.

Виж резултатите на анкетата: Възбужда ме, но малка ли съм ?

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • твърде малка си

52 51,49%
  • направи го ! защо не )

49 48,51%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Възбужда ме ужасно много, но какво да правя ;x

ей здравейте, искам да ви помоля за съвет.. значи на 14 и половина съм и ходя с момче на 15 вече от 4 месеца и половина .... много се обичаме ,той е много добър, мил и внимателен с мен .. и наскоро отворихме темата за секс.... аз му казах че съм малка и че искам да изчакаме и разбира се той каза че ще ме изчака, но истината е ,че самата аз искам да го направя... чувствам се съзряла и ако трябва да съм честна той наистина ме възбужда и съм сигурна че не ме използва,, дайте ми съвеет : )) твърде малка ли съм да го направя с човека, на когото имам пълно доверие и когото истински обичам : ))

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Според мен е важно не толкова годините, колкото това дали се чувстваш готова за тази важна крачка и дали си сигурна, че това е подходящото момче, но това, че питаш по разни форуми ме навежда на мисълта, че май не си чак толкова готова колкото ни казваш

Пожелавам ви много тестове за бременност.

готова съм, наистина !! но просто има хора които казват .. тя е толкова малка как е могла да го направи, докато мен годините също не ме интересуват толкова, защото наистина искам да е с него !.. но пък да не изляза като някоя с извинение "курва" да го направя на тази възраст .. знам ли [-o<

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от pisan4ety3
    готова съм, наистина !! но просто има хора които казват .. тя е толкова малка как е могла да го направи, докато мен годините също не ме интересуват толкова, защото наистина искам да е с него !.. но пък да не изляза като някоя с извинение "к***а" да го направя на тази възраст .. знам ли [-o<
    емм вземи ги послушай тези хора.... .... ти си знаеш де, всеки сам избира кога да си вирне краката
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Я дай снимка, за да може да преценим дали си достатъчно голяма, по-възможност гола...

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от whiteterror
    Я дай снимка, за да може да преценим дали си достатъчно голяма, по-възможност гола...
    недей така... поне чорапите си да обуе, да не и измръзнат крачетата... все пак скоро ще и трябват
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Голям фен Аватара на naksdy
    Самият факт, че питаш по форумите непознати, ме навежда на мисълта че не си толкова готова, колкото си мислиш. Ако беше, щеше да действаш, а не да се двоумиш
    Женско съм! Пикая клекнала...

Супер фен Аватара на gabsit000
    не си готова,само си внушаваш че си!

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен
    Направи му поне една свира на младежа бе
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Като мислиш,че си готова,защо пускаш тема и на питаш?
    Ти си знаеш,ако толкова много искаш да го направиш давай,но после да не съжаляваш.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

anonymous708973
    Guest
    Честно казано, звучиш ми като умно момиче.
    В живота ще ти се наложи да обясняваш голяма част от постъпките си пред висшестоящ. Решението кога да правиш секс не е една от тях. Това си е лично твое мнение, твоя работа е на какво го базираш. Възможно е хората да те гледат накриво, но трябва да се научиш да не ти пука и да следваш вътрешната си интуиция, за да си в хармония със себе си и собствената си съвест, а не с чуждата. Разбираш ли ме?

С две думи - прави, каквото знаеш, задължително презервативи и ако не обясняваш на никого, никой няма да те съди

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    и не е нужно да обяснява нищо п......а си е найна ;р
    така,че ако мислиш,че си готова.... което МНОГО ме съмнява.. направи го.. макар,че според мен си още много малка

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Според мен ако беше готова нямаше да пишеш тема из форума, а щеше да ходиш да съблазняваш гаджето си...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Боже, на къде върви света....
    Да питаш във форум напълно непознати дали да го направиш, или не?!?! Това си зависи изцяло от теб, според мен си малка, но правиш каквото ти е на душата.
    Моето мнение е, че ако толкова го обичаш и мислиш, че си малка, можеш малко да почакаш докато не ти е нужно да питаш във форуми и си сигурна в себе си. Все пак не мислиш, че след 2 месеца ще скъсате, нали?
    "Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Какво по-точно ще постигнеш с отговорите тука? Нали се чувстваш готова...защо тогава питаш? Живота, тялото и вагината ти са си твои, така че ти си избираш какво да правиш с тях. Само моля те, после недей да пускаш безсмислени теми, дали си бременна, защото той бил свършил на челото ти.

Прекалено ти пука за хорското мнение. Не мисля, че се двоумиш, а да разбереш след тва кво ще кажат хората и кво ще си мислят хората...

Просто е- сигурна си, искаш го, възбужда те - правиш го. Имаш леки съмнения, колебаеш се, иска ти се, ама не ти стиска (значи не си готова..)- не го правиш.

Супер фен Аватара на badsector
    Определено си малка. Иначе то е ясно, че ще те възбужда, то на тая възраст, само да ви пусне ръка човек и вече сте готови. Но да, малка си да се клатиш. Чисто физически.

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Честно казано, звучиш ми като умно момиче.
    В живота ще ти се наложи да обясняваш голяма част от постъпките си пред висшестоящ. Решението кога да правиш секс не е една от тях. Това си е лично твое мнение, твоя работа е на какво го базираш. Възможно е хората да те гледат накриво, но трябва да се научиш да не ти пука и да следваш вътрешната си интуиция, за да си в хармония със себе си и собствената си съвест, а не с чуждата. Разбираш ли ме?

С две думи - прави, каквото знаеш, задължително презервативи и ако не обясняваш на никого, никой няма да те съди
    Този пост беше достатъчен,всичко останало се повтаря.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Щом се чувстваш готова, какъв е проблема ? Тцтц, какво толкова му мислите, бе? Като чели е нещо къде ще правите веднъж в живота, егати. Пък и 14 и половина не е чак толкова зле..

Супер фен Аватара на lubovvv
    Недей, изживей си детството, моля те. Цял живот ще го правиш секса....
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Щом се чувстваш готова, какъв е проблема ? Тцтц, какво толкова му мислите, бе? Като чели е нещо къде ще правите веднъж в живота, егати. Пък и 14 и половина не е чак толкова зле..
    просто замълчи

Та самия факт,че питаш по форумите дали да правиш секс те прави неготова.Изчакайте още малко поне.
    Брях,брях

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако беше готова нямаше да те интересува какво казват хората... дали си малка или не ... пък и те няма от къде да разберат дали си девствена или не .... Пък и на всичкото отгоре си казала на гаджето си, че си все още малка за това... явно нещо те е подтикнало да го направиш

Не бързай... когато си готова сама ще разбереш и няма да питаш по форумите... А и това, че те възбужда не значи, че трябва да правиш секс с него.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Пожелавам ви много тестове за бременност.
    Кефиш ме.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си