- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Перли за лице
Здравейте! Искам да си взема перли за лице, но имам нужда от помощ. Не мога да се ориентирам към марка, но искам да е от масовата козметика-не ейвън и орифлейм. Да е в рамките до 10-15 леваИ да попитам ще ми стоят ли наистина хубаво, тъй като имам по-овално лице без изразени скули, които да подчертаят перлите?
Моите са на Catherine Arley , не са скъпи , но ми вършат доста добра работа![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Рядко ползвам перли, имам едни на Golden Rose и съм довона, около 10 лева ca.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Моите са на Ейвън и ми харесват![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
За ценевото ограничение, което си посочила, най-добри са а Ейвън перлите.
За какво точно искаш да използваш перлите? За оконтуряване на скули, за акценти на ябълките на скулите, за освежаване рамката на лицето? Според мен перлите са си чиста глезотия, за всички тези неща може да се използва бронзираща пудра, руж или концентриран пигмент.
Да на Ейвън са хубави перлите,стоят доста плътно.
Съгласна съм за перлите на Ейвън. Аз лично имам тези, които са само за блясък, но една приятелка си взе за 'бронзов загар' и мога да кажа, че стоят много добре (стига да може човек да ги нанесе).
А колкото до тези на Golden Rose, имах от златистите и също бях много доволна.
И аз имам на Ейвън, в златистата кутийка, харесват ми.![]()
Аз имам тези на Орифлейм и много си ги харесвам![]()
И аз съм доволна от Голдън Роуз, впрочем това е единствения им продукт, който ползвам. Като по-малка пробвах и други, но бях крайно недоволна. Перлите ги слагам задължително върху фон дьо тен - Буржоа за всеки случай.