- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пари в чипсовете на Chio
Намирали ли сте до сега пари в чипсовете и колкоАз намерих днес 2 лева
![]()
опити-1 .... успех-0.... макар че 1.50 за два си е далавера
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аз се съмнявам да сложат по - голяма сума от 5 лв.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Слагат, ама се пада рядко. Пред очите ми едно момиче си купи 2 чипса, в единия 2 лв, в другия 10. Разбира се в моя нямаше нищоПървоначално написано от SmilezZz
![]()
аз пък преди,като имаше пак много си купувах и никога нищо не ми се падна![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Вчера си купих два. В единия имаше 20лв.Днес пак ще си взема, по принцип си имам късмет
![]()
Опити:3.
Резултат:
1-ви опит-нищо
2-ри опит-2лв.
3-ти опит-нищо
Между другото,по наблюдения на спечелилите,в кой от вкусовете се падат пари най-често?
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Опити:3.
Резултат:
1-ви опит-нищо
2-ри опит-2лв.
3-ти опит-нищо
Между другото,по наблюдения на спечелилите,в кой от вкусовете се падат пари най-често?
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Няколко пъти съм си купувала и все нищо не ми се е падало![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
сега от новите промоции си купих 5/6 пъти и все картончета, даже в един и това нямаше ;д ама обичам чипс и не ме е яд особено, е иска ми се да намеря 50 лева де ;д;д
В тия по-гадните вкусове примерно това с индийската подправка .. Егати ужаса е това ама си намерих 50 лв.![]()
В моят днес имаше 20 левас люта чушка си взех
![]()
Не мисля, че си заслужава всички тези пари в чипсовете.
Правят го за да ви привлекат да го купите, а шанса да има пари вътре е 80 на 20%.
Лично аз преди не съм имала, но от около една година спрях да ям чипс.
Няма кой да проследи дали наистина има 50тачки, така че според мен повече от 10 лв едва ли са сложили.
Не съм фен на Чио пък и като си знам късмета сигурно ако изкупя 1 магазин с чипсове в нито 1 няма да има...![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
В чипсове 2 пъти имах по 2 лева, а веднъж от едни бонбони май бяха Сезони имаше ваучер за 5 лева
На мен не ми се е падало до сега,но преди 2-3г. като имаше пак такава промоция на братовчедка ми й се паднаха две по 2лв в един пакет.