- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересно защо...
Не знам дали ви прави впечатление, но когато аз се загледам в раздела, основното, което виждам, са теми със заглавие тип: "Харесва ли ме?"
И се питам: Добре де, не е ли очевидно, когато някой те харесва?!
Ами не, не е!
Все по-често ми се случва приятелка да каже "Оле, той те харесва! Как може да не го забележиш?! Гледа те толкова настойчиво, а ти не му обръщаш внимание!" и прочие.
Та въпросът ми е:
Защо в повечето случаи отстрани е много по-лесно да разбереш дали някой харесва някого, а не знаеш какво да правиш със собствения си любовен живот?
Добър въпрос, на който като се замисля не мога да си отговоряЩе следя темата с интерес да видя хорските мнения. Имам едно на ум, ама ще изчакам преди да го споделя ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Щото си пристрастен и може да си внушаваш.
Примерно Пешка харесва Пешо и и се иска и той да я харесва. Тълкува думите "дай да си препиша домашното от теб", като намек че е заинтересуван от нея, а всъщност не е така. Както и обратния случай.
да точно,че ти си обзет от чувства и емоции,които те карат да не мислиш трезво,а човек който е безпристрастен и гледа отстрани действията на теб или на другият показват дали те харесва или не..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Е то по тая логика, ако на теб ти е все едно за другия би трябвало да виждаш, че примерно те харесва. Ама и това рядко е така![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ами на мен много често ми се случва да си мисля за храната, която ми предстой или искам да погълна и някак занемарявам чуждите впечетления.
Първоначално написано от IseeDEADbodies
м мал шанс да се случи![]()
тогава няма да ме интересува,често казано
![]()
![]()
Е това казвам, то не ти пука.. ама пак би следвало да ти направи впечатление. Щото мен някой, ако ми каже "брат тая те харесва" отговора ми ще е, "бе тоз' пък, к'во ти става?" ;д. Мисля че е нормално де.. или явно аз просто съм толкова захлупенПървоначално написано от gabsit000
![]()
Първоначално написано от IseeDEADbodies
в прав си..може да не ти е направило впечатление просто ... (че тя примерно има симпатии към теб) ..така е![]()
![]()
Е има и случаи в които просто най-явно ти бива показвано в лицето, но това са много редки случаи, и ако просто не ти пука (както ти даде пример), не правиш нищо![]()
Защото, когато не си подвластен на емоциите имаш по-трезва преценка. Малко хора могат да надраснат настоящата си обърканост, несигурност, вътрешна борба, за да вземат най-правилното решение.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
на 90% от случаите съм усещала, когато някой ме харесва. Друг е въпроса, че повечето пъти се правя на луда, за да видя колко ще е настоятелен.
И аз така, само че не си мисля, че е сериозен, ами че иска само да ме чука.Първоначално написано от Mi6inka
Рядко ми се е случвало наистина да не доловя нищо, защото момчето се е прикривало доста добре. От което следва, че момчето явно наистина ме харесва и се притеснява как ще го приема.
Защото не можеш обективно да прецениш ситуацията и отношението му към теб,може би.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Пешка ..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
дано няма реално момиче казващо се така ..
![]()
По темата: при мен всичко опира до интереса ..
Ако харесвам някой ще обръщам внимание на жестовете/разговорите с него. Ако не го харесвам ще ми е все тая и съответно не бих забелязала ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Фацебоок се появи и хората забравиха истинската комуникация.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
глупости когато един човек те харесва истински, винаги се разбира. търси вниманието ти, гледа те, интересува се от теб. такива нещичка