- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забраненият мъж - развръзката
Ако искаш ми спори, но не си правПървоначално написано от Harabeisho
То ако беше прав, всяко момиче с неангажираща връзка трябва да наречем курва ...
Такива са, защото искат само едно-секс.Това е.
Ти може да си сама и пак да си курваВ смисъл.. без да обиждам, просто го казвам като факт. Не говоря за теб конкретно. Иначе и аз съм на мнение, че курвентията се изразява в това. Няма значение имаш ли приятел или не. Като те тъпчат най-различни - еми...
Пак казвам не говоря за теб.
И да.. примера който си го дала - аз също съм на мнение, че са точно такива.
Твърдо подкрепям Харабейшо
П.П. - миии лек !!
Извинявам се за офтопика xD
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
IseeDEADbodies като нямаш мнението по темата трай си
И пак казвам, че не ги сменям най-различниПрез изминалите 2год съм имала само 2ма сексуални партньора
Така, че нямате право да ме наричате с епитета к*рва
![]()
Да това е така, минах и през този етап от живота си ( срещи с различни мъже, но не и секс с тях ), но сега определено съм го надживяла и израсналаПървоначално написано от miminko
В момента си гледам висшето образование и нямам времето да се занимавам с мъже. Затова и неангажиращата връзка в моя случай е доста добра алтернатива
![]()
само не мога да разбера какво я нападнахте... да.. форум е и всеки изразява мнение,но живота си е неин,гаджетата също !!! ...а и щом е сама не и' пречи... чувала съм за доста двойки,които примерно са били заедно дълго и са скъсали и след това са останали приятели с привилегии както се казва.. т.е. приятели са,правят секс и до там.. дори не е отворена връзка,след това кой какво прави не ги бърка.. мой близък човек е имал такива приятелки 1-2 с привилегии,но сега има сериозна вече 3годишна връзка (започва 4та година) и не е изневерил.. всичко зависи от това те как са се разбрали.. моите разбирания за курвалък са г/д. като нейните.. като за курвалък смятам и примерно някой да се натиска на някой друг,въпреки че знае,че 2рия има гадже.. примерно.. и т.н.
.. айде всеки с мисленето си.. изразявайте мнение -ок.. ама поне не я нападайте
.. ако сте на нейно място не знам как бихте се почувствали.. поне има смелостта да си го признае
![]()
Докато сама си правиш филмите, няма да си щастлива при никое положение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()