- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- xxxbrokenhearthxxx
Чета ти всичките простотии + тези, че си лесбийка и имаш к*ур и оставам изумен от простотията ти, правила го била с момиче омамалееееее, вярваш ли си ? Момчетата не могат приятелка да си намерят тая се чукала и с момиче, направо ще си тегля куршума докато чета, кой знае кво малко девствено пиче имаш пък ми се пишеш на 18, и ако си мислиш, че всички ти вярват![]()
inb4 shitstorm
nice thread !
Не се смей Ма космата путк*о, нещо невярно ли казах ?
срсли дуд -.-
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
не мога да повярвам колко си прост/а. Не всички са космати като теб, спокойноПървоначално написано от whynot96
Лична карта да снимам ли, че да ми видиш годинките, детенце? И се научи да се държиш възпитано с по-големите от теб! Създаваш си лоша репутация.
![]()
аз бих я опънала
така де..бих й дала![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
знаемПървоначално написано от xPafx
![]()
знам, и аз те обичамПървоначално написано от xPafx
![]()
WindScar <3333
xxxbrokenhearthxxx намери си жена от форума![]()
![]()
И да ми изтеглиш няква снимка от нета, няма да повярвам Пак, нали те видях на снимката приличаш на наркоман, и ако аз имам лоша репутация ти трябва да си Моамар Кадафи.
АВЕ ЕЙ!Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
Що си толкова лош/а с момичето?
WindScar <3333
ДА УЕ?Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
Ревнуваш, че мен жените ме харесват а на теб не ти обръщат внимание? Ми нямаш правилен подход към тях, пичПървоначално написано от whynot96
И как го каза т'ва "си спала с жена" едва ли не съм била с нея за една нощ
Аре да се разкараш, а? Не ми се спори с тъпи пубери а и трябва да си боядисвам косата, така че ако обичаш напусни кофата и не се връщай
![]()
ТИ ако си спала с момиче аз съм Хю Хефнър, и да боядисай се още хептен да заприличаш на уруспия
Ще се боядисвам колкото си искамПървоначално написано от whynot96
Чао, Хю Хефнър
![]()
Къде бягаш ?Пак ще те намеря в кофата и пак ще те храня!
Хаха да ве.. Ти така умееш да "храниш", че си ебало майката.Първоначално написано от whynot96
![]()
Ама камино, верно си много тъпа. Защо акаш и го размазваш после? Придържай се към една лъжа. Да знам, че си много интересна като се мислиш за лесбийка и се представяш за такава. Ама когато ти предлагах да се чукаме като животни - ти ми заяви, че си падаш по момчета!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
То за вас тъпи емота и от бой да ви пребия пак няма да ви е достатъчно, пък камо ли това, ама така де ти си свикнала
Искам да ми отговориш на въпроса!!!!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
абе я се гръмнете векво се занимавате с момичето ?! кво ви пука момче ли е, момиче ли е, по кви си пада, с кой е спала и т.н. .. като е тъпа и емо и не знам си още ква, кво й се бъркате ?! ^ нали не била интересна?? тогава кво продължавате да я коментирате и да говорите за нея ?!!?
![]()
![]()
![]()
Напомни ми, когато денят е смотан и хората се опитват
да ме прецакат, че са ми необходими 42 мускула за да се
намръщя и само 4 за да изправя средния си пръст
и да им кажа да го дуxат!!!
МОМИЧЕ СЪМ!