Здравейте.За първи път пиша във форум.Проблема ми е следния.
С моята приятелка сме заедно вече 3-4 години.Оби4аме се много.Но когато тя иска да ходи на дискотека,аз все се мръщя и мрънкам.И като цяло тя рядко ходи.И преди няколко дена към 20:30 ми звъни и казва,че ще си легне по-рано понеже и се спяло.Аз нещо се усъмних и след 20 мин й звъня.Усетих,че не си е вкъщи и казах,че тръгвам към тях,при което тя си изключи телефона.Когато отидох пред нейния блок,звъннах на майка й да ми даде да говоря с нея.Майка й също ме лъже,че тя спяла и не искала да говори с мен.При което аз се качих у тях директно и видях,че стаята й е празна.А майка й нямала представа къде е .Лъже ме и тя ! Бях като гръмнат, когато видях,че я няма и ме е излъгала.Не съм очаквал,че тя ще постъпи по подобен начин.Почуствах се ужасно.Сърцето ми щеше да изскочи,чувах го как бие учестено.Целия ме обля пот,горещина,устата ми трепереше.Минаваха ми какви ли не мисли през главата и не можех и не можех да стигна до логично обяснение защо приятелката ми,с която толкова много се обичаме и на която давам всичко и не й липсва нищо,ще ми причини това.Лично за мен тази лъжа я сравнявам с ИЗНЕВЯРА !
Прибрах се аз съкрушен.Цяла нощ не съм спал.На другия ден цял ден залък не сложих в устата си.И на обяд тя ми звъни.Но краткотрайно.Аз не вдигнах.НЕ исках нито да я чувам,нито да я виждам нея и майка й.За мен всичко свърши с тази лъжа.Цялата наша любов и доверие,което сме имали един към друг тя го разруши за 1 вечер.А аз с нищо не съм заслужил тя да ме лъже.
И така,2 дена след всичко това тя пак ми звъни на обяд да ме чуела как съм.Разбрахме се да се видим,обясни ми,че е ходила на дискотека с нейни колеги ,а не ми е казала,защото аз пак съм щял да се мръщя,а на нея много й се ходело.....
Аз сложих край на нашата връзка снощи.Въпреки че тя ми се извини няколко пъти и ми каза колко много ме обича. И че нямало да се откаже от мен.Кажете ми хора,какво мислите вие? Прав ли съм да се чувствам толкова много обиден и наранен от тази нейна лъжа? Обичам я,не мога да крия.Но вече не съм сигурен в нея,нямам й доверие и ще се съмнявам за всяко едно нещо,което ми каже ! А вече се скарах и с майка й .Та не виждам как да продължа напред с нея! Явно че тя не ме цени и не ме заслужава. Не се страхува,че може да ме загуби.МОже би вече ме има за даденост....не знам.
Моля Ви,дайте ми съвет,кажете какво мислите за цялата ситуация ?!?!?!