.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Боя за коса SYOSS

Здравейте банда . Първо като за начало се извинявам ако има такава тема (просто малко ме домързя да потърся ). Интересува ме някой ползвал ли е от боята за коса на SYOSS и с какви впечатления е останал. И не само. Може да ми препоръчате и други бои. Благодаря предварително
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

даже не съм чувала тук ако не ти отговорят за разрови в другите форуми като например бгмама

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Майка ми беше много доволна от боите им.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Hilary_
    леле тия syoss колко ми лазят по нервите не е реално ..

От мен имаш една препоръка за Keune, Inoa, Matrix ..
    (не съм ги ползвала, но като странични наблюдения за мен си заслужават)

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Аз съм се правила с черна на SYOSS и бях останала доволна,седеше някак блестящо.
    Но мои приятелки казват,че падала бързо...с черното нямах проблем,но не знам за други цветове.

Град
    България
    За други бои незнам,аз постоянно експериментирам с нови и съм си доволна от всички,само НЕ ви препоръчвам новите "мусове" ....много са зле.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Аз смених на Syoss преди няколко месеца. Все още съм с нея. Доста издържа. Даже не се налага да се боядисвам всеки месец, защото боята си е все същата като наситеност и блясък.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Боите са страхотни, обаче шампоана им за боядисана коса е тотален фейл! Имам чувството, че вместо да предпазва, той разгражда цвета..

Самата боя е много хубава,аз съм с червеното и съм доволна.Сравнително бързо ми пада,но то май ми е от самата коса.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Боите Pаlеttе на Schwаrzkopf също са хубави.

Благодаря ви много за отговорите .. Аз мисля да си правя долния пласт лилав .. и тъй като съм доволна от шампоана ( за възстановяване), си викам "аа може и боята да е добра".. ама все пак реших да се допитам до мнение Благодаря ви много
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Боите са страхотни, обаче шампоана им за боядисана коса е тотален фейл! Имам чувството, че вместо да предпазва, той разгражда цвета..
    И аз останах с впечатлението,че шампоаните са доста силни.

та и аз да попитам нещо .. искам да си боядисам косатаа харесала съм си един цвятт ноо .. много съм чела в нетаа чее боите вредят страшно много на структората на косъммаа малко ме е шубее да не ми се появят проблемии като косопадд .. като цялоо имам твърд косъм .. та да питамм според вас коя боя вреди най малко на косъма и коя ще ми препоръчатее :P
    мерси предварителноо

Цитирай Първоначално написано от Dizzity
    та и аз да попитам нещо .. искам да си боядисам косатаа харесала съм си един цвятт ноо .. много съм чела в нетаа чее боите вредят страшно много на структората на косъммаа малко ме е шубее да не ми се появят проблемии като косопадд .. като цялоо имам твърд косъм .. та да питамм според вас коя боя вреди най малко на косъма и коя ще ми препоръчатее :P
    мерси предварителноо
    Хеей .. че боите вредят, вредят си. При всеки е индивидуално де, но при мен не съм забелязала да има косопад или нещо такова. Смисъл аз не че съм си боядисвала цялата коса де (само най-долния пласт), но не съм имала проблеми. И все пак зависи от боята. За боята не мога да ти помогна, но мога да те посъветвам - Ако си решила твърдо, че искаш да се боядисаш - давай смело. Независимо каква боя ще използваш продължавай да се грижиш за косата си - балсам, маска или кристали. Какъв цвят ще се боядисваш?
    ♥ Joy is BMW ♥

Град
    България
    мерси предварителноо
    Боята според мен подхранва,това не са боите от на баба времето...аз като се боядисам обожавам косата си първите дни,бляскава и мека е.Има голям избор на бои,като за начало избери някоя която да не е българска и може би да е безамонячна,те са по щадящи.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Или си поръчай от салон. Боите там се различат много от боите по магазините.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

В момента съм в черно с тяхна боя. Доволна съм. Ще си купя пак същата. Цветът се получи точно такъв какъвто трябваше.

Боите без амоняк не са толкова вредни, доколкото знам.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Абе чак боята да подхранва, не съм много съгласна. Косата след боядисване е мека от боята и от балсама след това. Иначе тя и моята след като съм я боядисала руса си е мекичка, ама дали не капе?
    По принцип по тъмните нюанси са по-безвредни, защото силата на окислителя е по-малка и не "гори" толкова, но си зависи и от боята

за сега мисля да пробвам едно шоколадово , което сички ми казват че ще ми отиваа .. но да видимм какво ще се получии .. .. ако се харесамм ще постна снимчица [/b]

Ползвам черната и съм изключително доволна,майка ми също.

Използвала съм само веднъж , но не останах много-доволна . Предпочитам Palette Deluxe

за сега мисля да пробвам едно шоколадово , което сички ми казват че ще ми отиваа .. но да видимм какво ще се получии .. .. ако се харесамм ще постна снимчица [/b]
    Аз лилавичко <3 Кога ще се боядисваш?
    ♥ Joy is BMW ♥

ами мисля тея дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си