.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Harabeisho
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Цитирай Първоначално написано от Harabeisho
    Цитирай Първоначално написано от robles
    Harabeisho, тя сега си няма приятел и може да прави квото си иска. Тва не е курвалък.
    Наистина ли? А какво е курвалък тогава? Тя сама си каза в първия пост че го е ударила на курвалък,след като се е разделила с Г, а сега го потвръждава с другия.Няма кво да говорим повече.
    Като се разделих с Г. да ( без секс само срещи с разни мъже ), но не и сега
    Курвалъка за мен е, да си обвързана и да имаш любовник. Да се чукаш с повече от един за даден период. Да се чукаш всеки ден с различен ( образно казано ). Е това е за мен курвалъка в най-общи линии.

Пропускаш частта, че съм сама
    По горе ме помоли да те светна кое е курвалъка-светнах те.Ако трябва пак го прочети,помисли малко и ако не можеш да го разбереш, проблема си е в теб.Не ми се спори вече.
    Ако искаш ми спори, но не си прав То ако беше прав, всяко момиче с неангажираща връзка трябва да наречем курва ...

Такива са, защото искат само едно-секс.Това е.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Ти може да си сама и пак да си курва В смисъл.. без да обиждам, просто го казвам като факт. Не говоря за теб конкретно. Иначе и аз съм на мнение, че курвентията се изразява в това. Няма значение имаш ли приятел или не. Като те тъпчат най-различни - еми...
    Пак казвам не говоря за теб.
    И да.. примера който си го дала - аз също съм на мнение, че са точно такива.
    Твърдо подкрепям Харабейшо

П.П. - миии лек !!

Извинявам се за офтопика xD
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Варна
    IseeDEADbodies като нямаш мнението по темата трай си
    И пак казвам, че не ги сменям най-различни През изминалите 2год съм имала само 2ма сексуални партньора Така, че нямате право да ме наричате с епитета к*рва

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    аз страдах много и в жалките си опити да го забравя го обърнах на курвалък, сменях мъже като носни кърпички
    Да това е така, минах и през този етап от живота си ( срещи с различни мъже, но не и секс с тях ), но сега определено съм го надживяла и израснала В момента си гледам висшето образование и нямам времето да се занимавам с мъже. Затова и неангажиращата връзка в моя случай е доста добра алтернатива

Banned Мега фен
    само не мога да разбера какво я нападнахте ... да.. форум е и всеки изразява мнение,но живота си е неин,гаджетата също !!! ...а и щом е сама не и' пречи... чувала съм за доста двойки,които примерно са били заедно дълго и са скъсали и след това са останали приятели с привилегии както се казва.. т.е. приятели са,правят секс и до там.. дори не е отворена връзка,след това кой какво прави не ги бърка.. мой близък човек е имал такива приятелки 1-2 с привилегии,но сега има сериозна вече 3годишна връзка (започва 4та година) и не е изневерил.. всичко зависи от това те как са се разбрали.. моите разбирания за курвалък са г/д. като нейните.. като за курвалък смятам и примерно някой да се натиска на някой друг,въпреки че знае,че 2рия има гадже.. примерно.. и т.н. .. айде всеки с мисленето си.. изразявайте мнение -ок.. ама поне не я нападайте .. ако сте на нейно място не знам как бихте се почувствали.. поне има смелостта да си го признае

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Докато сама си правиш филмите, няма да си щастлива при никое положение.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си