@ JusticeАко Ако само това са слушалките между които избираш ти препоръчвам philips-а.
И двете фирми са за всякакви електроуреди, но определено Philips е по-извезстна и по надеждна!

@kokosety
Погледни тази тема. Обяснено е доста добре и подробно с изключение на това как да си извадиш дебитна карта както и информацията с митата и ДДС-то е остаряла.

За целта трябва да отидеш в банка и да попиташ за услугата и те ще ти кажат всички подробности.
Аз си извадих карта в банка ДСК. Не мога да ти кажа дали услугите им са добри или лоши, защото нямам база за сравнение, но за сега няма излишни затруднения.

За ДСК трябва да отидеш в банката, носейки:
Лична карта
Свидетелство за раждане
Лична карта на родител
Също така трябва и някой родител да присъства

Ако си под 18 те ти издават Тийн карта - мисля че е абсолютно същата като обикновена карта, но парите вътре може да само левове (не се притеснявай при покупки в интернет то само ги обръща).

Не се плаща никаква такса - просто трябва да вложиш някакви пари вътре - и 1 левче ще свърши работа. Помоли ги да ти издадат и виртуална карта (попитай ги за повече информация).

Двете карти ще са готови до 10 работни дни - ще ти се обадят по телефона да отидеш да си ги вземеш.

В Б-я митото и ДДС-то са доста объркани. За стоки под 10 евро не се плаща нищо. За стоки от 10 до 100 евро се плаща само ДДС, а за стоки над 100 евро се плаща и ДДС и мито.
Към този момент това е от официалния регламент. Направих малко проучване и всички ми казаха, че шанса да се наложи да платиш 20% ДДС е доста малък, тъй като повечето продукти ги пускат, защото въобще не им се занимава!

Останалото от нужната информация може да си набавиш от темата, към която дадох линк по-горе.