- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- National Geographic списанието
За ко ми е?!
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Първоначално написано от ZeroPoinT
![]()
![]()
По темата: Не го купувам...
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Никога не съм го купувала и няма да го купувам. Причината не е в списанието, просто не мога да си го позволя. Ако можех, с удоволствие щях да го събирам.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Не си купувам.
Имам няколко броя, защото в училище последните няколко години ни раздават.
И спря да се върти за миг земята..
Ти май съвсем се побърка със тези списания![]()
Е толкова ли не можеш да кажеш на ваще да ти дадат 2-3 лева и да си го купишПървоначално написано от TheBeatles
![]()
Не ми дават пари.Първоначално написано от Ermic
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Че за ко са им пари на първолаците?Първоначално написано от TheBeatles
Абонирана съм към училището. Чета си го с удоволствие. Едно от малкото списания, които още не са развалили тотално.
Така е, ние пенсиите си ги четем тези работи...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Седми клас съм.Първоначално написано от Bonbonkataaa
Момиче съм!
Не
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от ADMIRALKA14
![]()
![]()
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33