Привет историята ми е леко дълга и доста объркана, но ще се опитам да съм възможно най кратка и ясна.
Година и девет месеца бях с едно момче с което когато се разделихме ( по негово желание ), аз страдах много и в жалките си опити да го забравя го обърнах на курвалък, сменях мъже като носни кърпички ( не съм спала със всички само с 2ма от тях ), но накрая срещнах него!
Ще го нарека Н. а това момче преди него ( дългата връзка с лош край ) ще нарека Г.
С Н. бяхме заедно 1 месец, като един ден преди да направим един месец той ми каза край, понеже вече нямал бил чувства към мен. Истината е, че последните 2 седмици от връзката ни имахме някой проблеми понеже приятелите му се месеха много между нас двамата и дори някои го насъскваха против мен, предполагам защото като ме запозна с тях, явно нещо не са ме харесали ... Скъсахме точно преди оформящите се 5 празни за нас дни през който можеше да оправим връзката си ... ( между другото доста бързо се развиха нещата между мен и това момче, просто си допаднахме страшно много ). Това момче преди мене 5 години е бил сам, и в началото аз бях активната, а той бе леко стеснителен ( на 22 е, а аз на 19 ).
Рев, сълзи и сополи някак си го преживях и не мислех за него до този момент.
Във фейс бука ми получих съобщение от негов познат с текст " защо скъсахте с Н., бяхте такава хубава двойка :\ " и от там започна един разговор защо сега не съм с това момче, но така и не състоя понеже този негов познат излезе и каза " като се прибера ще си пишем ако искаш " а аз казах добре.
В момента уж пак съм със Г. но в сърцето ми е Н. с който няма шанс да се съберем ( той сам ми каза не очаквай вече нищо повече от приятелство от мене ). Не ми отг. в скайпа, не ми дига тела ... знам защо го прави, за да го забравя ама не искам ...
Чудя се ако поговоря с познатият на Н. по обстойно и един вид разкрия пред него какво е било между мен и Н. дали това би ми помогнало да съм пак с Н. или само би влошило нещата? И като цяло струва ли си да се боря за Н. след като той иска да сме само приятели ( каза ми ако искаш след 1 - 2 седмици като се успокоиш може да пием по едно кафе )?
Мерси на всеки прочел темата ми, че си е направил труда.