- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- омг много смешни псевдо-фотографи .. :о
чакайте, чакайте.. малко смесвате понятията..Първоначално написано от FeelMyPain
както има сценичен грим, всекидневен такъв и още нам си клко вида, така има едни неща, наречение маркетинг, реклама, индивидуалност, шоу програма и т.н. Тези 'поп икони', самите те рядко им се нрави да се правят на клоуни, но това им идва 'свише' от продуценти, мениджъри или който там се грижи да са постоянно популярни.
Никой няма да тръгне като Гага в 280, но това е сценично присъствие, а когато тя го прави извън сцената - това е за пари, реклама и всичко останало, което и е изградило образа на Гага.
Така и в много други случаи, в които дадена 'поп звезда' има сключен договор с определена модна къща, респективно дори в свободното си време е длъжен/на да носи само най-новите изтрещели продукти на компанията, щото му плащат 2 милиона годишно за тва .. и т.н.
Въобще, животът който водя звездите, не си го избират те. Това е техният 'данък', който плащата за да говорим ние накрая на света за тях и да ги обсъждаме, и да са известни и т.н.
Въобще, разбирам че шоубизнеса ви е крайно непонятен, за това не се изказвайте крайно. Има си обяснение за всичко.
феномен може да е за теб, защото я боготворишПървоначално написано от KumchoValcho
за мен е поредния опит(доста успешен, признавам) за пробиване в шоубизнеса с помощта на изчанчена визия пред гласови заложби
Съвременното изкуство, драги, е най-субективното нещо на тази планета.. като почнеш от изобразително, минеш през музика и стигнеш до литература, театър, драма.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Границите, рамките и догмите отдавна паднаха.
не ми трябват аргументи за да те нарека идиот, то си личи от коментарите ти![]()
ако й липсваха гласовите заложби нямаше най-добрите й изпълнения да са с пиано и микрофонПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
пример за такива?Първоначално написано от KumchoValcho
Първоначално написано от machoka
Това значи ли че ако започна да мацам с лайна по стената мога да се нарека артист, а вас некомпетентни, защото не разбирате изкуството ми ?
Можеш да си сигурен, че някой вече те е изпреварилПървоначално написано от BadAss
![]()
Да, можеш да се наречеш артист и това да е най-великата ти творба за теб дори, но би трябвало да си наясно, че ако някой не ти харесва творчеството това не го прави некомпетентенПървоначално написано от BadAss
Красотата/изкуството/любовта и т.н., всичко е там, където го виждаш ти. Не е нужно друг да го вижда. Не съм изучавал изкуство, говоря разни клишета, в които вярвам просто и съм приел за свои убеждения по принцип![]()
http://www.youtube.com/watch?v=n0SgEueXZpk
за мачока :з
Във връзка с това за изпражненията съм чувал за един фотограф, който смесил кръвта и спермата си и мисля, че снимката бе обложката за някакъв музикален албум
edit: ето http://2.bp.blogspot.com/-MGre3iXWm4...1600/load1.jpg
пак за мачо :Д
http://www.youtube.com/watch?v=8LznZ...feature=relmfu
и още хиляди има..
и сега очаквам включване(естествено няма да го получа, защото няма какво да каже) от псевдо-философа зарко и да ни обясни как изкуството не е субективно![]()
А не мислиш ли че ако е така както ти го казваш нямаше да съществува терминът "изкуство" ? Нямаше да има оперни/естрадни/поп певци, нямаше да има музиканти от световно ниво защото Сульо и Пульо могат също да грачат мислейки си че пеят ? Нямаше да има театрални постановки защото всеки ще се има за гениален актьор и за никой няма да представлява интерес да ходи да гледа. Нямаше да има и картини на световно известни творци,които се продават за хиляди долари само защото и аз (примерно) мога да надраскам нещо на листче и да го окача на хладилника. За това много правилно са го казали че талантът не се оценява. На практика е много лесно да си артист, и повярваш ли си че наистина си такъв (а очевидно не си), тогава вече става лошо.Първоначално написано от KumchoValcho
Извинявайте, аз също съм Зарко и не съм псевдо-философ![]()
![]()
Обожавам "Hair" на Гага, самия текст е толкова искрен и як и като свири на пиано цялата публика някак се упоява от песента и всички се носят плавно по пътя на любовта
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wh_VDTGjJDE&feature=relmfu[/youtube]
ъм ти с всеки пост ли си сменяш мнението?Първоначално написано от lightcameraction
хората са си купили фотоапарати ще си снимат квото си искат
кой си ти , че да им казваш
нали не си от тях![]()
някой се засегна![]()
Не си сменям мнението лол .. давам 2 прости примера за 2 прости вида псевдо фотографи.Първоначално написано от eatshitsfuckinbitchezhah
и ебати,като отварям теми за други неща,може да плюете и да казвате,че онова било зле и другото било зле,а сега като се разпознаете в други теми,кой съм аз..еми човек,който прави тема за да си изкаже мнението.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Мисля, че е напълно безопасно всеки да се мисли за какъвто си иска, защото в крайна сметка общото одобрение и харесване от публиката бута творецът напред към слава и известност и оттам към евентуална промяна в изкуството ако този човек допринесе с нещо ново към изкуствотоПървоначално написано от BadAss
И дори да рисуваш с лайна и да се смяташ за велик, какво? Ще имаш определена публика (слабо вероятно да пробиеш в мейнстрийм изкуството) и толкова, не виждам къде е проблема и какво му е лошото?![]()
кво било![]()
аз се правя на фотографка и снимам цветенца по цял ден?
никой не ти вре снимките им в лицето, така че