.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Ако може малко съветчета...

Както ви разказах скоро направих такава каша..и сегас си сърбам попарата.На 14 съм...Просто не можах да му кажа смао, че го харесвам и приятелката ми го направи вместо мен..да супер тъпо е осъзнавам го...но няма връщане назад..той каза, че не ме харесва..въпреки, че бях обедена,ч е има нещо към мен макар и малко да е... Днес бе първият ден, в който се видяхме след това, въпреки, че той мисли, че аз не знам, че той знае, се държа странно, не си гооврихме, нито ми каза обичайното "чао" след училище, само ем гледаше в очите..дуълбоко в тях и веднага щом забелязвашем, че и а го гледах отдръпваше погледа си..много съъм срамежлива и ме е страх дори да отида да го заговоря след тази случка..много го харесвам наистина и мисля, че има нещо към мен, въпреки, че е казал обратното..или поне така ми се ска..моля ви дайте съвети...
    .................

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Ако може малко съветчета...

Цитирай Първоначално написано от aleks07
    мисля, че има нещо към мен, въпреки, че е казал обратното..или поне така ми се ска..моля ви дайте съвети...
    Човек като каже не, значи не. А и с този глупав подход, ако беше говорила с него не четири очи и му беше признала, поне сега щяхте да сте наясно, не да се гледате тъпо.

На 14 още не сте готови за такива работи.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Т'ва е заблуда...

Доста казват не, но всъщност си е чисто да ... не е истина прсото ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Т'ва е заблуда...

Това какво значи, че мислиш, че ме харесва или ?
    .................

anonymous708973
    Guest
    Дръж се на положение. Направила си своята крачка (макар и безумно глупава), сега е негов ред. Флиртът е игра. За да е интересна, играчите се редуват с ходовете.
    Ще го научиш, има време.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Събери смелост и поговорете. Изяснете се, както казаха по- горе трябвало е ти сама да отидеш и да му признаеш.

Но според мен.. момчето не е заинтересовано.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Да не се отказваш! Това нищо не означава. Приеми го като проба при такова държание.

Когато ти го каже в лицето, тогава важи. Стегни се и действай.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Т'ва е заблуда...

Ей сега ще взема картите и стъклената топка и ще ти кажа

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Момиче , време е да събереш мислите си и да ни кажеш всичко в смислен ред , ако ме разбираш ! Какво е казала приятелката ти , че го харесваш ? Детска постъпка - доказателство,че не сте готови или поне ти не си готова за връзка. Пък и ти е казал - чисто и ясно , че няма симпатии към теб, не изпитва нищо - какъв е смисъла да продължаваш да се изяждаш отвътре ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Т'ва е заблуда...

Боже.. от къде мога да знам Просто го отчитах като факт, щото има много такива случаи. Нищо конкретно не съм казвал ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    С всяка тема постната от 14 годишно момиче си мисля... по-добре да си замълча.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на gabsit000
    малеее и аз ли съм била толкова заблудена на 14???

..както и да е..

По темата: Щом е казал,че не иска да е с теб,значи е така,недей да си въобразяваш,че те гледал,отмествал погледи и всички тия филми в главата ти си ги изтрий и погледи реално над нещата,просто се откажи продължавай напред,колко още момчета ще срещнеш и колко още има да видиш ...сама си нямаш на представа.. а и твоята приятелка не е постъпила много умно като е отишла тя да му казва както и да е било...но все пак все още има време да ги разберете тия неща..айде щастливо детство ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    малеее и аз ли съм била толкова заблудена на 14???

..както и да е..

По темата: Щом е казал,че не иска да е с теб,значи е така,недей да си въобразяваш,че те гледал,отмествал погледи и всички тия филми в главата ти си ги изтрий и погледи реално над нещата,просто се откажи продължавай напред,колко още момчета ще срещнеш и колко още има да видиш ...сама си нямаш на представа.. а и твоята приятелка не е постъпила много умно като е отишла тя да му казва както и да е било...но все пак все още има време да ги разберете тия неща..айде щастливо детство ..
    Не става въпрос за въобразване, от начало когато го погледнех с периферното си зрение и виждах, че ме гледа си мислех, че си въобразявам, но се уверих, гледам го в очите както и той мен..днес за пръв път от както знае, че го харесвам ми каза нещо, макар да беше "чао" не твърдя, че ме харесва..просто сподлеям, че наистина съм вл=бена в него..и ви моля да ми дадете подходящ съвет какво да му кажа...или направя...
    .................

Мега фен Аватара на Hilary_
    Някои хора просто не знаят значението на "Не!" ..
    Защо изобщо си правиш труда да се убеждаваш сама, че всъщност е "Да!", само си усложняваш нещата ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Някои хора просто не знаят значението на "Не!" ..
    Защо изобщо си правиш труда да се убеждаваш сама, че всъщност е "Да!", само си усложняваш нещата ..

Никъде не съм казала, че смятам, че е 'ДА" .. даже казах точно обратното...но искам да сме приятели да си говорим, а от както той знае за чувствата ми, не си говорим изобщо..
    .................

Мега фен Аватара на Hilary_
    Никъде не съм казала, че смятам, че е 'ДА" ..
    мм не, изобщо не си го казала ..
    и мисля, че има нещо към мен, въпреки, че е казал обратното..

След като не ти говори сама си направи изводите дали той иска приятелство с теб ..

Re: Ако може малко съветчета...

много го харесвам наистина и мисля, че има нещо към мен, въпреки, че е казал обратното..или поне така ми се ска..моля ви дайте съвети...
    .................

КЛАДА ЗА 14ГОДИШНИТЕ, ИЗТРЕБЕТЕ ГИ ДО КРАК, ЗАЩОТО СА НЕОПИТНИ
    REGGAE BOOM <3

Т'ва е заблуда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си