.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Смъртното наказание !

Трябва ли да го има .. Трябва ли убийците да бъдат наказвани със смърт.. Така не се ли превръщаме и ние в убийци ..?
    Не винаги под слънцето се скиташ.Не винаги животът ти е песен.Но винаги е нужно да се питаш..."Живот ли щеше да е , ако беше лесен?..."Не винаги преглъща се вината.Не винаги и времето лекува, но винаги запазва се цената, и винаги безумно много стува!!!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Eстествено че който убива е убиец - това че е войник или екзекутор не го прави по-малко такъв.

А иначе твърдо НЕ.

Смъртното наказание е по-скъпо (колкото и да е контраинтуитивно) от доживотна, стават "грешки" и невинни хора умират, а и е доказано че когато се приеме в даден район престъпленията се увеличават, а когато се забрани намаляват (има си психологични причини за това).

Тъй че няма и една причина да го има.

Фен
    Град
    Pasadena, CA

Re: Смъртното наказание !

Цитирай Първоначално написано от melina88
    Трябва ли да го има .. Трябва ли убийците да бъдат наказвани със смърт.. Така не се ли превръщаме и ние в убийци ..?
    "I Don't Give A Тuppenny Fuck About Your Moral Conundrums, You Meat-Headed Shit-Sack..."

Това е цитат от един филм и си мисля, че много добре подхожда на тази тема.

True story.

Едва ли убийството трябва да се наказва с убийство. Това няма да промени вече станалото или да върне изгубения живот. За мен лично по - доброто наказание за убиец е доживотната присъда.
    А и рано или късно всичко се връща. Както гласи една тривиална поговорка: Каквото посееш, това ще пожънеш.
    "You can't find the truth, you just pick the lie you like the best."

Banned Мега фен
    Кое предпочитате? Цял живот в български затвор или смърт чрез изтрел в главата..
    Аз със сигурност второто ...

Цитирай Първоначално написано от bazingaaaa
    "I Don't Give A Тuppenny Fuck About Your Moral Conundrums, You Meat-Headed Shit-Sack..."

http://www.youtube.com/watch?feature...XWmEse8#t=433s

Фен
    Град
    Pasadena, CA

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от bazingaaaa

http://www.youtube.com/watch?feature...XWmEse8#t=433s
    Знаех, че ще постнеш този линк, затова отдолу в коментарите на клипа написах минутата и секундата и самият цитат.

True story.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    А НЗ.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен
    от гледна точка на вярата, не само убийството но и въобще причиняването на зло като цяло не е добро, нещо което дори (и) немалко от невярващите обикновенно разбират, защото по принцип целта на вярата е единствено да се Спасява, тъй като Бог е създал и дал вярата именно единствено за целите на Св. Спасение, а няма как Св. Спасение да бъде истински праведно/съвършенно/ефективно ако се допуска систематично причиняване на зло в него - но това никак не означава че Бог не може или няма да санкционира онези, които не спират да вършат верческо/духовно беззаконие

Зависи...смъртта може да се разгледа примерно по 2 начина - като наказание или като спасение!
    Im back...

Голям фен Аватара на ScarlettS
    И аз съм против, най вече заради това:

стават "грешки" и невинни хора умират

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз съм твърдо "за", но при безспорни доказателства.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

^ аре да се обосноваваме малко а?

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от ScarlettS
    И аз съм против, най вече заради това:

стават "грешки" и невинни хора умират
    Да, стават грешки и невинни хора гният по затворите, биват глобявани, и тн.

Не е аргумент.

^ lolfail

Ако ме глобят погрешно и се докаже ще ми върнат парите

Ако ме затворят погрешно и се докаже ще ме пуснат и ще ме компенсират парично

Ако ме екзекутират погрешно и се докаже... куpец

Екзекуцята е ЕДИНСТВЕНОТО нещо което по НИКАКЪВ начин не може да бъде обратено и/или компенсирано.

Защо ли си мисля че току-що видяхме в действие кръвожадността на християните?

http://www.religioustolerance.org/execut7.htm

Banned Мега фен
    Ауу Кой е казал ,че веднага ще се провежда екзекуцията?
    Първо може известно време да си затворен, докато не се изяснят всички доказателства и аргументи !
    А пък защо да не може осъдения да избира сам? Защо мада фака - дори не им позволяват да се самоубият ?
    фъкинг стори...

^ (не разбрах дали мен адресираш но ако да

то щото ТОЧНО така се прави нали?

Никога не се е случвало човек да бъде държан в затвора докато има доказателства и ТОГАВА да бъде екзекутиран.

А пък всички хора може да се самоубият. Не е престъпление. Просто никой не може да ти асистира, а обратното.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    ^ (не разбрах дали мен адресираш но ако да

то щото ТОЧНО така се прави нали?

Никога не се е случвало човек да бъде държан в затвора докато има доказателства и ТОГАВА да бъде екзекутиран.

А пък всички хора може да се самоубият. Не е престъпление. Просто никой не може да ти асистира, а обратното.
    По принцип се седи затворен и след това те убиват - поне така трябва да бъде
    А ако си гледал филмите за затворите в Америка - такива са мерките ,че не може да се самоубиеш! Само да разберат ,че искаш и те завързват на стола да не можеш по никакъв начин
    Няма на какво да се обесиш , набучиш , отровиш...

^ Първо това не важи за всички затвори

Второ винаги можеш да си прегризеш кожата на ръката и вените, да намериш нещо чат-пат остро за тази функция

Освен това не виждам по какъв начин това че не ти помагат да се самоубиеш ме ебе и най-малко.

Не за това говоря, не е за това темата.

Единственото което искам да изразя е че екзекутирането е грешно поради прости и логични факти, които писах още в първия си пост в темата.

Няма да ти споря повече за това.

Banned Мега фен
    Само че темата не пита какви са затворите и прочие.

Може да се промени.

И някъде е невъзможно да се самоубиеш , дори да се отдаде тази възможност - е мъчителна смърт и хората не го правят .

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Абе ти лежи в затвора 40 години, да видим колко парите ще те "компенсират".

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Ауу Кой е казал ,че веднага ще се провежда екзекуцията?
    Първо може известно време да си затворен, докато не се изяснят всички доказателства и аргументи!
    Колко точно е това ''известно време'' ? Колко ще се чака да се изяснят всички доказателства (което понякога даже не е възможно), една, две, пет години? Няма гаранция, че месец примерно след смъртната присъда няма да се окаже, че човекът е невинен. Тогава какво?

Да оставим това настрана, нали целта на съда е да прецени доколко даденият човек е опасен за обществото? При смъртната присъда справедливостта се замества с желание за възмездие или отмъщение. Каква опасност за обществото би бил човек с доживотна без право на помилване?

^
    ^ аре бе брато, сякаш съм казал че ще лапам xyй само и само да ме затворят и после пуснат!

Баси майката тъпа, само понеже смятам че е по-добре да те пуснат и да ти дадът 2 милиона е ПО–ДОБРЕ от това да те приспят като бясно куче набеден за чудовище без никакъв шанс за оправяне на положението НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ГО СМЯТАМ ЗА ПЕРФЕКТНО!

Триста маймунски ташаци хора, толкова ли е трудно?

Смятам че да се екзекутира е грешно понеже е конктрапродуктивно с оглед ръст на престъпността, скъпо и създава потенциал за НАПЪЛНО НЕОБРАТИМИ грешки!

ТОЧКА

Баси глупостите дето изписахте до сега

"Ъъм гандалфепи4, аз пък мисля че не е хубаво и да си затворен изобщо.

Аз пък мисля че е хубаво да ти дадът картечна пушка с вграден ракетомет за да можеш сам да се гръмнеш.

Аз пък мисля че е добре да ти лапат пишката"

бла бла бла

Момата зададе бинарен въпрос изискващ отговор "да" или "не"

Аз отговорих и се обосновах.

ТОЧКА

Спрете да ми пишете глупости и да ми се заяждате за тъпи детайли които не са за обсъждане в темата! Кажете си мненията, обосновете се и спрете да критикувате някакви точки които не само че не защитавам, ами и не съм споменавал!

Какво ме адресирате сякаш съм директно виновен за системата (която не мисля за перфектна)?!

FUCK NIGGER CUNT DICK-SHIT CUM-SNORING FUCK!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си