.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Само да отбележа, че това с ледената кралица не е вярно. Минава само пред разни момчета с много комплекси, които им се смъква егото от подобно държание. Едно нормално момче би се впечатлило 1000 пъти повече от това да си супер лъчезарна, спокойна, усмихната, да му заявиш, че си започнала нещо ново (което мисля, че тъй и тъй ще ти се отрази добре). Така индиректно човекът вижда, че ти не си припаднала по него и си живееш живота и му се ще да види дали пък не е сбъркал да зареже такова весело същество.
    Фасоните в стил "ледена кралица"/"леден крал" стоят доста смешно отстрани и на мен, ако някой седне да ми ги прилага, ще си изляза от кафенето без дори да се обяснявам. И последната ми мисъл би била за събиране отново.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    ( нова след 3тият ден секс след 2раат сед от раздялата и тн да не изреждам, че и по гадно става )
    Имаш странна представа за мизерия, честно казано.
    Човекът е продължил. Голям проблем. Нормално е да не си очарована, но това не е мизерия спрямо теб.
    Пък и ти не стоя дълго в манастир, нали?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ( нова след 3тият ден секс след 2раат сед от раздялата и тн да не изреждам, че и по гадно става )
    Имаш странна представа за мизерия, честно казано.
    Човекът е продължил. Голям проблем. Нормално е да не си очарована, но това не е мизерия спрямо теб.
    Пък и ти не стоя дълго в манастир, нали?
    Исках да кажа, че можеше да изчака преди да ме нарани така с тези си прибързани действия. Можеше да изчака да си стъпя на краката, ама не нали трябваше да ми е гадно

anonymous708973
    Guest
    Момчето не ти е длъжно по никакъв начин, разделили сте се и това е.
    Зрял човек е, има нужда от връзка, намира си връзка. Има нужда от секс - намира си го. Това е положението.
    Не е заради теб. Изобщо, ти нямаш никаква връзка.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    ^ Agreed.

От какъв зор да го прави ? Човек гледа първо себе си, после останалите. Това е напълно нормално, а това че на теб не ти е изнасяло точно в този момент... еми кофти тръпка ама се случва. Продължаваш напред и това е, ако пък ли не, то проблема си остава лично твой. Звучи кофти, но е така. А и ти нямаш право да му държиш сметка с кого излиза/ходи/прави секс и прочие. Честно казано не виждам и защо се чувстваш наранена от този факт. След като вече не сте заедно, това какво прави той си е за него, ти нямаш нищо общо.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варна
    Ето и каква е развръзката ( пиша го понеже някой ме беше помолил да пиша после какво е станало ).
    Първо зарязах Г. видях че няма смисъл да продължавам с него.
    Вчера бях с Н. на кафе. Взе ме от нас с колата и отидохме в нещо като малък мол ( пикадили парк му викат ) в едно кафе. Аз седнах на сепарето, а той срещу мене на едно кресло. Гледах да се държа на положение и да не показвам, че още го обичам, обаче тялото ми не беше на моя страна ... Постоянно треперех, дори и когато си надигах чашата с питието ръката ми трепереше.
    Близо 2 часа си разяснихме някой въпроси относно защо стана така с нас, дали ако бяхме заедно през онея 5 почивни дни щеше нещо да се промени, но стигнахме до извода, че пак щеше да се стигне до тук. След тези 2 часа се поотпуснах малко и започнахме да си приказваме на всякакви теми. По едно време несъзнателно отворих темата за секса ( казах нещо от сорта на тъкмо секса ни беше потръгнал доста добре ) и като започнахме на тая тема и двамата ( с различни намеци и думи ) си казахме, че секса ни е бил доста добър и бихме искали пак. Изтървах си мислите на глас и му казах " Защо още го искаме? " а той ми отвърна " Животинското в нас си казва думата " след това не знам какво изръсих и дали изобщо съм го казала ( просто има таланта да ми чете мислите и да знае какво искам без да му го казвам ), но неговата реакция беше " За този разговор ще се преместя при теб на сепарето " Седна той до мен и ми вика " Предлагаш ми чисто физическа връзка така ли " Аз се стъписах. Ем го искам, ем ме е срам да кажа да и му казах " не....знам " После си изяснихме някой неща какво би било ако той се съгласи, че ще се държим пред хората само като фр, а като сме насаме целувки прегръдки и тн. Накрая ме пита ще издържиш ли? Аз му казах " Да " и той се съгласи.
    Знам, че това не е умно решение от моя страна, но го желая сексуално ( не, че на визия е като плей бой, но пак си го искам ) и не мога да спра това желание, да го правя пак с него.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Плюеш си на физиономията с тая постъпка.
    Така или иначе нас пак ни чакат километрични теми, когато той си намери половинка и те прати в девета глуха.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Плюеш си на физиономията с тая постъпка.
    Така или иначе нас пак ни чакат километрични теми, когато той си намери половинка и те прати в девета глуха.
    Това, че с него съм в такива отношения, не ме спира и аз да направя същото
    А на който не му изнасят по дълги постове, да не ги чете! Никой не карам на сила.

Ти май наистина си го ударила на курвалък.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ти нямаш грам самоуважение.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Мила,милааа,я по-добре го заеби,веднъж разделите ли се,винаги ще има празнина.Остави го,гледай си живота и си намери нещо сериозно.Курвалъкът не е решение !
    maDamn

Град
    Варна
    Не мисля, че една неангажираща връзка може да се нарече курвалък Ако ходех с друг и се ч*ках с бившият ми, тогава би било курвалък Но след като съм сама, какво ми пречи да се използваме взаимно за секс.

IseeDEADbodies имам си го самоуважението, и съм с ясното съзнание, че от тоя човек няма да получа нищо повече освен единият секс.

Banned Мега фен
    милата..
    просто според мен е най-добре да зарежеш Г. ... и наистина да си сама 1-2 седмици и както Н ти е казал след това да се видите .. помисли си за всичко.. и ако наистина искаш да си с Н. както е казал той вижте се на кафе и си поговорете,а ако и така не стана най-добре ги забрави и двамата.. излизай с приятелки,спри с ''курвалъка'' ,като си сама гледай да гледаш някоя комедия,за да не мислиш за момчета/мъже.. и това е.. а ако искаш да пишеш с някой ей така да си говориш с някой за нещо може да ми пишеш на лично .. иначе приятелите трябва да ти помогнат в момента и трябва да прекарваш колкото се може повече време с тях.. ей така да не ти остава свободно време

Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Не мисля, че една неангажираща връзка може да се нарече курвалък Ако ходех с друг и се ч*ках с бившият ми, тогава би било курвалък Но след като съм сама, какво ми пречи да се използваме взаимно за секс.

IseeDEADbodies имам си го самоуважението, и съм с ясното съзнание, че от тоя човек няма да получа нищо повече освен единият секс.
    Точно курвалък си е.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Harabeisho

Точно курвалък си е.
    И кое си е курвалъка а? Я ме светни като толкова много ти знае устата!!!
    Не ходя с повече от 1 че да съм курва. Дори и с това момче не ходя. Сама съм си.

Е, да беше казала, че те сърби за Н, какви са тия любови и простотии...
    Явно не си се научила да разделяш любовта от секса.

Точно курвалък си е.
    Не ходя с повече от 1 че да съм к***а. Дори и с това момче не ходя. Сама съм си.
    Не ходиш,но се чукаш.Ето това е курвалък.

Град
    Варна

Точно курвалък си е.
    Не ходя с повече от 1 че да съм к***а. Дори и с това момче не ходя. Сама съм си.
    Секса е нормална физическа нужда Явно вижданията ти за света в сексуално отношение са доста по остарели от мойте

Точно курвалък си е.
    Секса е нормална физическа нужда Явно вижданията ти за света в сексуално отношение са доста по остарели от мойте
    Мда,имам си приятелка от една година,на която не съм изневерявал и за жалост не си сменям сексуалните партньорки през ден.Леле колко съм изостанал.. Ама добре, че си ти за да ни просветлиш как се прави..

Harabeisho, тя сега си няма приятел и може да прави квото си иска. Тва не е курвалък.

Град
    Варна
    Мда,имам си приятелка от една година,на която не съм изневерявал и за жалост не си сменям сексуалните партньорки през ден.Леле колко съм изостанал.. Ама добре, че си ти за да ни просветлиш как се прави..
    Нормално е като си в сериозна връзка да разсъждаваш така И аз ако бях обвързана нямаше да изневерявам и тн ( не че сега го правя ).
    А колкото до смяната на сексуалните ми партньори за изминалите 2 години са само 2ма Така, че не мисля, че ги сменям често.

Кво им даваш обяснения... и с 20 партньора да си била, сливата си е твоя.

Цитирай Първоначално написано от robles
    Harabeisho, тя сега си няма приятел и може да прави квото си иска. Тва не е курвалък.
    Наистина ли? А какво е курвалък тогава? Тя сама си каза в първия пост,че го е ударила на курвалък,след като се е разделила с Г, а сега го потвръждава с другия.Няма кво да говорим повече.

Град
    Варна
    Наистина ли? А какво е курвалък тогава? Тя сама си каза в първия пост че го е ударила на курвалък,след като се е разделила с Г, а сега го потвръждава с другия.Няма кво да говорим повече.
    Като се разделих с Г. да ( без секс само срещи с разни мъже ), но не и сега
    Курвалъка за мен е, да си обвързана и да имаш любовник. Да се чукаш с повече от един за даден период. Да се чукаш всеки ден с различен ( образно казано ). Е това е за мен курвалъка в най-общи линии.

Пропускаш частта, че съм сама

Наистина ли? А какво е курвалък тогава? Тя сама си каза в първия пост че го е ударила на курвалък,след като се е разделила с Г, а сега го потвръждава с другия.Няма кво да говорим повече.
    Като се разделих с Г. да ( без секс само срещи с разни мъже ), но не и сега
    Курвалъка за мен е, да си обвързана и да имаш любовник. Да се чукаш с повече от един за даден период. Да се чукаш всеки ден с различен ( образно казано ). Е това е за мен курвалъка в най-общи линии.

Пропускаш частта, че съм сама
    По горе ме помоли да те светна кое е курвалъка-светнах те.Ако трябва пак го прочети,помисли малко и ако не можеш да го разбереш, проблема си е в теб.Не ми се спори вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си