- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- анцунг адидас
имате ли представа горе долу на каква цена са анцузите на адидас черните с белите ленти?
okulu 80 lv ..
ami dokolkoto znam komplekta(dolni6te s gorni6te) izliza okolo 150-160 lv! tva e pone kvoto sam vidqla v blagoevgrad v magazina na adidas!dolni6teto struva6e 78lv a za gorni6teto ne sam mnogo sigurna ama i to nqkade tolkova tai 4e kakto ve4e pisah okolo 150-160lv.ama si struva,edno 4e sa gotini, a i ka4estvoto...
ami po malko ot 100lv nqma da sa komplektiteПървоначално написано от beautiful.soul
zhana готини са ама всеки втори е с такъв ... най-вървежни са с бял или със златен кант ... В магазина на Адидас в Бургас гледах горнището за 80-90 лева някъде ... А след това ги гледах и в цял Бургас,всеки се разхожда с такъв анцунг и се мисли за готин![]()
Пише се "анцуг" без Н. :P
По темата: най-точно можеш да разбереш като отидеш в магазин на Адидас, но със сигурност знам, че са над 150 лв. комплектите.
Мда мин година в АУТЛЕТА гледах САМО долнището за 90 и кусур лева...
Да...И аз гледах!Ако искаш оригинален трябва да се изръсиш с около 150-200 лв.Което е леко безсмислено...Първоначално написано от Jamalska
![]()
izvinqvai za vaprosa, ama koi klas si??? pravopis se u4i v p1rvi i vtori klas! pi6e se ancuNg, s 'n' !!!Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Първоначално написано от foxy-to
Ей, грамотната, анцуг идва от думата anzug, което всъщност значи костюм!!! Като не знаеш, не си отваряй устата, защото си смешна![]()
По темата - ако искаш оригинален - под 150 лв няма да намериш! А къде да го намериш, близко до мозъка, че в магазините на Адидас.
Първоначално написано от foxy-to
![]()
![]()
С н се пишело...лелеее....верно има нужда образованието от реформа...фоксито, 6, 1 и 4 са цифри, да знаеш!
Ами,моя стуваше около 150лв.,но беше преди година,дори година и нещо,така че сега може да е повече.Не виждам смисъла на темата,на едно място може да са 150лв. на друго 200лв,пък и материята е от значение.То така "черен на бели кантове" е много обобщаващо.
Трябва да отидеш в магазин на Адидас и да питаш.
Защо първо не погледнеш в едно правописно речниче и тогава да тръгваш да спориш. Като не знаеш поне не се обаждай без да си проверила нещо. Ти от кой клас си като претендираш, че знаеш толкова много?Първоначално написано от foxy-to
![]()
4e kak nema da sa pod 100lv na bitaka za po 3 lv adibas to ve4e adibasa e po-moden puk i sum zabelqzal 4e xorata v bg s kitaiski menteta imat po-golqmo samo4uvstvie i ot mutrite taka 4e teq adidasi gi metaite v kofata i vsi4ki pod stroi otivate na bitaka za po edno adibas4e![]()
Скъпички са. По-малко от 100 лв не вярвам да идат за тях
ако искаш оригинален....100-200лв...
Мисля, че 150-160 лева беше комплекта
Пише се АНЦУГ без Н![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
по-малко от 100 лв. няма да е ..![]()
Стандартния анцуг Adidas от полиестер струва 110 лева в лицензираните магазини.Има и по-скъпи с разни автографи по накичени които достигат 200 лв но тези по евтиничките си заслужават цената.
относно тези анцузи адидас, аз ги продавам около 50-60лв комплекта.голяма част от анцузите адидас се шият в България. Черни са с трите бели ленти. Емблемата им е старата, която прилича на цвете, не е новата, която е като трапец. Ако има някой, който се интересува, оставям тел: 0898731440 Илиян, можем да се договорим за срещата и цената. Но във форума не ми пишете, защото го посещавам много, ама много рядко.
Първоначално написано от ataknar
![]()
![]()
Само едно уточнение,ние приказваме за Аdidas,a не Adibas
Тия анцузи които се шият в българия нямат много общо със оригиналът.Вярно етикета сте го копирали,ама качеството не.
Adidas(TM) Store http://www.shopadidas.com/family/ind...039608.2039612
pyk v na6iq klas ve4e 4 4oveka imat ednakvi komplekti ancuzi(bez n)koito sa ot po 50lv (fal6ivi estestveno) no predstavete si 6tom samo v edin klas ima 4 ednakvi kakvo e v celiq grad,ujas
vsi4ki taka se razhojdat, ako pri teb nqma takiva ela tuk da si vzeme6(nqma da znaqt 4e e fal6iv
) 4erni sa sys zlatni lenti
![]()
abe wie tolko li ste tupi wsi4ki be mn qsno 4e se pi6e ancuNg sus "N" lel werno hora u4udih se mn ste prostipo dobre go napi6ete v google bez N i 6e wi izpi6at 4e moje bi ste imali predwi i prawilnaat duma basi tupacite ne se izlagaite molq wi mislete kwo goworite 4esno zamislqite se malko 6oto stavate sme6ni taka