- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък ..
Добро утро .. :P Скоро идва Коледа и се чудих, какво да взема на приятеля сиМислих си за портфейл понеже той няма и парите си ги държи из джобовете, а така много лесно може да ги изгуби .. И кажете добър ли ще е подаръка ..
Може и вие да ми дадете идеи .. :P
Обичам те !!![]()
питай Дядо Коледа!
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Щом няма портфейл това е добра идея за подарък.
Пък и ти си го познаваш най-добре и знаеш какво харесва и от какво има нужда.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Скоро идва Коледа... след повече от месец и половина![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мерси на тези, които ми дадоха нормални отговори, а другите .. лелеее много сте забавни бе хора !! ..![]()
![]()
![]()
Обичам те !!![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Е, и? И аз отсега имам почти сигурни идеи за подаръци.Първоначално написано от IseeDEADbodies
Едит: Можеш да предложиш себе си КАТО ДОПЪЛНЕНИЕ към подаръка (пиша допълнение, защото смятам, че това като цяло е бездарен начин да се измъкнеш от взимането на подарък, но ми харесва да е бонус). Лично аз много искам да се снабдя с ония палави червени нощнички с бели пухчета, с които приличаш на много секси Снежанка.Миналата година ги имаше в New Yorker. Предполагам... добре де, сигурна съм, че половинката ще е очарована.
![]()