога да се нарека артист, а вас некомпетентни, защото не разбирате изкуството ми ?
    Да, можеш да се наречеш артист и това да е най-великата ти творба за теб дори, но би трябвало да си наясно, че ако някой не ти харесва творчеството това не го прави некомпетентен

Красотата/изкуството/любовта и т.н., всичко е там, където го виждаш ти. Не е нужно друг да го вижда. Не съм изучавал изкуство, говоря разни клишета, в които вярвам просто и съм приел за свои убеждения по принцип
    А не мислиш ли че ако е така както ти го казваш нямаше да съществува терминът "изкуство" ? Нямаше да има оперни/естрадни/поп певци, нямаше да има музиканти от световно ниво защото Сульо и Пульо могат също да грачат мислейки си че пеят ? Нямаше да има театрални постановки защото всеки ще се има за гениален актьор и за никой няма да представлява интерес да ходи да гледа. Нямаше да има и картини на световно известни творци,които се продават за хиляди долари само защото и аз (примерно) мога да надраскам нещо на листче и да го окача на хладилника. За това много правилно са го казали че талантът не се оценява. На практика е много лесно да си артист, и повярваш ли си че наистина си такъв (а очевидно не си), тогава вече става лошо.
    Мисля, че е напълно безопасно всеки да се мисли за какъвто си иска, защото в крайна сметка общото одобрение и харесване от публиката бута творецът напред към слава и известност и оттам към евентуална промяна в изкуството ако този човек допринесе с нещо ново към изкуството
    И дори да рисуваш с лайна и да се смяташ за велик, какво? Ще имаш определена публика (слабо вероятно да пробиеш в мейнстрийм изкуството) и толкова, не виждам къде е проблема и какво му е лошото?

Тъпо е да се мислиш за певец при положение че имаш гласови възможности колкото прасе на заколение. Тъпо е да се мислиш за музикант при положение че цъкаш Guitar Hero по цял ден. Тъпо е да се имаш за художник при положение че не знаеш от кои два цвята да получиш трети желан. Това не е изкуство. Това е самозалъгване.
    Спрямо кого? Кой има крайната дума?-творецът

Имаше 1 'певец', който удря мн фалшиви тонове и пее фалшиво, но за сметка на това уникално и е много харесван, само че не помня как се казваше.

От лична гледна точка не бих подкрепял някой, който не може да пее, не може да рисува и т.н. , защото не ми харесва, поне досега не съм срещал такова нещо, което да ме грабне, кой знае за в бъдеще?! ако на някой му доставя удоволствие обаче да прави квот си иска ЗАЩО не, ще намери хора, които да го харесват, защото има всякакви хора. Какво ти пречи, наистина не разбирам

Бадасс, а не е ли така ?
    Тогава защо имат милиони гледания всяка седмица?Пример - шон доусън.За мен това е най-бездарният комедиен актьор и все пак хората го харесват щом го гледат.

А примера ти с пръчките и кофите не е много удачен.Има улични музиканти, които са уникални с подръчни средства и не можеш да отречеш, че не правят изкуство.
    http://www.youtube.com/watch?v=BGPkLV-6lUU
    На мен пък Шейн Доусън ми е забавен?

Мега фен
    това се опитах да му обясня
    че на едни им харесва, на други - не
    затова не може да съди нещо, само защото на него не му харесва

Бъркате се много. Смисъла на изкуството не е само ти да си мислиш че си добър в нещо (пеене, рисуване, свирене). Изкуството е други хора около теб да разбират това което правиш и да го оценяват правилно спрямо усилията ти. Тогава може да се наречеш артист. Когато другите хора около теб те смятат за такъв.

По вашата логика тази госпожа е брилянтна певица ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pi5nKFuO6ts[/youtube]

Защото и аз мога да твърдя че пея невероятно, но реално погледнато да съм като нея. Това не ме прави артист.

мързи ме да ви чета коментарите, ама съм съгласна с авторО
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Аз съм съгласна!
    И аргументът, че ако снимката на цвете не е изкуство, то 90 % от творбите не са изкуство пред мен не важи.
    Първо : то наистина 90 % от творбите не са никакви творби. В повечето модерни картини, примерно, не виждам изкуство, а цапаница. И това, че някви си критици виждат душата си или Господ в тия глупости не може да ме накара да нарека изкуство примерно... това:

Второ: Не забравяйте, че тук не става въпрос за рекичката и цветенцето, а за това как са снимани тази рекичка и това цветенце.
    http://pozdrav.net/card/f453c65922e0...14167f2199/s/1 - изкуство
    http://www.salonzvetov.ru/pictures/RESIDENCE.jpg - не-изкуство

И трето : Да, повечето от вас наистина са много мазни.
    TheShoah

Мега фен
    Явно не ми разбираш логиката.
    Човек се мисли за някакъв иновативен артист, когато има подръжници, които го харесват.
    Друг пример.В ютуб има "артист", който си слага разни неща на главата и седи и гледа в камерата.Има 100+ клипове сигурно.Но на хората им е интересно и той продължава да го прави.Повярвай ми, ако нямаше интерес, досега отдавна да се е отказал.

Заключение: Човек става артист, когато има публика, която го мисли за такъв.

Бъркате се много. Смисъла на изкуството не е само ти да си мислиш че си добър в нещо (пеене, рисуване, свирене). Изкуството е други хора около теб да разбират това което правиш и да го оценяват правилно спрямо усилията ти. Тогава може да се наречеш артист. Когато другите хора около теб те смятат за такъв.

По вашата логика тази госпожа е брилянтна певица ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pi5nKFuO6ts[/youtube]

Защото и аз мога да твърдя че пея невероятно, но реално погледнато да съм като нея. Това не ме прави артист.
    Не, просто не искаш да приемеш, че не всичко е статично, а е субективно
    Никой не се бърка, просто мненията ни не съвпадат.
    >Защото и аз мога да твърдя че пея невероятно, но реално погледнато да съм като нея
    >реално погледнато

от къде трябва да го погледна това, че да е реално, не те разбирам. Да, за мен тая певица грачи и пее грозно, за теб също. Това не значи, че пее грозно и край. означава че аз не харесвам пеенето й и предпочитам друго . От друга страна, един професионален критик също няма да я хареса, защото той следва определени правила за оценяване на пеенето й. От мойта гледна точка, и от гледната точка на този критик тя няма да пее хубаво, обаче това не я прави някак универсално бездарна изобщо във вселената и във вечността

Човек се мисли за някакъв иновативен артист, когато има подръжници, които го харесват.
    Друг пример.В ютуб има "артист", който си слага разни неща на главата и седи и гледа в камерата.Има 100+ клипове сигурно.Но на хората им е интересно и той продължава да го прави.Повярвай ми, ако нямаше интерес, досега отдавна да се е отказал.

Какво общо имаше примерът със заключението? Оня, дето си слага предмети на главата има много гледания, защото е интересен... ти сам го каза... но никой не е казал, че публиката го мисли за артист.
    Разликата между артист и човек, на когото се смеят в ютуб е огромна. Излез от нета, пич.
    TheShoah

в пеенето очевидно е бездарна

мързи ме да пиша повече, и без тва за 20 минути изписах колкото за 1 месец напред :d
    някой друг път пак ще ви навестя, дано има хубава тема

Цитирай Първоначално написано от TheShoah
    http://pozdrav.net/card/f453c65922e0...14167f2199/s/1 - изкуство
    http://www.salonzvetov.ru/pictures/RESIDENCE.jpg - не-изкуство

И трето : Да, повечето от вас наистина са много мазни.
    И защо? Как определи, че второто не е изкуство? По чий критерии? А знаеш ли, че такава снимка като първата преди години нямаше да можеш да направиш заради технологията, това значи ли, че преди това не е имало изкуство? :Д

На мен първата снимка ми е банална, втората ме кефи пък.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TheShoah

Какво общо имаше примерът със заключението? Оня, дето си слага предмети на главата има много гледания, защото е интересен... ти сам го каза... но никой не е казал, че публиката го мисли за артист.
    Разликата между артист и човек, на когото се смеят в ютуб е огромна. Излез от нета, пич.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Artist

да, ама тва не е изкуство за теб
    щом има кой да го прави и тези картини се продават ,слагат се в галерии и прочие значи има кой да ги оцени.. и следователно за някой това е изкуство :оооооооооооооооооооооооо оо

вие на всичко ли викате артист?
    ..Ако се самоубия и някой ме снима и ме качи в Youtube,вероятно ще имам много гледания,защото хората не са виждали такова нещо или може би повечето от тях и ще бъде нещо странно :О . Това не значи,че е изкуство..не може всичко,което е харесано от някаква публика да се нарича изкуство.

Should ever be forgot...

you're weird
    i like you

..Ако се самоубия и някой ме снима и ме качи в Youtube,вероятно ще имам много гледания,защото хората не са виждали такова нещо или може би повечето от тях и ще бъде нещо странно :О . Това не значи,че е изкуство..не може всичко,което е харесано от някаква публика да се нарича изкуство.
    И продължавам да се съгласявам.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен
    дефинирай думата артист, че явно не знаеш какво означава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си