.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Физическо

Физическо

Да ви питам, изпитват ли ви на коремни преси (за момичетата) ?

Град
    вкъщи :D:P
    Може да започнеш да правиш всяка сутрин,вечер или следобед (когато ти е удобно) по 40 примерно на серии по 20.И вески път да ги увеличаваш с 5,с 10 или колкото си прецениш и така за две седмици може да успееш да ги направиш.
    4alga Never-Metal Forever
    ^__^

Нашите момичета броят мн забавно 1-3-6-8-10-13 , ама кво да се прави.. Прави си у вас коремни и следващия път ще направиш и 90..

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..

Re: Физическо

Цитирай Първоначално написано от Happiness1
    Да ви питам, изпитват ли ви на коремни преси (за момичетата) ? Нас ни карат да правим 80 за 6 .. аз не мога да направя повече от 50 макс.. и ръцете задължително трябва да са на тила.. Та въпросът ми е , как да се подготвя за изпитването след около 2 седмици? искам да ги направя всичките 80, ако ще да пукна
    Прави всеки ден по малко и увеличавай бройката им докато станат 80. Пък и 80 коремни преси не са нищо. Нас ни карат да правим по 100 за шестица.

Мега фен Аватара на xoxi
    Нас ни изпитват на коремни, лицеви, бягане, скачане и кошове.
    Загрявай по-дълго и всеки ден прави коремни. За две седмици ще стигнеш до най-малко 80.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    Нашите момичета броят мн забавно 1-3-6-8-10-13 , ама кво да се прави.. Прави си у вас коремни и следващия път ще направиш и 90..
    И аз ги броя по същия начинн..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Хах.. и ние така :Д :Д . Иначе последния път трябваше да си ги направя, защото госпожата броеше ( . Иначе те ти казаха, прави си вкъщи и може и да успееш .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Супер фен
    не не ни изпитват за коремни, но правим 50-300м бягане, скачане, хвърляне на медицинска топка, а през зимата правим гимнастика: скачане на коза, кон, скрин(уредите) и халки и катерене по въже и пак дойде ли 2-рия срок почваме пак скачане, бягане и т.н.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

всеки ден прави коремни и примерно ако почнеш от 50 на следващия ден прибавяш 5 след това пак... а ако не можеш 2 3 колкото можеш пък на следващия ден 2ри опит
    ‎\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
    \_o___\\_______//___o_/

Цитирай Първоначално написано от xoxi
    Нас ни изпитват на коремни, лицеви, бягане, скачане и кошове.
    Загрявай по-дълго и всеки ден прави коремни. За две седмици ще стигнеш до най-малко 80.
    +1
    Като изключим лицевите.. Даже днес ми се наложи да правя, трябваха ми 66 за 6. Ем малко накрая се изорих ама успях.
    Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...

и аз съм по тоя метод

+1

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    И в моя клас е така.. Докато госпожата не гледа прескачаме числата...
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Аз не ги правя щото съм готина или казвам ,че съм в цикъл и ме боли корема

ох, ако можехме и ние така.. но г-жата е мн строга, стои точно до нас и браи 1 по 1 .. и трябва да се изправим до 90 градуса, ина4е не се зачита пресата. пфф...

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    По-добре е,ако ти е толкова важно,да правиш например по 20-60 на ден,
    за да свикнеш и да ти е по-лесно .
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Нас пък ни искат над 85 за шестица. Правя ги без проблем, но следващите дни и като се смея ме боли (това е защото ги правя само тогава xD) Ако знаеш кога точно ще ви накарат да ги правите - започни седмица или две преди това да правиш всеки ден по няколко, без да си докарваш мускулна треска и да не можеш после да се мръднеш за норматива ами колкото да свикнеш и да не ти дойде като на мен изведнъж.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си