- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям
Просто искам да споделя колко ми е гадно,самотно,отчаяно нз как да го нарека... преди месец някъде скъсах приятелката си щото знам,че нямаме бъдеще заедно беше ми мн гадно на нея също блокирах я навсякъде защото иначе ми е много гадно ... и тука 2-3 дни не спирам да мисля за нея .. вярвам в това,че съм постъпил правилно,защото знам,че след време ще страдаме повече и 2-та .. просто исках да споделя наистина ми липсваЖивота е гаден !
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Дай малко инфо. Защо скъсахте ?
Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)
Знам,че след 1-2 години тя ще ме зареже... знам,че ме обича,но различни интереси.. когато тя стане пълнолетна много неща ще ни разделят ... смл немога да го обесна познавам я толкова добре,че ... ми е ясна просто как ще се развият нещата ... а и просто е така и зададох въпроса мислиш ли,че ще си с мен след 1 година и тя ми от къде да знам ... смл яко тъпо е верно е незнае ама да ме успокои да ми каже ест тва онова смл благородна лъжа Много е гадно чуството наистина но....![]()
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
Нали знаеш противоположностите се привличат. Според мен не е трябвало да късате за това. А от къде знаеш,че ще те зареже може първи ти да я зарежеш.Живей за мига не мисли какво ще бъде след 1-2 години.![]()
Не, защото го правиш хубаво, не за това.А, защото го правим заедно ето това.... (H)
Не са противоположности просто има няколко доста важни фактора който ще ни попречат ... ! И тя ще се откаже след време и така ...
Както писах по-горе може първи ти да се откажеш
Пак ли ти, нали вече я беше пуснал тая тема...
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Там питах за съвет.. а сега просто споделям,защото трябва да го кажа на някой немога![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
да ама тук той вече е зарязал и му е гадно.
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Горе главата.
Няма какво да ти пожелая,освен ВРЕМЕ!
Само то лекува истински
Нали знаеш,че след всяка любов остава рана и когато тя зарасне чак тогава се връща любовта![]()
ла-ла-ла
Ми то нека да нямаме повече връзки, защото МОЖЕ да скъсаме след 1-2 години или 1-2 месеца. Защо не си живеехте живота? и когато настъпят тези ПРИЧИНИ тогава да се разделите? Смисъл ужасно тъпа логика имаш .. невъзможна била любовта ви - НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА. Ако 2ма човека се обичат все ще намерят начин как да са заедно. Ти просто нямаш смелостта и търпението .. за всичко останало! Еми ще ти е гадно.. като си правиш глупавите грешки в живота.. ще си ги преодоляваш .. не се оплакваш .. мълчиш и търпиш!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
+1Първоначално написано от nepowtorima
Върни се при нея и изживейте това, което имате пък от там нататък времето ще покаже дали ще продължите заедно или ще се разделите.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Те като станат на 18 започват да търсят за кой да се оженят и той да ги издържа.Добре си направил, че си я разкарал предварително, че после ще ти идва да я риташ в главата.
3 думи брат... Life goes on![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ти пък от къде знаеш какво ще стане? Да не си потомък на Ванга? Глупаво разсъждаваш! Защо просто не се оставиш на течението и да видиш какво ще стане?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ти не беше ли тревомана, който разправяше, че не е тревоман ?![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Първоначално написано от IseeDEADbodies
точно той е![]()
![]()
![]()
За съжаление нямаш способностите на Ванга и причините поради, които си я оставил за мен са глупави. Никога не може да знаеш какво ще се случи... Просто.. радваш се на това, което имаш колкото можеш, пък ако е писано.. Каквото има да се случва, ще се случи.
Значи нови две думи - Спри тревата !Първоначално написано от gabsit000
![]()
![]()
Скъсал си с нея,защото се знаел,че след време ще се разделите.![]()
Това е много тъпо!!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Егати глупавата причина за раздяла... можело след 1-2 години да не сте вече заедно... WTF ?!![]()
Да, принципно настина е така - няма нищо сигурно в тоя живот, днес си с тоя човек, утре вече може да не си, но пък да скъсаш приятелката си щото евентуално може би след няколко години няма да сте заедно... адски глупаво изглежда. Трябвало е да си останете заедно и да си изживеете хубавите моменти, пък каквото стане... Ти какво изобщо си очаквал да ти отговори на въпроса "С мен ли ще си след 2 години?"... много ясно, че не знае и няма как да знае... Всичко се случва, но това е една от най-тъпите причини за раздяла... И какво? По-добрия вариант за теб е бил да те излъже благородно, както го наричаш ти, като ти каже "Да, разбира се че ще съм с теб цял живот даже!" и като скъсате след няколко месеца да може да й натякваш "Ама ти ми каза друго" ли?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Истинската причина се корени дълбоко в това, че момчето пуши трева. Филмите просто нямат край
![]()
Първоначално написано от IseeDEADbodies
може тя да му дава някакви супер способности..да вижда напред в бъдещето??![]()
![]()
По-скоро способността да вижда всичко на забавен кадър (wasntme).
Добре аз на къв език да ви кажа,че не ЕВЕНТУАЛНО не МОЖЕ БИ не АКО а НИЕ ЩЕ СКЪСАМЕ ?!?!?! Са като ви казвам,че е така е така ! Интересното в една връзка е когато незнаеш кво ще стане може утре се разделите може след 2 години нищо не се знае ... но аз я познавам познавам и техните и когато говорих с нея тя неискаше да си признае,че и тя така мисли !Нейните думи бяха еми щом така мислиш немога да те спра.. и я питам добре кажи не съм ли прав ?! И тя:Може и да е така незнам !Първоначално написано от GossipGirl89
![]()
П.С:Ако беше ми казала "да ще съм с теб" щях да спра такъв човек съм 1-2 мили думи и всичко ми минава и забравям ... но просто и тя го знае !