- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изостанала,недоразвита...!?
^ което направо си крещи, че има нещо сбъркано в тях, така че не виждам как това ще я успокои.
Благодаря за отговорите наистина малко се поуспокоих ... явно просто не съм готова за връзкакакто казах:просто не знам какво е да обичаш и това ме притеснява,понеже приятелките ми знаят и бих искала и аз да знам това чувство...Благодаря за вниманието
so sad ...
не, те не знаят... правят се, че знаят, но не е така.. няма как да "обичаш истински" на 13-14Първоначално написано от ted4ty
има време за всичко
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Както казах : Видяла жабата, че подковават коня, та и тя вдигнала крака.![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Mацки на 14 едно момиче няма нищо лошо в това да си има приятел.Така де и да се отнася с него според годините си,не като онези, които се ебат на по 14.Просто опитай.Кажи му,че не си имала опит и сериозни връзки.Ако е читаво момчето ще те разбере ...Първоначално написано от fenkaaa
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ами и з бях така.Докато не срешнах първото си гадже и не станах нахакана.
Сега съм почти на 15 и в момента имам връзка с 2ро гадже. Няма закъде да бързаш и от какво да се притесняваш. Просто изчакай правилния. Не прави като мен и първата ми грешка. Да, признавам първото ми гадже беше грешка. Сега всичко е различно. Обичам много човека до себе си и чувствам любовта му. Какъв е иначе смисъла да съм с някого без чувства. Излез на срещата с момчето. Какво ти пука толкова. Аз винаги се излагам и ной-много съм се излагала със сегашния ми приятел. Всъщност той видя най-лошите ми страни и остана с мен, а предишната грешка видя най-хубавите и ..
Все едно просто забрави страха и късмет!
![]()
Ти си едва на 14.На тази възраст вече имах 2 гаджета и повярвай, СЪЖАЛЯВАХ от сърце, че ги срещнах.
Искам да ти кажа, че аз също бях толкова срамежливо и затворено момиче като теб.. Именно в тези момичета момчетата могат да намерят себе си.. Но преди да придобиеш самочувствие, трябва да се престрашиш да си имаш гадже. Не съжалявай за това момче. Тази история е отминала вече. Набележи си друг обект и действай. Бъди себе си пред него и не му отказвай. Опитай се да разговаряш нормално с него, да му споделяш, да му станеш приятелка един вид.Всяка връзка е добре да бъде започната от етап ПРИЯТЕЛСТВО.
Относно целувката не се притеснявай. Това е строго индивидуално за всеки един човек. Има хора, които са се целували за пръв път на 20. Честно казано е по - хубаво първата ти целувка и първият ти път да бъдат на по - зряла възраст, защото тогава вече можеш да чувстваш и да изпитваш влечение към някого. Осъзнаваш какво правиш, изпитваш физическо влечение към другия и това е нещо прекрасно, което не може да се опише с думи.
На кратко, отпусни се, бъди естествена и за нищо на света не се променяй. Запомни, че момчето, което и да е то, трябва да те хареса такава, каквато си.УСПЕХ !
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
На мен ми е много любопитно какво би представлявала една "връзка" между 14-годишни хлапета, които те първа започват да изграждат характера си на тези години.Честно казано чак към 16-17 (най-рано) може да се говори за нещо истинско и сериозно, ако естествено това търсиш, макар че има хора, които никога не порастват, но преди това всичко е доста безсмислено и някак си на игра, колкото уж да си мислиш, че имаш гадже , че си много фешън и т.н. Ето фактите: на 14 години и двамата със сигурност няма да сте изградени личности с изградени характери, няма да сте независими и индивидуални поне мъничко и не на последно място, няма да сте готови за секс, освен ако не сте малоумни, какъвто за съжаление е случаят с повечето на тази възраст вече, но е факт, че без секс нещата в една ИСТИНСКА връзка не вървят. Това естествено не означава, че като се изпраскате на 14 ще компенсирате останалите неща, които изброих.
Та въобще не си давай зор по този въпрос, ако не искаш "имането" на гадже да се изразява в това да се боцкате и побутвате в коридорите като галфони и в най-добрия случай да се целувате с език, което също на тази възраст няма да е едно от най-прекрасните неща на света. Не казвам, че трябва да си задръстена, дори обратното, но ти е рано за гаджета още, особено щом ти самата чувстваш, че е така.
Първоначално написано от thegreenzombie
I'm sexy and I know it
![]()
Ок, сори не се сдържах![]()
Авторке - каква си такава паника, откога за левъл 14-годишни ти трябва опит- гадже?!Пхах. Остави ги приятелките ти, лъжат те.Ква любов, кви 5 лева на 14?
Иии онлайн игрите ми превзеха мозъка..![]()
BITCH BE CRAZY!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
ти си едва на 14, ако това те успокоява първото ми гадже се появи на 17 ... Това, че приятелките ти са обвързани не трябва да ти прави впечатление, живей си живота, че след време ще искаш да си върнеш тези моменти ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
аз срещнах първото си гадже точно тогава,какво толкова си се впрегнала,дори и до сега (вече почти на 20) не съм имала сериозен приятел,моите приятелки са имали поне по две такива връзки,нито съм се тръшнала,че мен не ме среща любовта,нито съм тръгнала да се самоубивам,защото никога няма да я срещна,нещата явно искат време,а ти не знам за къде си се забързала,живей си годните сега тепърва навлизаш в пубертета има много неща ще видиш и почувстваш,ще се влюбваш,ще страдаш,сега ти е времето,няма какво да те съветваме,ти нещата сама ще осъзнаеш и преодолееш,ако не си глупава и не се водиш по акъла на някой такъв...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от gabsit000
Като гледам в нейния случай май е "Юруш след стадото" ....
Няма лошо, човек рано или късно осъзнава нещата... въпроса е да не е прекалено късно![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от IseeDEADbodies
еми ти знаеш ли какво е всичките ти приятелки да си имат гаджета,а ти не ..то света се свърши![]()
![]()
![]()
![]()
Не майтапа на страна, ама има моменти в които ти става леко тъпо.
Пример - излизам с приятели и в един момент се оказва, че само до мен няма момиче. Става ми леко тъпичко в този даден момент, но това е от порядъка на 5 минути най-много. После се сещам, че да си сам си има ужасно много плюсове...![]()
ооо не питай ако говорим да ми е ставало тъпо,при условие,че те са с приятелите си и са щастливи и им е готино,но когато почнат проблемите им,тогава оценявам това,че понякога ми е по-добре сама![]()
![]()
![]()
![]()
И не само това, но не му е тук мястото за такива дискусии ;д
Аз на твое място бих намерил най високия блок и бих скочил от покрива му. Как може такова нещо бе, 14 годишна без гадже, това е все едно Азис да спи с жени. Айде, махай се от тук и търси от къде да скачаш, такива недоразумения като теб не ни трябват![]()
Да знаете, че ми пука колко съм груб в казването на истината![]()
![]()