Момиче съм на 14 години.Чувствам се кофти...сякаш съм изостанала и недоразвита!Никога не съм имала гадже!!Запознах се с едно момче, около 3 седмици си писахме,имахме общи интереси.Виждахме се в училище,поздравяхме се в едно от междучасията отидохме заедно до един магазин и си говорхме....тъйй де харесвах го одавна,но не бях събрала кураж да го заговоря....и след няколко дена ме покани да излезем.И аз .... ОТКАЗАХ !!! Харесвах го,но някак си не исках да ходим!Не знам защо се получи така изведнъж спря да го харесвам!!Казах на приятелките си какво се е случило и те ми викат,че съм луда да откажа след като го харесвам (приятелките ми са обвързани) и аз измислх някво тъпо оправдание и в крайна сметка изпуснах шанса си.СУПЕР,СУПЕР срамежлива съм и ,когато ме покани ми прилоша,сърцето ми се разтуптя,същото чувство като излизаш да пееш на сцена пред много хора...имах и други шансове ,но просто не мога...не знам защо!НЕ съм изпитвала чувството любов,това много ме натъжава...не знам какво е да обичаш някой друг освен роднина или близка приятелка...не мога да си го представя..!Не издържам!!Чувствам изостанала и недоразвита!!Не мога да проумея защо винаги отказвам и ми става лошо някой като ме покани.ЗА БОГА аз не съм имала първа целувка!??! Най-добрата ми приятелка ми разказва колко обича приятеля си,а аз стоя и я слушам без изобщо да си представя да обичам някого...не знам какво да правя писна да ми прилошава,когато момче ме заговаря!!