- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страх от какво ?
Здравейте хора..Сигурно има такава тема, но не мога да намеря нищо което ми отговаря на въпроса. Ходя с едно момче, което е на 16, от 6 месеца почти.. Аз съм на 15 .. и е нормално да поиска нещо повече от целувка
Аз съм срамежлива, даже прекалено и все се дърпах, но напоследък и аз го искам. Не съм нито курва, нито няк`ва филмарка просто се чувствам готова. Той опитва по много начини - с галене, с леко докосване, НО АЗ СЕ ДЪРПАМ.. и не мога да си обясня защо?! Въпроса ми е какво да направя за да се отпусна....
Приятен ден,![]()
Попитаха късметлията: „Какво правиш като имаш този късмет?”, а той отговори: „Раздавам на хората, които го търсят!”Попитаха вярващия: „Какво правиш като имаш тази вяра?”, той отговори: „Раздавам от нея на тези, у които липсва!”Попитаха обичания: „Какво правиш като имаш толкова обич?”, а той отговори: „Обичам и аз!”
изчакай още малко да пораснеш![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Щом се дърпаш, значи не си напълно готова. Ако толкова силно го желаеше, нямаше да се дърпаш.
А може и просто да те е срам, да съблечеш гола пред него.
Само си мислиш, че си готова, но не си.
Благодаря ви.![]()
П.С голямо съм идиотче..![]()
Попитаха късметлията: „Какво правиш като имаш този късмет?”, а той отговори: „Раздавам на хората, които го търсят!”Попитаха вярващия: „Какво правиш като имаш тази вяра?”, той отговори: „Раздавам от нея на тези, у които липсва!”Попитаха обичания: „Какво правиш като имаш толкова обич?”, а той отговори: „Обичам и аз!”
Аз пък възрастта не я намирам за чак, чак толкова фрапираща ... Но искаш мнение по форумите и щом се дърпаш така, значи не си готова... само си въобразяваш ;д Ако го искаше достатъчно и наистина се чувстваше готова, щеше да се отдадеш на момента и нямаше да се дърпаш..
е то вярно,че модата е на по 13,ама не пречи ако се закъснее малко..
Е никой не е казал, че пречи... по принцип колкото по-късно, толкова по-хубаво (е ся не говорим да си седиш девствен до 50 години ;дд) ... Но когато някой се чувства готов нека го направи ... Ама тъй като гледам момичето не е от най-готовите, щом така се дърпа ;д
аз като се сетя на 15 за какви неща си мислят...те гледат как да се "изпраскат" .. (съжалявам за жаргона но тук мисля,че му беше мястото)
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ние няма как да те научим как да 'станеш готова'. Явно не си... И няма защо да съжаляваш, че не сиСама ще си усетиш, когато си готова , няма да има нужда от такива теми тогава
Важно е и той как подхожда!
И аз съм на 15Първоначално написано от gabsit000
... от 14 годишна не съм девствена
И уверявам те, не мислим за това о.О
Кажи му да действа смело и да не те слуша ако се дърпаш !
I Love YOU baby![]()
![]()
тегавкоПървоначално написано от dream1707
... да наистина е така!! няма как да ти каже някой, че си готова... ниастина като си ... сама ще го усетиш, а не сега да си въобразяваш!! няма смисъл да бързаш... ако е заради това, че гаджето ти е на 16 и иска "нещо повече от целувка".. :х няма смисъл точно заради него да избързваш и да правиш неща, които не искаш или насила... все пак 6 месеца ходите, очевидно е, че ще чака докато си наистина готова! ако мислиш обратното - че той само това иска и че това е в основата на връзката ви, не намирам голям смисъл да правиш глуопсти....))
И защо ? .. Разбирам да е с някой ей така... или колкото да си интересен и да си като останалите ... Но когато си сигурен и в себе си и в човека до теб, когато смяташ, че си готов... и то не само физически, а и психически и това е правилният момент и човек ... Не разбирам какъв толкова е проблема дали си на 14 или 18 .... И на 14 можеш да се чувстваш като захвърлен парцал ... но и по-голям да си пак можеш да допуснеш грешката. Всичко е до това колко добре са обмислени действията ти.Първоначално написано от MarkKnight
И все пак тая тема е много обсъждана... всеки си има мнение по въпроса.
Ако беше готова нямаше да питаш във форума, а щеше да просто да го знаеш и нямаше да му се дърпаш.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И с това изречение приемам темата за приключена.Първоначално написано от marilyn
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Просто се страхуваш,а няма защо.Остави го да действа и ще видиш,че ще ти хареса![]()
Първоначално написано от MarkKnight
правилно
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ох аз не съм съгласна, че не си готова щото се притесняваш (мое мнение). Щом си срамежлива го помоли той да води, а ти се остави в неговите ръце. Приятно изживяване е и после ще разбереш, че не е трябвало да се дърпашРазбира се помисли върху това дали наистина го искаш или просто те тресе хормона... колко време сте заедно също е от значение
Ти си знаеш най-добре! И да знаеш, че няма от какво да се притесняваш каквото и да направиш ще е хубаво ако си с правилния човек (разбира се ако не е нещо, което ще му причини болка или е твърде разкрепостено за неговите разбирания въпреки, че не ми се вярва да направиш нещо подобно още първия път).
In a mad world , only the mad are sane...
Почва се...
E т'ва е. За секс трябва да си курва !Първоначално написано от loverrr
![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
според мен може би просто те е срам до някаква степен - нормално евсе пак е за първи път и така
просто гледай да го преодолееш няма от какво да те е срам
![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP