- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако може малко съветчета...
Както ви разказах скоро направих такава каша..и сегас си сърбам попарата.На 14 съм...Просто не можах да му кажа смао, че го харесвам и приятелката ми го направи вместо мен..да супер тъпо е осъзнавам го...но няма връщане назад..той каза, че не ме харесва..въпреки, че бях обедена,ч е има нещо към мен макар и малко да е... Днес бе първият ден, в който се видяхме след това, въпреки, че той мисли, че аз не знам, че той знае, се държа странно, не си гооврихме, нито ми каза обичайното "чао" след училище, само ем гледаше в очите..дуълбоко в тях и веднага щом забелязвашем, че и а го гледах отдръпваше погледа си..много съъм срамежлива и ме е страх дори да отида да го заговоря след тази случка..много го харесвам наистина и мисля, че има нещо към мен, въпреки, че е казал обратното..или поне така ми се ска..моля ви дайте съвети...
.................
Човек като каже не, значи не. А и с този глупав подход, ако беше говорила с него не четири очи и му беше признала, поне сега щяхте да сте наясно, не да се гледате тъпо.Първоначално написано от aleks07
На 14 още не сте готови за такива работи.
Т'ва е заблуда...
Доста казват не, но всъщност си е чисто да ... не е истина прсото ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Това какво значи, че мислиш, че ме харесва или ?Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()
.................
Дръж се на положение. Направила си своята крачка (макар и безумно глупава), сега е негов ред. Флиртът е игра. За да е интересна, играчите се редуват с ходовете.
Ще го научиш, има време.
Събери смелост и поговорете. Изяснете се, както казаха по- горе трябвало е ти сама да отидеш и да му признаеш.![]()
Но според мен.. момчето не е заинтересовано.
Да не се отказваш! Това нищо не означава. Приеми го като проба при такова държание.![]()
Когато ти го каже в лицето, тогава важи. Стегни се и действай.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ей сега ще взема картите и стъклената топка и ще ти кажаПървоначално написано от aleks07
![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Момиче , време е да събереш мислите си и да ни кажеш всичко в смислен ред , ако ме разбираш ! Какво е казала приятелката ти , че го харесваш ? Детска постъпка - доказателство,че не сте готови или поне ти не си готова за връзка. Пък и ти е казал - чисто и ясно , че няма симпатии към теб, не изпитва нищо - какъв е смисъла да продължаваш да се изяждаш отвътре ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от aleks07
Боже.. от къде мога да знамПросто го отчитах като факт, щото има много такива случаи. Нищо конкретно не съм казвал ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
С всяка тема постната от 14 годишно момиче си мисля... по-добре да си замълча.![]()
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
малеее и аз ли съм била толкова заблудена на 14???![]()
![]()
..както и да е..
По темата: Щом е казал,че не иска да е с теб,значи е така,недей да си въобразяваш,че те гледал,отмествал погледи и всички тия филми в главата ти си ги изтрий и погледи реално над нещата,просто се откажи продължавай напред,колко още момчета ще срещнеш и колко още има да видиш ...сама си нямаш на представа.. а и твоята приятелка не е постъпила много умно като е отишла тя да му казва както и да е било...но все пак все още има време да ги разберете тия неща..айде щастливо детство ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Не става въпрос за въобразване, от начало когато го погледнех с периферното си зрение и виждах, че ме гледа си мислех, че си въобразявам, но се уверих, гледам го в очите както и той мен..днес за пръв път от както знае, че го харесвам ми каза нещо, макар да беше "чао" не твърдя, че ме харесва..просто сподлеям, че наистина съм вл=бена в него..и ви моля да ми дадете подходящ съвет какво да му кажа...или направя...Първоначално написано от gabsit000
.................
Някои хора просто не знаят значението на "Не!" ..
Защо изобщо си правиш труда да се убеждаваш сама, че всъщност е "Да!", само си усложняваш нещата ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Никъде не съм казала, че смятам, че е 'ДА" .. даже казах точно обратното...но искам да сме приятели да си говорим, а от както той знае за чувствата ми, не си говорим изобщо..
.................
мм не, изобщо не си го казала ..Първоначално написано от aleks07
След като не ти говори сама си направи изводите дали той иска приятелство с теб ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
.................
КЛАДА ЗА 14ГОДИШНИТЕ, ИЗТРЕБЕТЕ ГИ ДО КРАК, ЗАЩОТО СА НЕОПИТНИ
REGGAE BOOM <3
Първоначално написано от IseeDEADbodies
![]()