.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на FuckingFreak

Garnier Miracle Skin Perfector (BB cream)

Видях го на една страница в Joy и пишеше, че от октомври 2011 вече го има на българските пазари.Има ли някой, който го е ползвал? Доволни ли сте? Видях, че цената му е 12,99, не прочетох обаче колко мл е. Мисля тези дни да ходя да си купя, но първо исках да чуя отзиви и дали наистина вече го има в козметичните магазини, не да ходя напразно и да ме гледат като гръмнати.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Видях го вчера в DM.Имаше за светла/средна и за по-тъмна кожа.Не го пробвах,защото като го отворих ми се стори по-плътен.И е 50ml .

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Мога ли да попитам какво е това
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Водят го крем за изравняване на тена / тониращ крем

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^мхм,с ефект ''бебешка кожа''
    И аз го видях в един козметичен магазин,а и го рекламират тъй че би трябвало вече да го има почти навсякъде.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    На теб за какво точно ти трябва?

Голям фен Аватара на Colombia
    И аз вече няколко пъти видях рекламата.Интересно изглежда,въпреки че е на Гарниер и не знам до колко ще е добро.
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Абе аз много не вярвам крем да изравнява тена ,камо ли дълготрайно ,ама да видим....някой ако го е ползвал да сподели
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз имам тониращ крем със много висок слънцезащитен фактор, медицински май беше, SVR. Много ми е добре с него, защото хидаратира,предпазва и изравнява тена на кожата ми. Разбира се-минимално покритие, но е идеален. Може да пробвам и аз този на Гарниер, само да не са тъмни, че...
    Everything changes, but beauty remains ...

MegiBoOm,Ами появяват ми се пъпки преди МЦ. Коректори имам, но не знам не си ли уцелвам цвета, не стават ли за нищо, просто се личи, че имам нещо 'нацапано'. ФДТ не мисля да си слагам, тъй като не мисля, че имам чак такава нужда, а и не съм привърженик на 13-14 годишните момичета, нацапани с него. Точно за това търся нещо такова... Благодаря ви,ще го потърся в козметичните магазини.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Иха. Явно си е доста покривен.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на mey_si
    Ил..доста гнусничка снимка Иначе и аз го мернах в Glamour

ББ кремовете ,въпреки че са измислени в Европа, са невероятен хит в момента в Азия и жените там са луди по тях. Тамошните марки са 1во ужасно скъпи и 2ро ужасно добри - изравняват ти тена, прикриват ти недостатъците, матират, изглаждат, скриват, хидратират, поправят - всичко за което се сетиш в едно.
    Това на Гарниер е първия опит за подобно нещо на европейския пазар, и аз бях хипер любопитна, понеже отдавна чета за тях и много исках да пробвам (а не ми се даваше трицифрени суми без доставката от Азия).
    Таа..
    Първо, цветовете. Аз си взех тъмния защото принципно не съм от светлите, и пак ми е съвсем леко по-тъмен. Имай предвид, че не се нанася като фдт, а като дневен крем - по малко и да попие. Има съвсем лек озаряващ ефект на слънце, много е приятно за очите. Като текстура на мен страшно ми хареса - меко като кашмир, лесно се разнася, не седи на черти, не се събира в порите. Има лек приятен аромат. Наистина изравнява тена - по-тъмни с по-светли участъци, пъпчици (е , не се справя с гигантски червени вулканично подобни пъпки все пак).
    Лошите неща... Не е дълготраен. Може и да успее да ти издържи на училище, но от сутрин до вечер - забрави. Не ,че се разтича, просто не стои по същия начин.Цветовете са малко кофти. Светлия е доста светъл, но тъмния е за направо мургави. Аз реших проблема като го смесих с мъничко дневен крем и се получи супер.
    А, и още нещо. Препоръчвам отгоре да го фиксираш с пудра. Стои супер и не й позволява да запушва порите. От коментарите на приятелки ,които носят повече грим от мен, разбрах че става и за страхотна основа за грим - отгоре фдт и така.

Това е от мен, дано да съм ти помогнала =]

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Само на мен ли леко ми оранжавее /особено на горната снимка/?

Повече от фен Аватара на mixii017
    Град
    Widin
    ъъъъ по добре не вярвай на такива снимки
    Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…

изглежда супер готин.. хайде давайте мнения, че май много се навих да си го купувам
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Цитирай Първоначално написано от Vannesa
    ББ кремовете ,въпреки че са измислени в Европа, са невероятен хит в момента в Азия и жените там са луди по тях. Тамошните марки са 1во ужасно скъпи и 2ро ужасно добри - изравняват ти тена, прикриват ти недостатъците, матират, изглаждат, скриват, хидратират, поправят - всичко за което се сетиш в едно.
    Това на Гарниер е първия опит за подобно нещо на европейския пазар, и аз бях хипер любопитна, понеже отдавна чета за тях и много исках да пробвам (а не ми се даваше трицифрени суми без доставката от Азия).
    Таа..
    Първо, цветовете. Аз си взех тъмния защото принципно не съм от светлите, и пак ми е съвсем леко по-тъмен. Имай предвид, че не се нанася като фдт, а като дневен крем - по малко и да попие. Има съвсем лек озаряващ ефект на слънце, много е приятно за очите. Като текстура на мен страшно ми хареса - меко като кашмир, лесно се разнася, не седи на черти, не се събира в порите. Има лек приятен аромат. Наистина изравнява тена - по-тъмни с по-светли участъци, пъпчици (е , не се справя с гигантски червени вулканично подобни пъпки все пак).
    Лошите неща... Не е дълготраен. Може и да успее да ти издържи на училище, но от сутрин до вечер - забрави. Не ,че се разтича, просто не стои по същия начин.Цветовете са малко кофти. Светлия е доста светъл, но тъмния е за направо мургави. Аз реших проблема като го смесих с мъничко дневен крем и се получи супер.
    А, и още нещо. Препоръчвам отгоре да го фиксираш с пудра. Стои супер и не й позволява да запушва порите. От коментарите на приятелки ,които носят повече грим от мен, разбрах че става и за страхотна основа за грим - отгоре фдт и така.

Това е от мен, дано да съм ти помогнала =]
    Ааа страшен review Точно това смятах да питам, дали е толкова добър колкото азиатските.. До няколко дена ще отида да си го купя и ще пусна и аз своите впечатления
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

и аз много се заинтересувах от крема, тъкмо ми се свършва моя и мисля да си го вземе
    Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.

И аз смятам да си взема ... Добър изглежда

Супер фен Аватара на pressiana
    Няма ли за средна кожа, даже малко светла, леко жълтеникава като оттенък?

Благодаря за мненията. Още тези дни ще ходя да го потърся. Понеже съм от малък град и нямаме онези огромни магазини, в които си пазаруваш на спокойствие, какво да кажа на продавачките, за да не ме гледат като гръмнати - Гарние биби крийм, или какво?
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на Hilary_
    Стига бе хора. Скоро се отказах от Гарниер и сега ще вземете пак да ме убедите ..

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Благодаря за мненията. Още тези дни ще ходя да го потърся. Понеже съм от малък град и нямаме онези огромни магазини, в които си пазаруваш на спокойствие, какво да кажа на продавачките, за да не ме гледат като гръмнати - Гарние биби крийм, или какво?
    новия тониращ крем на Гарниер мисля че ще стане =] [бтв имай предвид ,че е в кутийка опаковано, да не ти пробутат тестер... ]
    а иначе защо са ти големи магазини? пробвай в Пикадили, CBA, Метро, Билла, ей такива хиперсупермаркети... или Елитис, Ивис, не знам ... в краен случай - beautycosmetics.biz

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Аз съм със среден тип кожа.Фон дъо тена ми е 53 номер на Буржоа.Колко тона има от този крем,дали изобщо ще има нещо като за мен
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си