- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Момче умира на гробищата от страх...
Преди време бях попаднала на подобна статия, но сега не мога да я открия, във вестник ли беше или в интернет - не помня, но си спомням ясно, че някакво момче отишло на гробищата да прави разни сектантски простотии и забило нож в земята, обаче не усетил как си закачил и металския шлифер и като станало се изплашило и починало на място. После го намерили така и се усетили какво е станало...
Доста срашничко... какво е правил сам там, не знам...
Понякога просто няма какво да кажеш...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
възможно е
и ние какво трябва да напишем по тая така да се каже безмислена тема![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Ами вече го направихте, написахте безсмислени коментариТова е съобщителна тема в безсмисленият раздел 'кофата'
![]()
колко си ми умничка![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Това е съобщителна тема в безсмисленият раздел 'кофата'Първоначално написано от BikerGirl
безсмисленият раздел 'кофата'
ко каза ко ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gu7ftu__LZk&feature=related[/youtube]
Greennight![]()
nirvana13 бебси
Аааааааааааааааааааааа, тази лудата циганкааа, бях я забравилааа.а... супер смяххх![]()
![]()
![]()
дам, голям страх от тия гробища![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Неммм историята не е така! Въпросното момче се хванало на бас с приятелите си, че не го е страх да отиде в гробищата точно в 00:00ч. Те му дали нож и му заръчали да го забие на точно определен гроб. Като стигнали до гробището приятелите му останали на входа, а той влязъл вътре. Стигнал до гроба. Забил ножа, тръгнал да си ходи, но ризата му се била закачила на ножа и той си помислил, че мъртвеца излиза от гроба и го дърпа. Започнал да вика "Помощ! Мъртвия ме дърпа!". Приятелите му се уплашили и избягали а на момчето сърцето се пръснало от страх.(в буквален смисъл)
тва са някви urban legends
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...