.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

АХ, този "срам"

Как да премахна срама си..наистина много съм срамежлива..Когато харесвам някой, ме е срам да отида да си говоря с него, камо ли да му кажа какво изпитвам..и акто си направя равносметка разбирам, че преди да съм го харесвала съм общувала с него нормално..не мога да избия този пуст срем... помогнете

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Пф, просто бъди себе си, опитай се да го преодолееш и да говориш с него както и преди. Не е толкова сложно, просто не мисли за това.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Страма трябва да го превъзмогнеш сама. Никой не е в състояние да ти кажа точно как да се справиш с него.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И от какво толкова се срамуваш? Единици хора на този свят ядат други хора
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    Страма трябва да го превъзмогнеш сама. Никой не е в състояние да ти кажа точно как да се справиш с него.

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Срам ,не срам! Има момчета дето от намеци разбират ,ама другите са плачевна работа ако не го кажеш директно ,абсурд.Аз така показвах на 1 момче ,не настоях не му показах и накрая какво...оказа се ,че ме е харесвал ,ама вече си имаше приятелка .... от какво те е срам всъщност единственото ,което може да стане е да те отреже е и? има хиляди други елементарници
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Отиди в някоя градинка и започни да заговаряш случайни непознати.

Не се ебавам, върши работа.

Мега фен Аватара на Hilary_
    ше се прецакаш 5-6 пъти и на десетия вече ше осъзнаеш, че срамът е нещо безмислено .. особено като става въпрос за говорене!!!!!!!

Град
    Студентки град .. ;d
    Срам , притеснение .. това както казаха сама трябва да го превъзмогнеш ... и подкрепям Sh@d0w между другото , уж на лигня ама заговаряй тоя ония по градинките , като си с приятелки ,щото сама и за луда може да те вземат , пък да не ти пука Също така по дискотеки , домашни купончета с непознати ..

Да премахнеш срама си? Премахни комплексите и предразсъдъите си .. освободи себе си и се гордей със същността си, накарай и другите по този начин да ти се радват
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Притеснение... не виждам проблем. Всеки се притеснява донякъде дали отсрещния ще го възприеме според очакванията му (в слуая твоите). Бих те посъветвал да не мислиш за това какво си мисли събеседника ти - самоубийствено е. Все едно си удряш главата в стена - хем боли, хем нищо не научаваш. Мислех да ти кажа да бъдеш себе си (както и аз правя), но напоследък се убеждавам в това, че ако се държиш естествено с дадено момиче (както например в моя случай), нещата не се получават така, както си ги представяш... Късмет и не го мисли толкова, предстви си, че го познаваш с години...
    Live now, this is your time!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Пробвай с бутона "изтрий"
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

На някои им помага алкохола .. абе ще дойде времето .. дори и да си супер срамежлива като мен хаха .. случва се така, че някой път човека срещу теб ти "помага" предразполага към разговора и не е толкова страшно!
    Не съм перфектен но си струвам!

Голям фен Аватара на slimbo

Re: АХ, този "срам"

Цитирай Първоначално написано от niq17
    Как да премахна срама си..наистина много съм срамежлива..Когато харесвам някой, ме е срам да отида да си говоря с него, камо ли да му кажа какво изпитвам..и акто си направя равносметка разбирам, че преди да съм го харесвала съм общувала с него нормално..не мога да избия този пуст срем... помогнете
    кат не можеш да говориш му напиши бележка и той после ще ти прати отговора по скайп

о я стига и аз съм срамежлива ама хиляди пъти съм казвала на момче кво чувствам (не винаги работи) (затова сега стоя настрана от момчето )

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Бъди себе си.Няма рецепта.Когато осъзнаеш ,че си личност и то прекрасната за теб самата.Отърви се от всички твой комплекси и ще видиш как ще се отпуснеш (е не винаги срама идва от това,но да речем ) (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на lubovvv
    Като пораснеш още ще ти мине големия срам
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Или направи , както ти казаха другите , да бъдеш себе си и да не мислиш за срама , или направи като мен ... аз също бях срамежлив ( сега вече не чак толкова де ) , но просто за среща с момиче 1рво се срещахме в обща компания , опознаваме се г/д добре за да може да са знаем ... ;д и така : ) а сега леко ми се забават въпросите ама ;д . С ВРЕМЕТО ОТМИНАВА ! : )
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Отиди в някоя градинка и започни да заговаряш случайни непознати.

Не се ебавам, върши работа.
    Слабо, с непознати мога да си лафя безпроблемно, ама с нея си гълтам граматиката понякога.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Е така е.
    За това си повтаряй, че просто не ти пука. Дори и най-голямата лъжа като я изричаш постоянно в един момент става истина
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    грозна ли си?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

3 хапчета Валериан.. такова спокойствие ще те обхване..

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady
    awerw

И аз съм така. Не знам как можеш да се отървеш от гадния срам, но знам колко пречи на взаимоотношенията с хората. Понякога алкохола ми помага, но след това още повече ме е срам, и съжалявам. Затова най-добре на трезво му пиши, каквото и да е. Направи го механично, без да мислиш, все едно пишеш на някой друг. Надявам се да проработи.
    Shut up, I wear heels bigger than your d*ck

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си