- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един въпрос към момчетата !
Какъв е вашият начин да спечелите едно момиче ?Коя според вас е най-добрата свалка ?Имате ли някои специални реплики когато сваляте мацки ? На какво най-много според вас се кефят момичетата ?
Не винаги под слънцето се скиташ.Не винаги животът ти е песен.Но винаги е нужно да се питаш..."Живот ли щеше да е , ако беше лесен?..."Не винаги преглъща се вината.Не винаги и времето лекува, но винаги запазва се цената, и винаги безумно много стува!!!
Приближавам се с един аквариум с рибка вътре към момичето. Привличам вниманието и, вадя рибката в ръка и казвам:
-Ей, малката!
И те така![]()
ПП. Само някои знаят за какво говоря
Само приятелката ти, явно...
Не ви ли писна тва парадиране ?![]()
Нищо лично.
Първоначално написано от robles
![]()
И все пак наистина няма секс без емоция иначе е чиста симулацияПървоначално написано от bloodyF
![]()
Не винаги под слънцето се скиташ.Не винаги животът ти е песен.Но винаги е нужно да се питаш..."Живот ли щеше да е , ако беше лесен?..."Не винаги преглъща се вината.Не винаги и времето лекува, но винаги запазва се цената, и винаги безумно много стува!!!
ако кажеш как едното се върже с другото...Първоначално написано от melina88
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Самия секс си е емоция ако не изпиташ удоволствие е все едно да не си правил секс ако нямаше емоция хората не биха го правили освен като начин за възпроизвеждане ..Първоначално написано от LeprikonA
^ И аз не зацепих.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
You are not aloneПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Кое по-точно не зацепи ?Първоначално написано от SisiStrange
В каква връзка го казваш.Първоначално написано от melina88
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Във връзка с един цитат който видях малко по-нагоре ..!Първоначално написано от SisiStrange
аз още не виждам, баси![]()
![]()
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
на големи пишкиПървоначално написано от melina88
1-вия коментар, който не е оффПървоначално написано от NambyPamby
Значи, ако има някаква надежда,че момичето има някви признаци на привличане ще започна да я закачам по често, да се прибирам с нея, а по пътя да разказвам някакви тъпотии или ЛЕКИ шеги на неин гръб, ще и пиша по-често и така нещата си стават сами
![]()
-Excuse me!!
-.......????!!!
-TROLOLOLOLO!!
-FUCK OFF!!!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
не схващам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He was a brainwashed, scum fucker,
Wasted mother fucking piece of shit
Разгеле, чак сега ми просветна за какво говориПървоначално написано от bloodyF
![]()
Така ли свали Сисито?Първоначално написано от Sh@d0w
Temet Nosce
벨야카
Не тва е финт от един филмПървоначално написано от umri
![]()
Аре, малко по темата, а!![]()
Ами на какво, защо мислиш, че момичетата се кефят на едни и същи неща? Всяко е строга индивидуалност. Няма формула за това. Зависи от характера й, от настроението й, от целта й, от очакванията й, от намеренията ти, от подхода ти, от характера ти също... Още да изброявам ли? Да предположим, че си схванал, че няма константа за това от какво се впечатляват момиченцата.![]()
Live now, this is your time!
Аз за сваляне на момичета изпозлвам тухли, чукове, бухалки.. етц.
Също така някои ги свалям и от интернет. Right click "save target as".
И двата метода работят БЕЗОТКАЗНО !!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Sh@d0w
Не съм перфектен но си струвам!