- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Всеки, който е зодия козирог...
Не си спорил/а с мен, за да ти докажа, че не си по-инатлив/аПървоначално написано от Luidgie
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Стрелците не са инати, те са.. ох как да ги опиша.. те ще те накарат да се откажеш преди те да са се отказалиПървоначално написано от ledenakrasota
![]()
Хаха, аз ти казвам, че съм спорила с много хора, и никога не съм отстъпвала. За това и се стига до момента в който трябва някой да дойде да ни разтърве спора и да ни накара да престанем и да си останем приятели.Първоначално написано от fear4o
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Споря откакто се помня и досега имам точно един изгубен спор. Спорил съм с наще, с даскали, с рандъм хора, с психолози, с кой ли не и на какви ли не теми.Първоначално написано от Luidgie
Отделно, че ако реша нещо да стане, то ще стане задължително и то моя начин!
Хох, страхотно!!Първоначално написано от Luidgie
Трябва значи да ти честитя тогава ;дд :P
Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...
зодиите никога не са ме интересували... не, че не си чета хороскопа де... и все пак, едва ли има някакво значение каква зодия си ..пфф
мдаа... везни
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аз съм раче![]()
fear4o - Това и аз го мога, и го правя всеки ден. С лекота всеки прави каквото аз искам, а ако не стане така както аз искам - жестоко съжалява. Защото винаги го има момента "казах ти" и винаги съм права за всичко, което казвам.
dobeto - И аз ще ти честитя!![]()
Пръски мозък се сивеят
Вече губиш спора срещу мен.Първоначално написано от Luidgie
Познавам всякакви хора от всякакви зодии един единствен път съм загубил спор, защото нарочно започнах да отстоявам позиция, която знаех, че е грешна.
fear4o Аз пък нито един път, винаги съм твърдо на моето - дори и да греша. И винаги другият се отказва, защото не може да ми надвие. А за анализиране на човека и човешките взаимоотношения и мисли съм абсолютно винаги права. И когато ми кажат "Грешиш" аз им казвам да изчакат и да видят, че съм права. И накраят винаги идват и казват - о да беше права, защо не те послушах? Никой не може да ми надвие над ината.
Пръски мозък се сивеят
Дали?Първоначално написано от Luidgie
![]()
Колко хора са ми ги разправяли тия и всички след време са уговаряли следващите да не започват спор с мен, защото ще загубят.
Все пак спорила ли си, че Земята е плоска? Защото това беше моята теза във въпросния загубен спор.
Колкото до анализирането на хората аз също досега съм бил прав и хората също са се псували, че не са ме послушали.
За земята не съм спорила, но съм спорила с кифла за чалга. И като и разкрих мнението си и оборих всяко нейно твърдение - колко велика е чалгата. (а всички знаем как на чалгар не можеш да му набиеш в главата, че слуша боклуци) И тая взе, че спря да слуша чалга и да се допитва до мен, какво да слуша и да ме моли да и наливам акъл. И в повечето случаи защитавам някаква загубена кауза и пак печеля. Но това не зависи само то зодията, а и от това какъв човек си и до колко ставаш за диктатор.Първоначално написано от fear4o
Пръски мозък се сивеят
Първоначално написано от Luidgie
спорите за това как спорите... само аз ли не виждам смисъл в цялата ситуация
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Убеждавал съм хора, че са казвали нещо което не са казвали.
Спорил съм с даскала ми по право за правото и със същия за философия.
Спорил съм със старата ми класна по английски за английския.
Спорил съм с майка ми, която 15 години беше мед. сестра за медицина.
Не можеш да ме победиш в спора просто приеми тоя факт. Имам далеч по-голям инат и хиляди пъти по-голям опит.
ITT: Нарциси, попаднали на някой, на който му е писнало да му дрънкат и е казал "ок, прав си"
Смисъл има! Този спор, ще покаже кой може да спори повече!Първоначално написано от thegreenzombie
Да, страхотно, майка ти и приятеля ти са тъпи и затова всички са тъпи.. Аз пък се сещам за трима козирози, които познавам и бих ги определила за едни от най-интелигентните и будни хора на нашата възраст.Първоначално написано от horacio
Ахахаха! Мечтай си!Първоначално написано от fear4o
![]()
Спорила съм с учителката си по Пластична Анатоми, че черепът ми е анатомично верен, дори и аз знаех, че не е. И накрая тя сама каза "Какво ме убеждаваш, че е грешен. Та той си е верен." Убеждавала съм госпожата по Английски, че е напълно ненужно да ме изпитва по английски и да имам учебници и тетрадки защото си знам всичко перфектно - не ме е пипнала за нищо. Спорила съм с учителят си по Композиция, че работата ми не е закаляна и че е напълно живописна, пък той е най големият темерут на света, толкова убеден и вглабен в собствената си перфектност. А аз го убедих в това, че греши за моето знание и моите възможности. След тези спорове тича след мен, за да ми се хареса, докато всички останали тичат след него, за да ги хареса. :д
Пръски мозък се сивеят
Най-големия темерут е даскала ми по География. Контролното при него е нарисуването на цялата железопътна мрежа на България за 40 минути. Да възхищавам се от знанията му по история и география, но тоя дебил иска да знаем колкото него. (все още не съм спорил с него, но и това ще се случи)Първоначално написано от Luidgie
По дяволите убеждавал съм хора, че Хари Потър 4 е хубав филм(нищо, че е най-големия боклук от поредицата)
Аз пък съм убеждавала хора, че "Люлката на страха" е страхотен филм и че е страшен и с идеи. (изобщо не е вярно) Абе много ми е яко да споря с тебе, ама не съм изтрезняла още. :д За това ще оставя спора за сега, докато не ми се проясни главата. :д
Пръски мозък се сивеят
Аре бе. Тъкмо приех като предизвикателство да споря с 2ма човека едновременно на сериозни теми и в същото време да си пиша текста.Първоначално написано от Luidgie
Кажи бе НелиПървоначално написано от Naive
![]()
изглеждаш малоумен с постовете ти в тази темаПървоначално написано от fear4o