- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Слушалки...
Akg k512 са със супер добра шумоизолация, все пак са затворен тип и много добър звук. Въпроса е, че са големи, за ежедневно носене, особено лятото навънка, мъка мъка..
За Сони, Филипс и Каньона да, ама да обиждаш производителите на най-добрите гейминг аксесоари вече прекрачи границата.Първоначално написано от Lav40
Първоначално написано от GregoryHouse
Е такива некомпетентни чифути като теб най-не ги обичам!Първоначално написано от xJawz
Значи, ти, Г-н Разбиращ, вярваш, че Sony са по зле oт Razer?
РЕЙЗЪР НЕ СТАВАТ ЗА СЛУШАНЕ НА МУЗИКА.
Наистина не мога да разбера какво трябва да стане за да го разберете това!
Слушалките рейзър са за гейминг индустрията. Те имат няколко говорителя във всяка слушалка така, че да ви предоставят 3D аудио и за да разберете точно откъде ви стреля противника - това насочване на звука си идва от самите игри И Е НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНО ПРИ СЛУШАНЕ НА МУЗИКА. Ефекта, който можете да постигнете с тези слушалки и музика е да ви излиза така музиката, че се чува само от една тонколона която се намира примерно зад вас и леко в ляво!
Знам, че сте геймъри до мозъка на костите си и си изцикляте живота в игри, но не си мислите, че геймърските фирми са най-добри във всичко! Авторката, до колкото знам, иска да слуша музика, а не да знае откъде я стрелят и да говори чрез микрофона по TeamSpeak!
Напротив точно този тип звук създава усещането че музиката идва отвсякъде което лично мен много ме кефи. И да прав си купих си ги главно за да играя с тях КоД
Първоначално написано от GregoryHouse
Ами Razer Orca и Razer Moray/Moray+ (последните са тапички) не са ли за слушане на музика ?!?!Първоначално написано от kadishona
И ти толкова знаеш ама само коментираш.
До колкото си спомням с Razer Orca правиха тиха дискотека в София, не знам дали просто са хванали ей така тия слушалки или вадят хубав звук![]()
Don't hate the hacker,
hate the code!
Razer са сносни за слушане на музика.
Аз съм с Pioneer SE-M390 и баса е покъртителен. Силно ги препоръчвам.
Ок, ще се опитам да ти го обясня надявам се да ме разбереш.Първоначално написано от xJawz
Мога да си аргументирам мнението с 2 точки
1) Razer не си правят тонколонките сами. Както примерно samsung правят 70% от частите за iPhone-а така и други известни фирми правят озвучителната техника за Razer, а Razer я пригаждат към гейминг историята.
2) "музиката идва отвсякъде", да, прав си и точно това е проблема.
Играта Counter-Strike (както и много други разбира се) може да имитира източници на звука - в сигнала има и част, която определя откъде да излезе този звук. Следователно ако имате сараунд система у вас можете да чуете точно откъде ви идва онзи с пушката.
Тъй като повечето слушалки имат само 2 говорителя и това е невъзможно Razер достигнаха до идеята да слагат по няколко говорителя във всяка слушалка, така че нивото за възприятия на източника на звука да се повиши.
Обаче какво се получава с музиката? Обиновените слушалки разделят музиката между двете си колонки на високи и ниски честоти, така че от едната страна (обикновено лявата) чувате басите, а от дясната - дискантите.
Слушалките на рейзър обаче не са програмирани да разпределят звука така - те го разпределят от местоположението откъдето идва, а не в зависимост от честотите. Ако беше в зависимост от честотите вие бихте чували гранатите предимно в лявата слушалка, а определено Razor не биха искали това да стане.
Надявам се съм ти отговорил на въпроса, защо Razor не стават за висококачествена музика.