- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ТВОЕТО ДОСИЕ!!!
Като знам, че аз вечер имам поне по 10 известия (кой какво ми бил постнал на стената), въпреки че имам 160 "приятели", какво става с тези с по 1160 "приятели".
I'm beautiful in my way....
е аз просто си храня кифлите във фейсбука , кво толкова съм застрашена![]()
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
поредната истина
Rich Boy - Throw Some D's![]()
Първоначално написано от DimovB
Te знаят много повече от колкото предполагате..Същото е и с телефоните http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=877895
Продължавам да не разбирам как до сега не сте се сетили, и защо изобщо ви дреме.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ко ма боли мен,че ги пазят тия неща.Съмнявам се,че ще седнат да ги четат при положение,че за една година човек има средно около 100 статуса и поне 500 чата,а в фейсбук има милиарди потребители.Така че наистина няма от какво да са притеснявам![]()
Никога не се трие нещо...Винаги остава в интернета някъде в някой сървърдори и коментарите в този форум също,мнения,дати всичко
![]()
Последно редактирано от AnzaRe : 06-29-2012 на 20:42
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
заради това не обича да давам лична информация или снимки![]()
Добро утро - ей ви демокрация!!!
Свободни сте, ама само така си мислите хехе
^Ух, че злоупотреба! Друго си е безобидната ДС.
Измамническите транзакции в банките остават "под радара" ако са достатъчно малки и привидно безобидни, вие за съобщенията си във Фейсбук вдигате врява.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нито името, нито годините са ми истински където и да билоКамоли лични данни от сорта на ЕГН, местоживеене, училище
Кой луд подяволите си слага личните данни в фб или ги ползва в гугъл
Дори в скайпа си не съм си с истинските
![]()
|DC -Wild#Cat!!♥
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не сте ли чували, че едно нещо влезе ли веднъж в интернет, никога не излиза. Все си мисля, че не могат да направят кой знае какво с тези данни, много им пука на тях някакви българи какво си пишат в чата, обаче ще ми е интересно, ако някой знае, да каже за какво наистина ги използват и защо ги пазят.
П.П.: Това се случва със ВСЕКИ един сайт, в който влизате, не знам защо погнахте точно фейсбук..
Нали знаете,че един сериен убиец , психично болен, си играе на томбола с потребители от различни форуми и си избира една жертва? После с хакерските си умения прочита всички данни за нея, намира я и после тя има деца от него..![]()
Вие се майтапите ама аз имам досие в детска педагогическа стая за сбиване и с двама приятели откраднахме 150 метра кабел с бакър добре,че татко има връзки че....
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
ВСИЧКИ СТЕ ТОЛКОВА ПРОСТИ, ЧЕ ДОМАШНИЯ ФИКУС ИМА ПО-ГОЛЯМО IQ ОТ ВАС!!!!!!!!!!!!!!
Това не е голямо постижение за домашния фикус, средното IQ тук е -180 (mean = 50, SD = -230)
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga