.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Изостанала,недоразвита...!?

Момиче съм на 14 години.Чувствам се кофти...сякаш съм изостанала и недоразвита!Никога не съм имала гадже!!Запознах се с едно момче, около 3 седмици си писахме,имахме общи интереси.Виждахме се в училище,поздравяхме се в едно от междучасията отидохме заедно до един магазин и си говорхме....тъйй де харесвах го одавна,но не бях събрала кураж да го заговоря....и след няколко дена ме покани да излезем.И аз .... ОТКАЗАХ !!! Харесвах го,но някак си не исках да ходим!Не знам защо се получи така изведнъж спря да го харесвам!!Казах на приятелките си какво се е случило и те ми викат,че съм луда да откажа след като го харесвам (приятелките ми са обвързани) и аз измислх някво тъпо оправдание и в крайна сметка изпуснах шанса си.СУПЕР,СУПЕР срамежлива съм и ,когато ме покани ми прилоша,сърцето ми се разтуптя,същото чувство като излизаш да пееш на сцена пред много хора...имах и други шансове ,но просто не мога...не знам защо!НЕ съм изпитвала чувството любов,това много ме натъжава...не знам какво е да обичаш някой друг освен роднина или близка приятелка...не мога да си го представя..!Не издържам!!Чувствам изостанала и недоразвита!!Не мога да проумея защо винаги отказвам и ми става лошо някой като ме покани.ЗА БОГА аз не съм имала първа целувка!??! Най-добрата ми приятелка ми разказва колко обича приятеля си,а аз стоя и я слушам без изобщо да си представя да обичам някого...не знам какво да правя писна да ми прилошава,когато момче ме заговаря!!
    so sad ...

И АЗ СЪМ ТАКА И СЪМ НА 14 ГОДИНИ, но това не ме притеснява..

Цитирай Първоначално написано от nolovexxx
    И АЗ СЪМ ТАКА И СЪМ НА 14 ГОДИНИ, но това не ме притеснява..
    еххх да можеше и мен да не ме притеснява...
    so sad ...

Всичко с времето си.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Има време, малка си още.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    О, боже. На 14 не се умира без гадже. За какво ти трябва въобще? За да се води, че си имала гадже ли? Има време за всичко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Опитай се да не се притесняваш толкова много и поемай рискове.
    Разбери се с него да се видите и виж как ще се получи(нищо страшно няма).
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

И защо тооолкова те притеснява??

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ОМГ едва на 14 си,къде си се разбързала не мога да разбера

2-те ми най-добри приятелки имат сериозни връзки повечето ми познати също са били обвързани поне един път и просто се чувствам назад с матеряла...
    so sad ...

Супер фен Аватара на LeprikonA

Re: Изостанала,недоразвита...!?

^да се намеся ли да кажа колко ли,разбираш ли са сериозни връзките им и какво е сериозна връзка? ще си изгубя времето.

Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    Момиче съм на 14 години.Чувствам се кофти...сякаш съм изостанала и недоразвита!Никога не съм имала гадже!!
    изостанала си ами! ама много! срам, дете, срам, как може бе!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ужас, край.. лягай да мреш ! На 14.. и още не си имала нито приятел, нито нищо.. МАЛИИИИИИИ :X :X :X
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ми явно не си готова, к'во ти пука дали Пенка и Ненка имат гаджета?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    Ужас, край.. лягай да мреш ! На 14.. и още не си имала нито приятел, нито нищо.. МАЛИИИИИИИ :X :X :X
    ми аз тва викам!Тъй и тъй живея на 12-тия етаж да го използвам пълноценно
    so sad ...

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Ми явно не си готова, к'во ти пука дали Пенка и Ненка имат гаджета?

Е как бе моля ти се. Видяла жабата, че подковават коня.. та и тя вдигнала крака Ако ме разбираш...

Цитирай Първоначално написано от ted4ty
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies
    ми аз тва викам!Тъй и тъй живея на 12-тия етаж да го използвам пълноценно

Мхм земи се метни, колко му е
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    IseeDEADbodies Перфектно те разбрах. Понякога забравям, колко глупави могат да бъдат момичетата.
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Бургадидас !
    Бе като цяло хората, ако питаш мен, ама айде

Град
    За хората е ясно. Казах момичетата, защото случаят е такъв. А и познавам доста момичета със същото мнение. Не знам мен какво трябва да ме интересува дали Петканка и Ганка си имат приятели, а аз не. Живота от това ли ще ми се определя? Супер детинско и простовато мислене. Ама тя авторката си е дете, какво да се очаква?
    Пръски мозък се сивеят

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    пий една биричка ии да не ти дреме а ако случайно не пиеш ( защо по дяволите не пиеш? ) се полей със светена вода и чакай да ти се яви Марк Зукарбърк
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Град
    Бургадидас !
    Luidgie споделям мнението.

Mии, ако си размислила (а ти явно си, щом си написала тази тема), защо не го поканиш ти? В смисъл надали за толкова кратко е успял да те забрави или си е намерил приятелка...Хих, ама малко ми напомняш на мен, когато и аз писах подобна тема и даже имах същите отговори (само дето съм на 13) Амм, да не ти пука...Ако си красива, ще имаш още мноого предложения (а предполагам, че си ) Обаче в повечето случаи съм забеляязала, че момчетата обикновено оставят момичетата да правят първата крачка и че момчето в случая е било рядкост, затова трябва да си малко по-освободена ....И да не ти пука най-вече. Колкото повече не го мислиш, толкова по-скоро ше т енамери принцът на белия кон

Град
    IlovEmyPuffYToY - Принцът на белият кон? Вярвайте си...
    Пръски мозък се сивеят

Град
    Бургадидас !
    Уахаха уахаха уахаха !

Искрено ме забавлявате. Keep it that way ^^

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не си готова просто за връзки. Това нито те прави недоразвита , нито изостанала. Всичко с времето си. И все пак не си го харесвала истински , може би просто е било увлечение (за кратко) , което в крайна сметка е изчезнало. А и недей си дава толкова зор: най - хубавите неща са неочакваните. И също така спри да гледаш и да се сравняваш с другите - ти си си ти !
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Бургадидас !
    ^ Прави я.. тя е умствено недоразвита. И по никакъв начин не искам да я обиждам. Това е така с всеки на тази възраст, в смисъл.. с годините израстваме като личности А отделен въпрос е, и че има някои които са и физически недоразвити.. така чеееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си