.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

първо опознаване.. в мрежата

Харесах си едно момиче, дето ми иска приятелство във фейса. От моя град е, точно на моите години, но в друго училище. Много е сладка, писах и колкото да "са запознаем" казахме си имената училищата но само до там. Супер трудно е да измисля какво да пиша на непознат човек за да започнем малко по малко да се опознаваме и след това да се видим ако иска.. нямам никаква представа как да започна или въобще за какво да говорим. А не става само да я питам, ще почна да й досаждам се пак и тя не ме познава лично. Якото е, че е учтива и много симпатична. Нито познатите и приятелки познавам нито някой от класа й ми е по-близък..
    някакви идеи каква да е първата ми крачка към опознаването ни ?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Питай я баналните неща, които обаче помагат за разчупване на леда:
    Коя зодия си?
    Каква музика слушаш?
    Имаш ли дом. любимец/ хоби?
    Такива по общи неща като за начало.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Търси общи теми-хобита,музика,спорт.. Открий нещо общо,което да "започне" нещата. Така разговорът ви ще стане по-свободен и други теми ще ти идват бързо. От говоренето ще минеш към виждане..сиреч да излезете някъде (след като сте си говорили достатъчно)..и така. Схвана ми идеята предполагам
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Съгласна с горното мнение

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bitchwolf
    Търси общи теми-хобита,музика,спорт..
    Подкрепям. Хобитата са голямо нещо. :P Накарай я да ти разкаже нещо за хобито и, как е започнала, какво и харесва и преди да си се усетил ще си разбрал отделно още куп странична информация. :P
    Накарай я да говори за себе си и наистина я слушай. Така ще извлечеш достатъчно материал за други разговори.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    мда, баналните въпроси биха помогнали, ако разговора обаче не тръгне ...
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: първо опознаване.. в мрежата

Цитирай Първоначално написано от Oposoma
    Супер трудно е да измисля какво да пиша на непознат човек за да започнем малко по малко да се опознаваме и след това да се видим ако иска..
    По нета "супер трудно"?

Представям си ако излезете да се видите как ще спечеш... Иначе казаха ти вече, просто търси общи теми като за начало. От там нататък нещата ще си тръгнат сами.

Супер фен Аватара на gabsit000
    нещата имат от само себе си,ако знаеш аз как съм на първи срещи винаги излизам с мисълта,че нищо няма да кажа,а такива готини срещи съм имала .. просто започни с общи теми и интереси,те нещата ще тръгнат в обща посока,особено ако намерите сходни неща,ще й привлечеш вниманието и може да има и среща наяве ..айде и по-смело..късмет

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от pitfall
    мда, баналните въпроси биха помогнали, ако разговора обаче не тръгне ...
    няма как да не тръгне, ако са баналните теми. а какви са темичките - музика,филми,акьори,спорт,к ниги,мечти - били те дестки или сегашни за бъдещето, преживявания. ей такива някакви. и Sha@d0w е прав, че ако в нета ти е трудно, на живо сигурно няма да можеш и името да си кажеш...
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Е търсиш общи интереси, възгледи, хобита и така нататък, и просто се закачаш за тях. Толкова ли е сложно комуникирането с други човешки същества
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си