- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Can she be THAT stupid?
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Това е заглавието на клипа.
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Честно казано тия неща са малко преиначени.
Ти знаеш ли всичките щати като имена, знаеш ли кое е град или щат, или има някои щати с градове със същите имена..
С кво е длъжна някаква тъпа американка, да знае столицата на някоя европейска държава.. Да не говорим, че повечето от вас сигурно не знаят столиците на половината държави като Швейцария, Белгия, Скандинавските и т.н.
да не говорим, че като те спече лайното под прожектори, публика и камери, ше си забравиш столицата на собствената родина сигурно![]()
Въпросът не е в това, че не знае коя е столицата на Унгария, а че си мисли, че Европа е държава. И определено не претендирам, че знам всички столици, щати и т.н, но поне имам някаква минимална обща култура.
— Eminem
нема разбереш кво ти се говори...
то густо, то пусто
Бях много навита да я оправдавам, но след "Мислех, че Европа е държава", ме загуби.![]()