- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бийте ли работили, докато сте в училище?
Всмисъл да ходите на работа?
Не.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
нищо против, амм ми е рано и наш'те не дават![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да , бих работила. От една страна ще спестявам пари и няма да създавам излишни разходи на родителите си, и също така още от сега ще се науча да съм по - отговорна.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
По принцип бих, но от тази учебна година навлизам в "горните" класове (10 клас съм) и нямам никакво време за нищо. Може би лятото.
Освен, че бих, аз и си бачкам най-редовноДаже в момента си търся друга работа
![]()
12 клас съм btw ии като се замисля от 10 кл. работя - не е лесно, но се свиква![]()
![]()
Като каква?Първоначално написано от bloodyF
Идеята много ме кефи, защото съм доста широкопръста и джобните не ми стигат, обаче не ми се работи като сервитьорка, примерно.
Работя по един вариант, но не го виждам да става в близко бъдеще.
Все още съм много малка,иначе звучи интересно.
Ако си по цял ден, няма как да работиш и учиш. Ако станеш частен ученик, сигурно ще се справиш по-добре.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
През учебната година не, но през лятото защо не?! Даже бих работила, НО все още съм малка(
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз работя, уча и се подготвям за кандидатстване в му, винаги има начин, ако има и желание!
11 клас съм.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
ами винаги съм си мислила по този въпрос, но аз съм още 8 клас и няма как през учебно време, но като стана 9-10 клас бих работила лятото, но не знам какво имам доста предложения, ама не знам...![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ами може но след учебно време или събота и неделя.Ако се наложи нещо,но засега не смятам да го правя![]()
maDamn
В 10ти клас какво си работила?Първоначално написано от schhhhhhh
Аз бих работила, но никъде нищо не мога да намеря.
И спря да се върти за миг земята..
да какво си работила?![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
И аз бих работила, ама нещо, което да не ми взима по-голямата част от свободното време.
Не ми стига 6-7 часа да съм на даскало,пък и да работя допълнително..Мне,не бих.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
В началото та годината сутрин ходих на работа,после на даскало.Откачих!!Ужасно е.Спрях сега ходя само Петък,Събота и Неделя.Чак от Апирл почвам пак,само,че след даскало.Много е изморително..Изобщо не спиш..и нямаш време,по точно сили за нищо.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.