Дай предложения за готини филми (ужаси). Благодаря предварително!
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Тексаско Клане - дъ бест хорър евър!!![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Дайте повече предложения де .. иначе този съм го гледалаПървоначално написано от thegreenzombie
Първоначално написано от sexy_baby_originale
е няма как да не си.... защо просто не влезеш в замундаПървоначално написано от girl4eety
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
" Знам какво направи миналото Лято " (I Know What You Did Last Summer ) , "Още знам какво направи миналото Лято " (I Still Know What You Did Last Summer " , Винаги ще знам какво направи миналото Лято " (I'll Always Know What You Did Last Summer ) Поредицата " Убийствен Пъзел " ( Saw - мисля, че бяха 5-6 части ) , " Деветият " (House Of Nine) , " Окото " (The eye) , " Предизвестена смърт 1/2 " ( The Ring Two ) и има и много други..![]()
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Paranormal Activity 1,2, Paranormal Entity (ако имаш слабо сърце не ги гледай сериозно говоряпо действителни случаи са ) The Grudge, Wrong Turn 1,2,3,4, Ghost Ship, Death Tunnel (по действителен случай), Let me in, Super Hybrid, Road Train, The hills have eyes, DooM... има още но не се сещам
Абе има си ВАЖНА ТЕМА най-горе в раздела....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire