- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ли ме ?
Здравейте. Предполагам , че има доста такива теми, но съм толкова отчаяна и се нуждая от съвети
Има едно момче,което харесвам. Той е умен,забавен,сладък.. Има огромни зелени очи .. С него сме приятели и всеки ден си говорим , смеем се .. Винаги когато говоря с него той ме гледа в очите и през часа, когато погледна към него, в повечето случаи той вече гледа към мен.. Също така винаги ме разсмива, както и аз него .. Всяко междучасие си говори с мен в училище ..
Проблемът е , че не знам дали ме има само за приятелка или нещо повече.
Също така не знам как да му покажа , че аз го харесвам. Не искам да му казвам пряко " Харесвам те ! " , а с намеци да му покажа, че не ми е безразличен!
Моля ви дайте ми съвет какви намеци да използвам, и ми кажете според вас дали той ме харесва ..
Ние откъде можем да знаем какво му е в главата?
Прави му намеци, като не искаш да му кажеш директно.
Ами гледай често да си в компанията му, закачай се, говори си с него повече... Но си знай, че момчетата рядко разбират от намеци.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
точно питам какви намеци да му направя .. ?? някакви идеи ?Първоначално написано от Sh@d0w
искам аз, искам аз!
ама кристалната топка е на ремонт.. ех начи
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
точно питам какви намеци да му направя .. ?? някакви идеи ?Повече не виждам какво можеш да направиш без да е твърде очевидно, както ти явно не искаш да бъде.Първоначално написано от SisiStrange
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първоначално написано от JustForFun
![]()
И сега разбираш, че OP е на 13Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Виж до някъде съм съгласен с мнението ,че момчета от намеци рядко разбират.. ама пък не пропускай да погледнеш и страната дали няма да ти е от по-голяма полза и дали няма да е по-добре да си останете приятели, все пак имай предвид ,че като си останете приятели завинаги ще е до теб (вероятно) и като такива си подхождате, обаче ако тръгнете изискванията често се менят и може да не се получи така както си си го представяла. Не казвам не тръгвай с него ,но да си помислиш за двете положения.. пей му разни цитати от песни (ако пееш убаво) уж на майтап и в първия момент в който ти се бъзикне и ти изцепи "ся кво тва намек ли беше" казваш "що кво, намек ли искаш да бъде" и му се усмихваш до уши и от там нататък се оправяй сама.
сладури хахах обаче анимацията от SN ме разцепи
![]()
![]()
What if.. ?
Много точно, аз един пич ей така с намеци се занимавах три месеца, то не бяха неволни срещи уж, не беше черпене, кафета, прегръдки за всякакви глупости, подмазване, закачки, бъзици.. Накрая стана така, че в крайна сметка разбра, че имам някакви по-специфични чувства към него и беше искрено изненадан. Аз пък бях искрено разочарована (въпреки че после всичко беше ок... все пак изобщо не се беше усетил :/)Първоначално написано от SisiStrange
ииии да, давай с намеците, ама по-упорито, че на момчетата понякога им трябва по-здраво побутване, за да се усетят за такива неща. Успех![]()
Извинявай за глупавият въпрос, но от къде си ?:P
Много ми е интересно, мерси!
Защо питаш ?Първоначално написано от macmiller
![]()
А и мерси за отговорите и съветите![]()
Спокойно, не съм твоят човек със сигурност, питам просто от любопитностПървоначално написано от JustForFun
![]()
хахах и на мен ми се случи не отдавна такова нещо (въпреки че не е в училище), но съвсем сериозно ти казвам ХАРЕСВА ТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРА ПРИЯТЕЛКА! ДЕЙСТВАЙ МОМИЧЕ!![]()
Първоначално написано от SheDevil
![]()
![]()
![]()
Как го правиш? Искам и за мен!![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
ще ти го кажа така понеже съм момче... излизайте на разходка тва онва като седнете някъде с оправданието че ти е студено се гушни в него и такива работи.. и да ти кажа... щом забелязваш че постоянно те гледа и т.н. значи не е безразличен към теб.. аз лично не гледам постоянно някое момиче освен ако не я харесвам...
фани го за уя раиаш ли и ш разбиреш![]()
![]()
не ве базик
ами дръж се малко по интмно с него и ще разбереш
пробвай се да го целунеш и така
толкуз
+1Първоначално написано от Sh@d0w
Усмихвай му се през часовете, когато погледите ви се засичат. Когато говорите го гледай в устните (и в очите), предложи му някой път да останете след училище.. и такаммм
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Спести си коментарите. Като искаш да садваш хора, не го прави в интернет, а го прави на баща си.Първоначално написано от Sh@d0w
Аз съм реалист.