- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подробности за една връзка
Имам няколко въпроса.. не знам.. някой може да ми се подиграват,че питам,но нямам опит във връзките,пък и може и на други като мен да им е полезно.Не питам конкретно,защото ми трябва просто,за да избегна бъдещи излагации![]()
Значи,например ние с приятелките ми постоянно си подхърляме саркастични коментари една към друга...Например Аз:Вчера като се изкъпах... Тя:Изкъпала си се?? Днес вече няма да ми миришеш ;д и т.н Та въпросът ми е дали като си хвана гадже,ще е уместно някой път и с него да го направя. ;д Може да ви се стори тъпо ,ама на мен ми стана интересно. И да ми кажете докъде мога да стигам с тези коментари.Не далеч най- вероятно ;д
хаха ужас! на колко си години???
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Джийзъс!!! Ю СЪК!!!!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
![]()
Зависи от гаджето и от това колко е тънкообиден и какво чувство за хумор има и ти колко прекаляваш с шегите и т.н.
omg.... поредната безвъзвратно изгубена минута от живота ми ;(
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Наистина зависи от момчето.. Аз с моя не съм имала проблем, даже до такава степен сме се бъзикали, че нашите приятели правят едни странни физиономии и виждам как почват да ни се връзват... Използвали сме същите фрази, които ти с приятелките ти...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Първоначално написано от IseeDEADbodies
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Първоначално написано от IseeDEADbodies
Първоначално написано от IseeDEADbodies
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Не.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
той трябва да е малоумник.. о, чакай, сигурно ще е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Зависи от човека.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Кой и с какво те шибна?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
И аз тва питам ...Първоначално написано от nepowtorima