- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изостанала,недоразвита...!?
Момиче съм на 14 години.Чувствам се кофти...сякаш съм изостанала и недоразвита!Никога не съм имала гадже!!Запознах се с едно момче, около 3 седмици си писахме,имахме общи интереси.Виждахме се в училище,поздравяхме се в едно от междучасията отидохме заедно до един магазин и си говорхме....тъйй де харесвах го одавна,но не бях събрала кураж да го заговоря....и след няколко дена ме покани да излезем.И аз .... ОТКАЗАХ !!! Харесвах го,но някак си не исках да ходим!Не знам защо се получи така изведнъж спря да го харесвам!!Казах на приятелките си какво се е случило и те ми викат,че съм луда да откажа след като го харесвам (приятелките ми са обвързани) и аз измислх някво тъпо оправдание и в крайна сметка изпуснах шанса си.СУПЕР,СУПЕР срамежлива съм и ,когато ме покани ми прилоша,сърцето ми се разтуптя,същото чувство като излизаш да пееш на сцена пред много хора...имах и други шансове ,но просто не мога...не знам защо!НЕ съм изпитвала чувството любов,това много ме натъжава...не знам какво е да обичаш някой друг освен роднина или близка приятелка...не мога да си го представя..!Не издържам!!Чувствам изостанала и недоразвита!!Не мога да проумея защо винаги отказвам и ми става лошо някой като ме покани.ЗА БОГА аз не съм имала първа целувка!??! Най-добрата ми приятелка ми разказва колко обича приятеля си,а аз стоя и я слушам без изобщо да си представя да обичам някого...не знам какво да правя писна да ми прилошава,когато момче ме заговаря!!
so sad ...
еххх да можеше и мен да не ме притеснява...Първоначално написано от nolovexxx
so sad ...
Има време, малка си още.
О, боже. На 14 не се умира без гадже. За какво ти трябва въобще? За да се води, че си имала гадже ли? Има време за всичко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Опитай се да не се притесняваш толкова много и поемай рискове.
Разбери се с него да се видите и виж как ще се получи(нищо страшно няма).
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
2-те ми най-добри приятелки имат сериозни връзки повечето ми познати също са били обвързани поне един път и просто се чувствам назад с матеряла...
so sad ...
^да се намеся ли да кажа колко ли,разбираш ли са сериозни връзките им и какво е сериозна връзка? ще си изгубя времето.
изостанала си ами! ама много! срам, дете, срам, как може бе!Първоначално написано от ted4ty
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ужас, край.. лягай да мреш ! На 14.. и още не си имала нито приятел, нито нищо.. МАЛИИИИИИИ :X :X :X
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ми явно не си готова, к'во ти пука дали Пенка и Ненка имат гаджета?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
ми аз тва викам!Тъй и тъй живея на 12-тия етаж да го използвам пълноценноПървоначално написано от IseeDEADbodies
so sad ...
Първоначално написано от Luidgie
Е как бе моля ти се. Видяла жабата, че подковават коня.. та и тя вдигнала кракаАко ме разбираш...
Първоначално написано от ted4ty
Мхм земи се метни, колко му е![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
IseeDEADbodies Перфектно те разбрах. Понякога забравям, колко глупави могат да бъдат момичетата.
Пръски мозък се сивеят
Бе като цяло хората, ако питаш мен, ама айде![]()
За хората е ясно. Казах момичетата, защото случаят е такъв. А и познавам доста момичета със същото мнение. Не знам мен какво трябва да ме интересува дали Петканка и Ганка си имат приятели, а аз не. Живота от това ли ще ми се определя? Супер детинско и простовато мислене. Ама тя авторката си е дете, какво да се очаква?
Пръски мозък се сивеят
пий една биричка ии да не ти дремеа ако случайно не пиеш ( защо по дяволите не пиеш? ) се полей със светена вода и чакай да ти се яви Марк Зукарбърк
![]()
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Luidgie споделям мнението.
Mии, ако си размислила (а ти явно си, щом си написала тази тема), защо не го поканиш ти? В смисъл надали за толкова кратко е успял да те забрави или си е намерил приятелка...Хих, ама малко ми напомняш на мен, когато и аз писах подобна тема и даже имах същите отговори (само дето съм на 13)![]()
Амм, да не ти пука...Ако си красива, ще имаш още мноого предложения (а предполагам, че си
) Обаче в повечето случаи съм забеляязала, че момчетата обикновено оставят момичетата да правят първата крачка и че момчето в случая е било рядкост, затова трябва да си малко по-освободена ....И да не ти пука най-вече. Колкото повече не го мислиш, толкова по-скоро ше т енамери принцът на белия кон
![]()
![]()
![]()
![]()
IlovEmyPuffYToY - Принцът на белият кон?Вярвайте си...
Пръски мозък се сивеят
Уахаха уахаха уахаха !
Искрено ме забавлявате. Keep it that way ^^
Не си готова просто за връзки. Това нито те прави недоразвита , нито изостанала. Всичко с времето си. И все пак не си го харесвала истински , може би просто е било увлечение (за кратко) , което в крайна сметка е изчезнало. А и недей си дава толкова зор: най - хубавите неща са неочакваните. И също така спри да гледаш и да се сравняваш с другите - ти си си ти !
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^ Прави я.. тя е умствено недоразвита. И по никакъв начин не искам да я обиждам. Това е така с всеки на тази възраст, в смисъл.. с годините израстваме като личностиА отделен въпрос е, и че има някои които са и физически недоразвити.. така чеееее
![]()