- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Много ми е спешно моля вижте
Имам следния проблем включвам си компа бачка си и от време на време се появява 1 син екран и немога да правя нищо освен да го рестартирам. Ако някой знае как да си го оправя нека сподели, благодаря предварително.[/img][/url]
Дай скрийншот да да видим какво е. Може да е бъг в Уиндоуса, вирус и много неща. Сканирай си компа за вируси като начало.
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOCAL LINK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.prikachi.com
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не мн трудно да се използва гугъл ,стига да знаеш как :
http://support.microsoft.com/kb/314063/bg
Животът е твърде важен за да го взимаме насериозно - Оскар Уайлд
Като отвориш някой клип ли се получава, а ако си инсталирал нови драйвъри за видеокартата това е проблема.
О тва е отвратителноНа времето просто не знаех колко мога да съм тъп да си преинсталирам компа за такава тъпотия
:P
Ми наскоро си инсталнах една антивиросна програма може ли да е от нея или да търся друга/и програми/драйвари?![]()
Не, по-скоро както казаха по горе - тва се случва най-често от видео драйвери или кодеци.
Ми като гледам клип или видео си бачка сичко "харашо". Аз цъкам уоу и както си цъкам и тва се появява...
Ок.
Посъветвах се с колегата.
Този ерор се явявал при хогинг на OpenGL.
С кой уиндоус си?
При Win7 имало автоматичен ъпдейт за картите.
Утре като отида до шефа, ще взема този архив и ще ти го дам.
Обикновено оправя тези проблеми.
И при XP го има ъпдейта и така веджъж като реших да мина бързо без да гледам, какво ми се ъпдейтва се преебах.
Абе човек на файла ти пише какво да направиш!А ако не става виж за вируси.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Вече на работи този фикс.
На някои компютри става чрез ъпдейт през Safe Mode.
Смених драйварите на видео картата и пак продължи с друг подобен проблем, а той се оказа че е от антивиросната програма, та проблема е решен за сега разбирасе.БЛАГОДАРЯ на всички дали мнение и помогнали!!!
Blue Screen of Death почти сигурно е драйверен или хардуерен проблем. Ако го прави и на прясна инсталация провери паметта и температурата на процесора.