Цитирай Първоначално написано от xJawz
Напротив точно този тип звук създава усещането че музиката идва отвсякъде което лично мен много ме кефи. И да прав си купих си ги главно за да играя с тях КоД
Ок, ще се опитам да ти го обясня надявам се да ме разбереш.

Мога да си аргументирам мнението с 2 точки
1) Razer не си правят тонколонките сами. Както примерно samsung правят 70% от частите за iPhone-а така и други известни фирми правят озвучителната техника за Razer, а Razer я пригаждат към гейминг историята.

2) "музиката идва отвсякъде", да, прав си и точно това е проблема.

Играта Counter-Strike (както и много други разбира се) може да имитира източници на звука - в сигнала има и част, която определя откъде да излезе този звук. Следователно ако имате сараунд система у вас можете да чуете точно откъде ви идва онзи с пушката.
Тъй като повечето слушалки имат само 2 говорителя и това е невъзможно Razер достигнаха до идеята да слагат по няколко говорителя във всяка слушалка, така че нивото за възприятия на източника на звука да се повиши.

Обаче какво се получава с музиката? Обиновените слушалки разделят музиката между двете си колонки на високи и ниски честоти, така че от едната страна (обикновено лявата) чувате басите, а от дясната - дискантите.
Слушалките на рейзър обаче не са програмирани да разпределят звука така - те го разпределят от местоположението откъдето идва, а не в зависимост от честотите. Ако беше в зависимост от честотите вие бихте чували гранатите предимно в лявата слушалка, а определено Razor не биха искали това да стане.

Надявам се съм ти отговорил на въпроса, защо Razor не стават за висококачествена музика.