- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- facebook (99)
От вас разбирам, че във фейса можеш да намериш някоя за чукане, а започнете да мислите с главите, защото само се излагате.
Това е нета, а не реалният живот, където можеш и да имаш основателна причина да не виждаш някой.Така обсъждате нещата, че си мисля дали правите разлика между двете или като се ожените за някой във фейса късате и с гаджето, за да не ви се сърди, че му изневерявате.
Аз съм съгласен с ShtrudeL *не вярва, че го казва*
И аз да съм и аз така ще постъпя
Не говоря само за момичета , а като цяло за хора които постоянно досаждат и като те видят, че светиш в скайп почват да пишат и тва ако е всеки ден след време почва да ти писва.
Аз лично много мразя някой да ме занимава с глупости и за тва скайпчето ми е винаги офлайн, рядко пиша на някой освен ако той не ми пише или ми е мн скучно, просто не обичам да досаждам.
На всеки му се е случвало да даде скайп/фейсбук на някви хора и след това едва ли не да се крие от тях, така че NaOH с цялото ми уважение не си прав
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Хората заслужават да чуват истината, дори и да не е особено лицеприятна.
По-добре е веднъж да нараниш някой леко, отколкото надменно да не му отговаряш и да потъпкваш системно самочувствието му.
Второ, време е да се научите и да подбирате контактите си, които получават достъп до по-лично пространство, каквото е фейсбук. Едно е в този форум, друго е там - дори и да са ви познати.
проблема е там,че искат да имат 4цифрено число "приятели"Първоначално написано от Oldschool
Stand Your Ground
Щруделинке, тогава как игнорирането го смяташ за любезно, защото според мен изобщо не е? Казваш му директно "виждам какво се опитваш да направиш, но няма да стане, защото бла, бла, бла и бла" и това е. Това за мен е любезно. Твоето е просто надувщина.
Момченцето е решил, че е време да се държи така и го прави. Ти не го харесваш - окей, няма абсолютно нищо лошо - но това ли е начина - да се отнасяш с него като с някакъв долен циганин?
И ти отговарям на тъпия пример - дори да реша, че въпросното момиче изглежда тъпичко (защото лично за мен останалите 2 не са от значение), бих ѝ дал шанс да я опозная и да разбера дали реално е такава, или се заблуждавам. Красотата е субективна, а досадата може да се дължи на това, че тя ме харесва. От 2 думи не мога да си изградя обективно мнение за някой. Никой не може.
Така че отново излезе повърхностна надувка, колкото и да се опита да докажеш обратното.
Явно и аз съм като щрудел тогава... Като някой не ме кефи, просто не отговарям и тва е... На мене ми се беше случвало преди, няква 12 дни подред ми пише всеки ден 'hi' 'tuka li si' и подобни, а аз нито веднъж не и отговарях, ама не се отказвашеПреди повече контролирах кой добавям, ама вече не толкова и като почнаха да ми пишат разни... Няква 98ми набор от видин, е за кво си ми братче, как може въобще да очаква да и отговоря нещо
И явно се падам надут, щото не ги отбичвам, а удрям игнор? Не знам, вижда ми се странно като ми пише един път и директно - грозна си/малка си/далече си ми, не те искам, чао. Тва е по-добро решение на проблема според мене
![]()
А иначе тва дето обяснявате за надутите пички е истина малко или много, но с времето съм установил, че зарибявките по фб/скайп/сайтове някви нямат много бъдеще, затва отдавна вече не се занимавам да пиша на разни путки, само на живо може да стане работата![]()
От: ...
До: gabsit000
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2011 5:58 pm
Заглавие: hi kak si mom4e na 18 sam devstven :S
От: gabsit000
До: ..... Пуснато на: Вто Сеп 27, 2011 6:23 pm
Заглавие: еми добре съм ...та какво мен трябва да ме засяга че си девствен
От: ....
До: gabsit000
Пуснато на: Вто Сеп 27, 2011 6:24 pm
Заглавие: em ako imash merak za sex s devstven... da napraim neshto
От: gabsit000
До: KriSkYY Пуснато на: Вто Сеп 27, 2011 6:30 pm
Заглавие: ами нямам.. имам си приятел
От: ....
До: gabsit000 Пуснато на: Вто Сеп 27, 2011 8:19 pm
![]()
![]()
![]()
Заглавие: si4ki vse si imat cql jivot shte sam devstven :S
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от sifon4o
грешка сори![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от sifon4o
![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Оф, много мразя такива досадници, "защо не ми пишеш", ми щот' не искам.Първоначално написано от ShtrudeL
Един го блокирах вече, при положение че знае че е 100 години по-голям от мен не спира да досажда. Ама не става въпрос за сайт за запознанства нещо, занимава ме с абсолютно обсебващи глупости, дето изобщо не ме бъркат.
NaOH го настъпиха по мазола![]()
nigga stole my bike
Що реши, че е мазол, а не просто елементарно уважение?
По-добре е и е по-уважително да кажеш "не, няма да стане", отколкото да игнорираш...
де а знам, различно ..![]()
частта с надутите ми хареса много , голям фЮм го обърнахте![]()
подкрепям НаОХ от една страна, че има много надути путки, които си подбират момчетата според това колко пари има, ква кола кара и т.н (най - често това е критерия)
но изказването на Щруделче, наистина прозвуча грубо някакси
в такъв случай или не го приемаш, или му казваш в прав текст така и така , а не да го отлагаш
от двамата по прав в НаОХ според мен
не знам защо се включих в разговора, просто исках да си кажа мнението един вид като арбитър![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Колко тъп трябва да си за да разбереш,че едно момиче няма интерес към тебе, че да ти го казва в прав текст![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
така би трябвало да се постъпи, ако имаш елементарна култура ..Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
защо трябва нещата да стават все с намеци ?
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Първоначално написано от BrokenKnight
+1
вижте за какво стаа на въпрос
![]()
Stand Your Ground
ам тва са фб звезди бе
тя бтв и Павлина е нещо подобно![]()