- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Липсва миииииии
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Има моменти, в които просто ще ми се пръсне сърчицето.Защо е толкова ... толкова... *не намира думичка*...
Искам някой да ме гушне и да ми каже, че ме обича. ТОлкова искам. Искам и аз да го обичам.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
4XCOKИ
Щруди, в момента си пиша с един, който иска да те опъне на шведска маса![]()
![]()
![]()
Искам да съм вечно влюбена. Искам. ; ( Искам винаги да се радвам с цялото си сърчице и да ми се радват. Искам си момченцето на живота ми. Да си го гушкам и да си заспивам до него, да ме боли като го няма и да ми е тъжно, когато на него му е тъжно. Искам да изпитам всичко, всичко само с един човек, който ще ми е достатъчен и ще съм си само негова, толкова негова, че да ме е гнус да ме харесват други.
Толкова много искам да се... дам на някой, че ми тежииии, тежа си, искам да обичам, не знам дали сте се чувствали така, но изпитвам ужасна и огромна нужда да дам себе си на човек, който обичам, който ми е ВСИ-ЧКО. ; (
4XCOKИ
Тука съм бестига плакала
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Душицо, аз съм сериозна. ; (
4XCOKИ
Първоначално написано от ShtrudeL
и аз![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Първоначално написано от go71n
![]()
Не си главно действащо лице ...така да го кажа.
4XCOKИ
И защо не действаш, вместо да седиш?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
аз мога да те гушна и да ти кажа,че те обичам.Само ти не ме обичаш ,но .. 2:1.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Любов, любов ти си като жълта тиква - щом презрееш и започваш да простееш.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Това можеш да го кажеш в най-драматичния момент на някой розов филм, в който си само зрител. В който момент те е яд и крещиш срещу телевизора сочейки с пръст и пълна с пуканки уста: "Айде бе тъпанар, какво чакаш?!" Реално, когато те спират глупави, но съществени причини, нещата стоят по тъжно и различно.Първоначално написано от ledenakrasota
Може и аз да съм глупава и страхлива, но мисля, че знам какво мога и какво не. По-скоро с какво от себе си мога да се боря и с какво не мога. <3
Обич, обич.
4XCOKИ
Аз не мога така. Като знам, че утре може да ме няма и гледам да показвам на най-близките си колко много ги обичам и държа на тях. Гледам да им го казвам и показвам по всеки възможен начин.Старая се да не си пилея времето, а да давам и да правя хората около мен щастливи.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Мога да кажа същото.
Стига реплики на "мис свят"
Ако баба ти е през девет планини в десета ше й покажеш любовта си, ама друг път.
Аз не мога да се примиря с т'ва. Тегаво е. Тежко е. Трябва да давам от себе си.
Т'ва е като менструалния цикъл. (я къв готин пример ше дам, че да не звучи депресарско) Та насъбира ти се по стената на матката кръвта и глупостите и в един момент трябва да си излезе. Нали тъй... Не... т'ва е ного тъп и гаден пример, не ме слушайте, но въпроса е в това, че имам огромната нужда да се радвам на човешко същество мамка му.
Трябва да си взема куче/котка/нещо...
4XCOKИ
любовта просто кара хората да си мислят че не могат сами
ОДИН!!!
Всеки е такъв, какъвто се вижда и чувства.Първоначално написано от ShtrudeL
Баба ми не е много далеч, но си ходим редовно на гости и мостът трудно ще ни се разруши. С най-близките ми ни делят хиляди километри, но нищо не ни спира. Стига да го искаш. Мрънканици и подсмърчания при мен не минават. Боря се и се доказвам за каквото искам. Всяка трудност е възможност.
![]()
Добре...
4XCOKИ
![]()