Цитирай Първоначално написано от BadAss
Бъркате се много. Смисъла на изкуството не е само ти да си мислиш че си добър в нещо (пеене, рисуване, свирене). Изкуството е други хора около теб да разбират това което правиш и да го оценяват правилно спрямо усилията ти. Тогава може да се наречеш артист. Когато другите хора около теб те смятат за такъв.

По вашата логика тази госпожа е брилянтна певица ?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pi5nKFuO6ts[/youtube]

Защото и аз мога да твърдя че пея невероятно, но реално погледнато да съм като нея. Това не ме прави артист.
Не, просто не искаш да приемеш, че не всичко е статично, а е субективно
Никой не се бърка, просто мненията ни не съвпадат.
>Защото и аз мога да твърдя че пея невероятно, но реално погледнато да съм като нея
>реално погледнато

от къде трябва да го погледна това, че да е реално, не те разбирам. Да, за мен тая певица грачи и пее грозно, за теб също. Това не значи, че пее грозно и край. означава че аз не харесвам пеенето й и предпочитам друго . От друга страна, един професионален критик също няма да я хареса, защото той следва определени правила за оценяване на пеенето й. От мойта гледна точка, и от гледната точка на този критик тя няма да пее хубаво, обаче това не я прави някак универсално бездарна изобщо във вселената и във вечността